Ben Zwebner פורסם אפריל 10, 2007 דיווח פורסם אפריל 10, 2007 I am considering buying it... can anyone share their thoughts about it?
Baruch Spiegel פורסם אפריל 10, 2007 דיווח פורסם אפריל 10, 2007 נחמד, לא יותר מזה. הספרות המצורפת: עבודה חובבנית. בקלאסיים אני ממליץ בחום על 727 של DF. (ואני לא סוכן שלהם...) ברוכי
אורח פורסם אפריל 10, 2007 דיווח פורסם אפריל 10, 2007 חפש את הסטרטר הרביעי + מטף כיבוי רביעי. המצוא הישר יזכה ב PSS 757 מטוס חובבני -. אם אתה רוצה 707 טוב וחינמי יש את של ההיסטוריק גרופ שעשו לו רמונט כללי (לינק באבסים). ה 727 של DF לדעתי יכול להכלל בליגה של ה RFP.
Baruch Spiegel פורסם אפריל 10, 2007 דיווח פורסם אפריל 10, 2007 ה 727 של DF לדעתי יכול להכלל בליגה של ה RFP. אולי ההיפך...אמנם הMANUAL שלה RFP מפורט ורציני, אבל הוא יוכל להכלל בקטגוריה של 727 כשיצרפו לו טבלאות ביצועים כמו שיש ב WHISTLE JET. את ה INS של CIVA ניתן לשתול גם ב DF B727. אמנם משהו מהעבר הרחוק, אבל תודה לאורן גבע ולאביב גילעדי שעזרו לי להתוודע למטוס הזה. ברוכי.
Ben Zwebner פורסם אפריל 10, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2007 Thanks for the advice. So you guys think I should buy the FRP instead? ( I am looking for a plane to use on long haul transatlantic flights and that IS NOT glass cockpit)
Baruch Spiegel פורסם אפריל 10, 2007 דיווח פורסם אפריל 10, 2007 אם זה לטווח רחוק, אז התשובה חיובית - לך על RFP. ועוד המלצה: תעבור על ה MANUAL שלו, בלי דילוגים ובלי הנחות. תעשיר מאוד את הידע שלך לגבי המטוס הזה בפרט ולגבי אירליינרים בכלל. ואם תצליח לשים ידך על טבלאות ביצועים וגרפים - עדכן גם אותי. נזכרתי: יש, יש באתר של תומר. - תומריקו - כל הכבוד. עדיין חסר שם טבלאות ו\או גרפים לטיפוס והנמכה ותצרוכת דלק בשיוט. תומר? ברוכי.
Ben Zwebner פורסם אפריל 10, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2007 Does anyone here have the RFP manual PRINTED? I hate reading things (especially things that require concentration) on the PC screen if you do, could I borrow it for about a month? :mrgreen:
Ben Zwebner פורסם אפריל 10, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 10, 2007 מה זה REP? the RFP, Ready For Pushback is a payware airplane which is an extreamly detailed aircraft which simulates the 747-200 .
Roman Dreer פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 it's like RIP, just a bit different... :mrgreen:
Or Netzer פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 Does anyone here have the RFP manual PRINTED?I hate reading things (especially things that require concentration) on the PC screen if you do, could I borrow it for about a month? :mrgreen: חודש? אם לוקח לך חודש לקרוא אותו אני מתאר לעצמי שגודל של כל עדשה במשקפיים שלך יהיו בגודל ויטרינה של עזריאלי.
Ben Zwebner פורסם אפריל 11, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2007 Does anyone here have the RFP manual PRINTED?I hate reading things (especially things that require concentration) on the PC screen if you do, could I borrow it for about a month? :mrgreen: חודש? אם לוקח לך חודש לקרוא אותו אני מתאר לעצמי שגודל של כל עדשה במשקפיים שלך יהיו בגודל ויטרינה של עזריאלי. I need time to practice and make my own notes and personal checklists and stuff.. Dont forget I work from 10 AM till 7PM and the only real free time I have is on the weekends...
Or Netzer פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 Does anyone here have the RFP manual PRINTED?I hate reading things (especially things that require concentration) on the PC screen if you do, could I borrow it for about a month? :mrgreen: חודש? אם לוקח לך חודש לקרוא אותו אני מתאר לעצמי שגודל של כל עדשה במשקפיים שלך יהיו בגודל ויטרינה של עזריאלי. I need time to practice and make my own notes and personal checklists and stuff.. Dont forget I work from 10 AM till 7PM and the only real free time I have is on the weekends... בדיוק בגלל זה אני בספק אם יקח לך חודש. מינימום 3 חודשים.
Ben Zwebner פורסם אפריל 11, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 11, 2007 I thought you meant the opposite how many pages is it?
Or Netzer פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 I thought you meant the opposite how many pages is it? כבר לא זוכר.
Baruch Spiegel פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 I thought you meant the opposite how many pages is it? בסביבות 400. קובץ PDF של 12 מגה. כל מילה זהב... תסביר בעבודה שיש לך בעיות עם עצירות לאחרונה... זה מה שאני אומר גם לאשתי...
3Dvg פורסם אפריל 11, 2007 דיווח פורסם אפריל 11, 2007 I thought you meant the opposite how many pages is it? בסביבות 400. קובץ PDF של 12 מגה. כל מילה זהב... תסביר בעבודה שיש לך בעיות עם עצירות לאחרונה... זה מה שאני אומר גם לאשתי... פסח כבר עבר.... :mrgreen: בן, תצור איתי קשר במסנג'ר, יש דברים שהם לא לפורום.... :wink: סתם, אבל אולי אני יוכל לעזור לך