Roman Dreer פורסם מאי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2007 רשום שנחוץ DME, והוא אכן נחוץ למקרה של אובדן קשר כל שאר היציאות מבוססות אזימוט ל VOR, ובגלל הצורך ב DME, אתה צריך VOR/DME שאם יש לך אותם ואתה יודע לתפעל אותם אתה אמור לסמן I/ לפחות (אות אחרת עם ציוד יותר מורכב).
ha5mvo פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 רשום שנחוץ DME, והוא אכן נחוץ למקרה של אובדן קשרכל שאר היציאות מבוססות אזימוט ל VOR, ובגלל הצורך ב DME, אתה צריך VOR/DME שאם יש לך אותם ואתה יודע לתפעל אותם אתה אמור לסמן I/ לפחות (אות אחרת עם ציוד יותר מורכב). אם כן, תרשה לי לצטט פוסט קודם: אגב הנה עוד אדם, שנראה דיי מנוסה, שמצדיק את טענותיי ב 100%http://squawkbox.ca/forum/viewtopic.php?t=3027 שים לב לדוגמאות שקריג נותן בהקשר זה (הפוסט השני שלו). האם עדיין אתה סבור שהוא תומך בטענתך? או האם גם הוא טועה?
Boeing744 פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 יודע מה ? מהיום אני שם קוד F כל טיסה.חלאס , מיידי , מיידי ,מיידי, פאן פאן פאן , דינה דינה דינה (מי לעזאזל זאת דינה? ). שמישהו ינעל כבר, יקח המפתח ויזרוק לים. ורן, אני מכיר את הבדיחה, שנספר? דיי , תנו לחיות לחיות, מושחתים נמאסתם, נשבע לך רומן , אני שולח לך את החשבונית של הפסיכיאטר שלי , תתחיל לחסוך , הוא יקר הפסיכי הזה , איזה אחד פרופ' מהמחלקה הסגורה, מכר לי 2 דונם מול הרצליה פיתוח, יום שלם נסעתי עם בטן מזכוכית לראות תשטח. יאלה רן, תכין לי את החליפה של האיומים בהמשך לדבריו של מיקי.... מי שראה את הישראלים יבין: השרשור הזה מטריף לי את הרב-רבו.
Roman Dreer פורסם מאי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2007 מיכאל, לפי דעתי קרייג צודק ב 100% כפי שצטתת אותי אני מסכים עם כל מילה שלו. כל משפט שלו מאד רלוונטי, אך אני הצוטת את זה: I'll give him an appropriate SID for his type (/A) וכל שאר החבר'ה שקוראים את זה: קצת פרטים על קרייג, אם מישהו מערער בידע שלו או נסיון: נתחיל ממספר שלו: 8103258!!! (מספיק ותיק לא?!) יש לו 3808 שעות טיסה 663 שעות פקח, בתור Senior Instructor, Senior Controller, Instructor בעמדות שונות כשביניהן CTR של LAX אז לפי דעתי להגיד שמה שהוא טוען לא "מוצק" זה בעייתי אגב מיכאל, אם אני לא הבנתי למה בדיוק התכוונת, אז פשוט תן ציטות, ואני אתיחס לכך
Roman Dreer פורסם מאי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2007 Boeing744 ו מיקי: כזכור לי, הטענות שלכם נשענות על טענות של חברים אחרים, בעלי ניסיון וידע. או שאתם נתפסים יותר מדי בMEL אתם פוסלים כללי הגיון ולוגיקה (כמו המקרה של "א, ב או ג" לדוגמא) אני אדם שתמיד אוהב ללמוד משהו חדש, אבל אני אקבל משהו חדש, רק אם זה נראה לי הגיוני. וגם אם יבוא לי הטייס/פקח הבכיר שיש בעולם, עם טענה שההסבר שלה נראה לי לא הגיוני, סביר להניח שאני לא אקבל אותה.
ha5mvo פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 אתה שאלת : and you get a flight plan with /A, the pilot requesting IFR with SID procedure. הוא ענה: If, however it is a pilot nav type departure (Such as the PORTE3, and a myriad of others), then it really isn't a problem. There are Vectored departure, such as the ORD1, LAXX5, LOGAN2, etc that are just as easily assigned. לשיטתך LAXX5 או PORTE3 אינו מתאים ל \A אגב - בהקשר SID\STAR - מה זה לדעתך RNAV?
