atelem פורסם אפריל 29, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2007 כאחד שמשתמש ב SKYPE ככלי יום יומי לעבודה, מסנג'ר שם אותו בכל נושא פרט לשיחות ועידה קוליות בכיס הקטנטן שלו. אני שולח הודעות אופליין בלי שום מאמץ ומקבל הודעות כאלה בלי שום מאמץ. אם תשאל את דודי, יש לי הסטוריה שיחות שלי מהיום הראשון שבו הוכנס נושא שמירה הסטוריה במסנג'ר ובקלות אני מוציא משם מידע שאני צריך. עד כאן ? :mrgreen: טוב, יאללה, ניצחת. דרך-אגב, אני כנראה (או לא) קצת טמבל בעיניינים האלו, אבל מה הפירוש של ה-Icon בסוף?
Baruch Spiegel פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 מודה באשמה הכל בגללי :oops: ביום שישי קראתי לאייל במסנג'ר. אני אשם בכל השרשור הזה. מקווה שזה לא ישפיע על הקידום :| ברוכי.
gilad13 פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 כאחד שמשתמש ב SKYPE ככלי יום יומי לעבודה, מסנג'ר שם אותו בכל נושא פרט לשיחות ועידה קוליות בכיס הקטנטן שלו. אני שולח הודעות אופליין בלי שום מאמץ ומקבל הודעות כאלה בלי שום מאמץ. אם תשאל את דודי, יש לי הסטוריה שיחות שלי מהיום הראשון שבו הוכנס נושא שמירה הסטוריה במסנג'ר ובקלות אני מוציא משם מידע שאני צריך. עד כאן ? :mrgreen: טוב, יאללה, ניצחת. דרך-אגב, אני כנראה (או לא) קצת טמבל בעיניינים האלו, אבל מה הפירוש של ה-Icon בסוף? אם היית משתמש במסנג'ר היית יודע :wink: :roll:
atelem פורסם אפריל 29, 2007 מחבר דיווח פורסם אפריל 29, 2007 מודה באשמה הכל בגללי :oops: ביום שישי קראתי לאייל במסנג'ר. אני אשם בכל השרשור הזה. מקווה שזה לא ישפיע על הקידום :| ברוכי. זה לא בגלל שקראת לי במסנגר, זה בגלל ששלחתי לך הודעה כשהיית offline... בכל מקרה תקרא את מה שכתבתי בשרשור של ה-צקרייד. אני בהחלט צריך עזרה.
Or Netzer פורסם אפריל 29, 2007 דיווח פורסם אפריל 29, 2007 מודה באשמה הכל בגללי :oops: ביום שישי קראתי לאייל במסנג'ר. אני אשם בכל השרשור הזה. מקווה שזה לא ישפיע על הקידום :| ברוכי. אתה מפוטר בעצם לא:] רד ל30 T&G :wink: