עבור לתוכן
אריק א.

Julio Benvenuto 1962-2007

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים,

השבוע גיליתי לצערי כי ידידי הטוב, חוליו בנבנוטו - טייס אירובטיקה ארגנטינאי, נהרג ב 11 למרץ לאחר התרסקות מטוסו (EXTRA300) במהלך תערוכה אוירית בארגנטינה. בן 45 במותו.

את חוליו פגשתי לפני שנתיים בדיוק (אפריל 2005) בזמן שטיילתי בארגנטינה. שמעתי כי יש טייס אירובטי אשר ניתן להצטרף אליו לטיסת הדגמה אירובטית. כמובן שתוך פחות משבוע התייצבתי בלה פלטה, עיר מגוריו. בתחילה ציפיתי לפגוש טייס אשר לא יעשה הרבה יותר מלהטיס אותי ולברוח הביתה. אך לאחר דקה אחת כבר הבנתי כי מדובר באדם מאוד מאוד ידידותי, אשר מאוד שמח להסביר ולענות על שאלות ואף לשוחח על נושאי תעופה שונים ומעבר, למרות הפרשי הגילאים והרקע השונה.

לאחר הטיסה (אשר סיפרתי עליה בעבר) חוליו דאג לוודא שאני מרגיש טוב (תה עם לימון מיוחד + מרק פלא מקומי). לאחר עוד כמה שעות של שיחה "הורה" לי חוליו להתייצב תוך שבוע במועדון הטיסה כדי לטוס איתו אימון מכשירים. כמובן שלהזמנות כאלה לא מסרבים ואכן ביצענו טיסה מעניינת מאוד ולאחריה גם יצא לי לפגוש את אשתו וילדיו. משפחה נחמדה מאוד. מאז שמרנו על קשר במיילים ולצערי המייל האחרון ממנו היה בתחילת השנה כאשר הוא מסר ברכה לשנה האזרחית החדשה ועקץ שראה שוב את סרט הטיסה שלי (עם ההקאות שלי בסיומה...). בדיעבד זו הייתה הפרידה שלו.

להלן מספר תחרויות בהן השתתף חוליו:

2nd. position Competition of Aerobatics in Sebring, Florida year 1994.

3rd. position Competition of Aerobatics in Sebring, Florida year 1995.

IAC Aerobatic Achivement Award “Sportsman with stars” April of 1994.

7th. Position in River Grande do Sul, Brazil. EAA International.

1st. position competition Acrobatic Aerial Show, Argentina, year 2003.

אחד מהסרטונים שאני יותר אוהב של חוליו:

סרטון התאונה :cry: :

http://www.youtube.com/watch?v=dnWXsIZu ... ed&search=

חברים, תשמרו על עצמכם באויר, בכביש, בחופשה ובשגרה.

טוס מעלינו בשלווה, חוליו :candle:

porjulio2.jpg

38252908906_0_ALB1.jpg

אריק

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...