עבור לתוכן
Ben Zwebner

Captain SIM 707

Recommended Posts

פורסם

חפש את הסטרטר הרביעי + מטף כיבוי רביעי. המצוא הישר יזכה ב PSS 757 :lol:

מטוס חובבני -.

אם אתה רוצה 707 טוב וחינמי יש את של ההיסטוריק גרופ שעשו לו רמונט כללי (לינק באבסים).

ה 727 של DF לדעתי יכול להכלל בליגה של ה RFP.

פורסם

ה 727 של DF לדעתי יכול להכלל בליגה של ה RFP.

אולי ההיפך...אמנם הMANUAL שלה RFP מפורט ורציני, אבל הוא יוכל להכלל בקטגוריה של 727 כשיצרפו לו טבלאות ביצועים כמו שיש ב WHISTLE JET.

את ה INS של CIVA ניתן לשתול גם ב DF B727.

אמנם משהו מהעבר הרחוק, אבל תודה לאורן גבע ולאביב גילעדי שעזרו לי להתוודע למטוס הזה.

ברוכי.

פורסם

אם זה לטווח רחוק, אז התשובה חיובית - לך על RFP.

ועוד המלצה: תעבור על ה MANUAL שלו, בלי דילוגים ובלי הנחות. תעשיר מאוד את הידע שלך לגבי המטוס הזה בפרט ולגבי אירליינרים בכלל. ואם תצליח לשים ידך על טבלאות ביצועים וגרפים - עדכן גם אותי.

נזכרתי: יש, יש באתר של תומר. - תומריקו - כל הכבוד. עדיין חסר שם טבלאות ו\או גרפים לטיפוס והנמכה ותצרוכת דלק בשיוט. תומר?

ברוכי.

פורסם
Does anyone here have the RFP manual PRINTED?

I hate reading things (especially things that require concentration) on the PC screen

if you do, could I borrow it for about a month? :mrgreen:

חודש?

אם לוקח לך חודש לקרוא אותו אני מתאר לעצמי שגודל של כל עדשה במשקפיים שלך יהיו בגודל ויטרינה של עזריאלי.

פורסם

I hate reading things (especially things that require concentration) on the PC screen

חודש?

אם לוקח לך חודש לקרוא אותו אני מתאר לעצמי שגודל של כל עדשה במשקפיים שלך יהיו בגודל ויטרינה של עזריאלי.

I need time to practice and make my own notes and personal checklists and stuff..

Dont forget I work from 10 AM till 7PM and the only real free time I have is on the weekends...

פורסם

חודש?

I need time to practice and make my own notes and personal checklists and stuff..

Dont forget I work from 10 AM till 7PM and the only real free time I have is on the weekends...

בדיוק בגלל זה אני בספק אם יקח לך חודש.

מינימום 3 חודשים.

פורסם
I thought you meant the opposite :P

how many pages is it?

בסביבות 400. קובץ PDF של 12 מגה. כל מילה זהב...

תסביר בעבודה שיש לך בעיות עם עצירות לאחרונה... זה מה שאני אומר גם לאשתי...

פורסם
I thought you meant the opposite :P

how many pages is it?

בסביבות 400. קובץ PDF של 12 מגה. כל מילה זהב...

תסביר בעבודה שיש לך בעיות עם עצירות לאחרונה... זה מה שאני אומר גם לאשתי...

פסח כבר עבר.... :mrgreen:

בן, תצור איתי קשר במסנג'ר, יש דברים שהם לא לפורום.... :wink: סתם, אבל אולי אני יוכל לעזור לך

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...