Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2007 דיווח פורסם אפריל 5, 2007 שלום לכולם, 2 שאלות בנושאים שמעניינים אותי, שאשמח אם תענו עליהן בצורה מפורטת כדי שאני אדע יותר: 1.הקשר שבין גובה המסלול לבין תצורת המדפים ואיך זה משפיע על העילוי. 2. ההבדל בין track ל heading. תודה רבה.
Ben Zwebner פורסם אפריל 5, 2007 דיווח פורסם אפריל 5, 2007 1) Basic answer: the higher you are, the less dense the air is, the harder it is for the wings to generate lift, so you would require more flaps than normal or a higher take off speed/ landing speed 2) Heading the the direction the plane is facing, TRACK is the actual direction you are flying...
Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2007 תודה בן אפשר עוד פירוט על 1? עופר? אגב בסימולטור גובה השדה באמת משפיע? כי לדעתי לא.
Gadi L. פורסם אפריל 5, 2007 דיווח פורסם אפריל 5, 2007 אלדר אני מופתע... טסת לדרום אפריקה לא פעם ולא הרגשת שינוי בביצועים? או לפחות ב IAS לעומת המהירות קרקע? בכל מקרה, תעשה ככה, קח ססנה 172 ותמריא איתה בלי מדפים ב LLMZ. תתזמן כמה זמן לוקח לך להגיע מ 0 ל 50 , תרשום בצד, תחזור על הניסוי ב SLLP (לה פאס) ותראה את השוני. ד'א, בהמראה משדות תעופה גבוהים לא צריך להגיע ל IAS יותר גבוהה אלא שהמהירות האווירית לעומת המהירות הקרקעית יותר נמוכה. למשל, בנחיתה בשדה גבוה אם מהירות הגישה שלך תהיה בערך 140 קשר ב 767, המהירות הקרקעית שלך יכולה להגיע למשהו כמו 160-170 בגובה 100 AGL. מקווה שלא סיבכתי... P:
Eldar Sella פורסם אפריל 5, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2007 אלדר אני מופתע... טסת לדרום אפריקה לא פעם ולא הרגשת שינוי בביצועים?או לפחות ב IAS לעומת המהירות קרקע? בכל מקרה, תעשה ככה, קח ססנה 172 ותמריא איתה בלי מדפים ב LLMZ. תתזמן כמה זמן לוקח לך להגיע מ 0 ל 50 , תרשום בצד, תחזור על הניסוי ב SLLP (לה פאס) ותראה את השוני. ד'א, בהמראה משדות תעופה גבוהים לא צריך להגיע ל IAS יותר גבוהה אלא שהמהירות האווירית לעומת המהירות הקרקעית יותר נמוכה. למשל, בנחיתה בשדה גבוה אם מהירות הגישה שלך תהיה בערך 140 קשר ב 767, המהירות הקרקעית שלך יכולה להגיע למשהו כמו 160-170 בגובה 100 AGL. מקווה שלא סיבכתי... P: לא זכור לי שהרגשתי..אבל יכול להיות.
Gadi L. פורסם אפריל 5, 2007 דיווח פורסם אפריל 5, 2007 טוב עם מטוסים כבדים זה פחות מורגש... תעשה את הניסוי עם הססנה ותראה. ד'א, אם לא היה את הנושא של הדחיסות אוויר בגבהים שונים, איך אפשר להגיע ל .85 מאך ב FL370 נאמר ב 260 KIAS (מצטער לא טסתי כבר שבוע, הלך המחשב...) כשבגובה פני הים אתה צריך להגיע לבערך 700-800 KIAS?