Roman Dreer פורסם מאי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2007 אני רואה שה SID דורש VOR, ו A/ כפי שאני טוען זה רק DME לכן אני אנסה לברר זאת איתו לגבי RNAV: זוהי שיטת ניווט "לא ישירה", זאת אומרת אתה לא חייב לנווט מ VOR ל VOR או משהו כזה. אלא על ידי חיתוכים, אתה יכול לנווט לנ.צ.-ים נוספים שמוגדרים על ידי מרחק/כיוון מVOR מסויים או כמה VORים
ha5mvo פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 אני רואה שה SID דורש VOR, ו A/ כפי שאני טוען זה רק DMEלכן אני אנסה לברר זאת איתו לגבי RNAV: זוהי שיטת ניווט "לא ישירה", זאת אומרת אתה לא חייב לנווט מ VOR ל VOR או משהו כזה. אלא על ידי חיתוכים, אתה יכול לנווט לנ.צ.-ים נוספים שמוגדרים על ידי מרחק/כיוון מVOR מסויים או כמה VORים לא מדויק. קרא בעיון: http://www.faa.gov/airports_airtraffic/ ... m0102.html שים לב שנקודות יכולות להיות קואורדינטות שרירותיות - ולא בהכרח נקודות חיתוך שים לב ש leg יכול להיות מסוג Direct to. (את זה לא תוכל לבצע עם VORים בלבד וללא מכשיר עם בסיס נתונים כלשהו) שים לב שישנם נתיבי ופרוצדורות RNAV ונתיבים ופרוצדורות קונבנציונאליים. שים לב לדרישת הדיוק הנדרש. האם VOR\DME בלבד (\I לשיטתך) יוכל לענות על דרישות RNAV אלו? אגב, יש הסבר כיצד VOR\DME נכנס פה לתמונה, אבל זה לא קשור לניווט קונוונציונאלי כפי שאתה מתאר, אלה לכיול והכנסת תיקון למכשיר הRNAV שברשותך.
Roman Dreer פורסם מאי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2007 אני מקשר בין VOR/DME ל RNAV כי כתוב: BASIC RNAV: /I LORAN, VOR/DME, or INS, transponder with Mode C מה שאתה אומר אני מסכים 100% רק שזה כנראה כבר ADVANCED RNAV עם כל המצבים של GPS RNP GNSS, ושאר הדברים
mickey lip פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 Boeing744 ו מיקי:כזכור לי, הטענות שלכם נשענות על טענות של חברים אחרים, בעלי ניסיון וידע. או שאתם נתפסים יותר מדי בMEL אתם פוסלים כללי הגיון ולוגיקה (כמו המקרה של "א, ב או ג" לדוגמא) אני אדם שתמיד אוהב ללמוד משהו חדש, אבל אני אקבל משהו חדש, רק אם זה נראה לי הגיוני. וגם אם יבוא לי הטייס/פקח הבכיר שיש בעולם, עם טענה שההסבר שלה נראה לי לא הגיוני, סביר להניח שאני לא אקבל אותה. תשמע טוב מר גאון הדור. עד עכשיו הייתי מאוד עדין איתך. איפה ראית שפסלתי כללי הגיון ולוגיקה? ועל פי מה קבעת שאני נשען על דעותיהם של אחרים? אתה חתיחת חוצפן, טרדן, ועלוקה מעצבנת באופן כללי. אתה חושב שאתה הכי חכם בעולם וכולם מטומטמים. אותי לימדו פה שאם כולם אומרים למישהו שהוא X אז הוא כנראה באמת כזה. רק כדי להראות שיש לך יותר גדול, אתה מתעקש לבלבל לנו את השכל כבר 11 עמודים, התקשרת למודיעין טייס ב 0400 בבוקר, תגיד , על איזה כדורים אתה? תפסיק עם זה , זה לא בריא. הבנו, אתה יודע יותר מכולם וכל חטיבת VATIL מטומטמים אחד אחד. חלאס רד מזה , דיי , הבנו , אתה תעשה מה בא לך ואנו נעשה מה בא לנו, כולל להישען על דיעות אחרים, אתה לא חייב לקבל את טענותיינו אבל בטוח שאנו לא חייבים להמשיך ולשמוע את ....השכל שלך. בחיי הצלחת לעצבן אותי. אתה מדבר איתי על היגיון? אין היגיון בשום עמוד של השירשור הזה שבו הצלחת להתהפך על דיעותיך שוב ושוב. אין לך דיעה או קו מנחה, עלית על עץ גבוה ,ולצערי לא ניצלת את החבלים שזרקו לך פה על מנת לרדת ממנו בכבוד. תפסיק להתבזות ולעשות מעצמך צחוק , זה פשוט פתאט. יאלה תנעלו כבר מחוסר עיניין לציבור, ובזבוז משאבי הפורום.
