עבור לתוכן
atelem

למה דווקא מסנג'ר?

Recommended Posts

פורסם

לא הבנתי את פשר הדיון הזה,

נכון אולי שהרבה חברים בחטיבה משתמשים במסנג'ר, אבל בפרופיל האישי מוצגים עוד תוכנות כמו ICQ, YAHOO, AIM, אז מה הטענה בקשר ל-SKYPE?

פורסם

תאמת יש סיבה, והיא מלפני 7-8 שנים, בישיבת הצוות הראשונה של צוות IVAO שהיה בזמנו, הוחלט שכלי הקשר בין חברי החטיבה הוא מסנגר כי זה כלי נוח ופשוט, אז גם לא היה את הפורום ודרכי הקשר בין החברים היה תוך כדי הפיקוח/טיסה ברשת או דרך מסנגר.

פורסם

אני לא חושב שזה קשור לזה שהצוות הראשון השתמש ב MSN הרבה מגיעים לכאן אחרי הצוות הראשון ויש להם כבר MSN ויש לי בבית אח ואחות שלא קשורים לתעופה וירטואלית ועיקר הקשר שלהם זה MSN ..פשוט יותר נוח

אל תשכחו ש ICQ הייתה לפני MSN וזאת הגיעה העדיפו אותה מבחינת נוחות, יכול להיות שזה גםמשחק תפקיד מול SKYPE.

פורסם

פעם היה לי ICQ, עכשיו אני משתמש רק במסנג'ר. הרבה יותר נוח ופחות מצועצע מהICQ.

אה, ולא מקבלים הודעות שרשרת מעצבנות (ושלא נקבל גם...)

פורסם
  Izik Bakshi כתב:
תאמת יש סיבה, והיא מלפני 7-8 שנים, בישיבת הצוות הראשונה של צוות IVAO שהיה בזמנו, הוחלט שכלי הקשר בין חברי החטיבה הוא מסנגר כי זה כלי נוח ופשוט, אז גם לא היה את הפורום ודרכי הקשר בין החברים היה תוך כדי הפיקוח/טיסה ברשת או דרך מסנגר.

זוכר ששנאתי את זה! :)

אבל עדי שיכנע את כולם.....

המסנג'ר הופך עם הזמן להיות יותר ויותר מציק (פרסומות ויותר כלים - הופכים אותו דומה ל ICQ)

זו כבר לא אותה תוכנה קלילה שהיתה פעם וחבל.

פורסם
  Amir Paz כתב:
  Izik Bakshi כתב:

המסנג'ר הופך עם הזמן להיות יותר ויותר מציק (פרסומות ויותר כלים - הופכים אותו דומה ל ICQ)

תמיד אפשר להוריד גירסא ישנה :wink:

פורסם
  Co Pilot כתב:
  Amir Paz כתב:
  Izik Bakshi כתב:

תמיד אפשר להוריד גירסא ישנה :wink:

האמת ניסיתי מהאתר הרישמי אבל לא מצאתי... לא נורא.

בכלל ממליץ לכם לחזור לימים ההם שהיינו מתקשרים דרך הרשת והSERVERINFO :roll:

אבל זה כבר אולי קשור לנושא אחר (לפורום הזה).

פורסם

הגרסאות החדשות של מסנג'ר כוללות יותר זבל..זו הסיבה שאני עדיין עם 7.5..ומי שרוצה גרסא ישנה של מסנג'ר (או של תוכנות אחרות) הנה אתר מצוין:

www.oldversion.com

because newer is not always better

:)

פורסם
  Eldar S כתב:
הגרסאות החדשות של מסנג'ר כוללות יותר זבל..

לא ממש נכון, אולי ב-XP היא רצה לאט וכמו זבל, אבל מבדיקות שעשיתי Vista הוא רץ פשוט חלק והרבה יותר נוח לעבוד איתו ב-Vista, אני מניח שזה בגלל שהוא נבנה בשביל וויסטה יותר משהוא נבנה בשביל XP.

פורסם

מסנג'ר תוכנה פשוטה,יעילה,פחות כבדה לעומת ICQ והרבה יותר נוחה לתפעול.

הרבה מאוד אנשים שטסים מדבר בסקייפ במהלך הטיסה,

לפחות ממה שאני יודע אבי משתמש בזה,יהב,אלמוג,בן,ליאו ועוד הרבה אנשים .

באמת שקשה לי להנות מהמחשב בלי הסקייפ והמסנג'ר........ואייסיקיו?בשביל הבנות :mrgreen:

פורסם

בקיצור אני בעד להעביר את ה-Skype לקדמת הבמה.

מעל שרשור מכובד זה (בטח מכובד, אני פתחתי אותו) אני מפציר במנהלי הפורום להוסיף שדה

לפרופיל שיכיל כתובת Skype.

בתודה מראש.

פורסם

איל

לא קיימת בתקופה הקרובה תוכנית לפתוח את הקוד של הפורום ולשדרג אותו למטרה ספציפית זו או בכלל בכל מקרה שידרוג מהסוג הזה הוא לא בראש העדיפויות של הנהלת הפורום כיוון שלא חסרים לחברי הפורום דרכים ליצור תקשורת

תודה!

פורסם

בחתימה אפשר להכניס את ה SKYPE שלך.

atelem כתב:
בקיצור אני בעד להעביר את ה-Skype לקדמת הבמה.

מעל שרשור מכובד זה (בטח מכובד, אני פתחתי אותו) אני מפציר במנהלי הפורום להוסיף שדה

לפרופיל שיכיל כתובת Skype.

בתודה מראש.

פורסם
  Ilan - VATAME1 כתב:
לדעתי בסקייפ אי אפשר לעשות שיחת ועידה עדיין, לא?

טעות בידך, אפשר לעשות שיחת ועידה, לא זוכר של כמה משתתפים.

פורסם

כמו ששאדי אמר, תוכל להוסיף את ה SKYpe שלך לחתימה.

היא אחלה לשיחות קול אבל לא מעבר לזה. היא מאוד לא נוחה ואינטואטיבית לאומת

המסנג'ר.

פורסם
  Ran - VATIL6 כתב:

המסנג'ר.

אולי אני לא משתמש בגרסה האחרונה, אבל ב-Skype אין שום הבדל אם אני רוצה לשלוח Chat למישהו שהוא OffLine כרגע (במסנגר זה בלבול מוח).

ב-Skype יש הסטוריה ואני יכול לראות מה כתבתי למישהו גם לפני שבועיים ויש עוד יתרונות.

פורסם
  atelem כתב:
  Ran - VATIL6 כתב:

המסנג'ר.

אולי אני לא משתמש בגרסה האחרונה, אבל ב-Skype אין שום הבדל אם אני רוצה לשלוח Chat למישהו שהוא OffLine כרגע (במסנגר זה בלבול מוח).

ב-Skype יש הסטוריה ואני יכול לראות מה כתבתי למישהו גם לפני שבועיים ויש עוד יתרונות.

כאחד שמשתמש ב SKYPE ככלי יום יומי לעבודה, מסנג'ר שם אותו בכל נושא פרט לשיחות ועידה קוליות בכיס הקטנטן שלו.

אני שולח הודעות אופליין בלי שום מאמץ ומקבל הודעות כאלה בלי שום מאמץ.

אם תשאל את דודי, יש לי הסטוריה שיחות שלי מהיום הראשון שבו הוכנס נושא שמירה הסטוריה במסנג'ר ובקלות אני מוציא משם מידע שאני צריך.

עד כאן ? :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...