matan פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 Boeing744 ו מיקי:כזכור לי, הטענות שלכם נשענות על טענות של חברים אחרים, בעלי ניסיון וידע. או שאתם נתפסים יותר מדי בMEL אתם פוסלים כללי הגיון ולוגיקה (כמו המקרה של "א, ב או ג" לדוגמא) אני אדם שתמיד אוהב ללמוד משהו חדש, אבל אני אקבל משהו חדש, רק אם זה נראה לי הגיוני. וגם אם יבוא לי הטייס/פקח הבכיר שיש בעולם, עם טענה שההסבר שלה נראה לי לא הגיוני, סביר להניח שאני לא אקבל אותה. תשמע טוב מר גאון הדור. עד עכשיו הייתי מאוד עדין איתך. איפה ראית שפסלתי כללי הגיון ולוגיקה? ועל פי מה קבעת שאני נשען על דעותיהם של אחרים? אתה חתיחת חוצפן, טרדן, ועלוקה מעצבנת באופן כללי. אתה חושב שאתה הכי חכם בעולם וכולם מטומטמים. אותי לימדו פה שאם כולם אומרים למישהו שהוא X אז הוא כנראה באמת כזה. רק כדי להראות שיש לך יותר גדול, אתה מתעקש לבלבל לנו את השכל כבר 11 עמודים, התקשרת למודיעין טייס ב 0400 בבוקר, תגיד , על איזה כדורים אתה? תפסיק עם זה , זה לא בריא. הבנו, אתה יודע יותר מכולם וכל חטיבת VATIL מטומטמים אחד אחד. חלאס רד מזה , דיי , הבנו , אתה תעשה מה בא לך ואנו נעשה מה בא לנו, כולל להישען על דיעות אחרים, אתה לא חייב לקבל את טענותיינו אבל בטוח שאנו לא חייבים להמשיך ולשמוע את ....השכל שלך. בחיי הצלחת לעצבן אותי. אתה מדבר איתי על היגיון? אין היגיון בשום עמוד של השירשור הזה שבו הצלחת להתהפך על דיעותיך שוב ושוב. אין לך דיעה או קו מנחה, עלית על עץ גבוה ,ולצערי לא ניצלת את החבלים שזרקו לך פה על מנת לרדת ממנו בכבוד. תפסיק להתבזות ולעשות מעצמך צחוק , זה פשוט פתאט. יאלה תנעלו כבר מחוסר עיניין לציבור, ובזבוז משאבי הפורום. מיקי אין לך מושג כמה אני מסכים איתך וכמה אני גאה שהיה לך את האומץ לרשום את זה. בבקשה לנעול!
Roman Dreer פורסם מאי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2007 בלי שום קשר לתגובה של מיקי, טוב אני רוצה להגיד שהשתכנעתי. בכך ש עם A/ ניתן לבצע ניווט מלא וכ"ו אני עדיין לא הבנתי את מלוא ההגיון, אני פשוט מקבל את זה כעובדה. תודה לכולם שתרמו והשקיעו!
ha5mvo פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 מה כתוב אני רואה (וגם סבלנות, כמו שאתה רואה - לא חסר ) רק אמור לי כיצד תבצע את ה RNAV departure הבא האמצעות מקלט ה VOR שברשותך? תוכל להיעזר שוב בתשובתו של קריג (אני מבין שאתה מקבל אותו כסמכות) ע"מ להבין למה אין בעיה עם הליכים דוגמת LAXX5 או DEENA ו - \A ,לעומת פרוצדורות RNAV הדורשות ציוד בהתאם (\I למשל, ולא VOR בלבד לא יספיק לצורך העניין)
E.Z פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 הדיון הזה מצא את עצמו מזמן, כל יום שעובר האמנתי שבכל זאת הרוחת ירגעו ותתגלה בגרות לכל כיוון אפשרי וקצת שקילות דעת מודה....טעיתי. ל"ג בעומר היום יש לכם כמה אפשרויות טובות על הפרק: 1. לשרוף עצים 2. לשרוף עצים + מרשמלו 3. לעשות על האש 4. לעשות על האש + מרשמלו 5. לטוס 6. לטוס + מרשמלו שאני ימשיך? ננעל לטובת הציבור ולאו דווקא מחוסר עניין חג שמח