Tomer Haim פורסם מאי 2, 2007 דיווח פורסם מאי 2, 2007 זה מה שקורה אחרי שבוע בו 13 שעות ביום תמכתי בלקוחות של מיקרוסופט, ואחר כך הגעתי הביתה , שוקע בהרהורים על התעופה, על VATIL, ועל הכל, מנסה להבין משמעויות של דברים לא קיימים והזויים חלקית, ואז חשבתי עלינו , הטייסים בישראל האמתיים והוירטואלים: הבהרה: זה סרטון סטירה (הקשר למציאות מקרי לחלוטין) הבהרה שניה אני רק ערכתי ועודדתי נפשית את השחקנים http://tomer.ifschool.net/fun.zip
Amir Paz פורסם מאי 2, 2007 דיווח פורסם מאי 2, 2007 ואיי גדול!!!! מי האנשים שעשו את הקולות ? ??? פשוט קרועים
Ohad Shalev פורסם מאי 2, 2007 דיווח פורסם מאי 2, 2007 ואיי גדול!!!!מי האנשים שעשו את הקולות ? ??? פשוט קרועים חחחח טכלס אנשים פשוט חולי נפש... (או שהם אמיתיים :shock: )
Yahav Barzilay פורסם מאי 2, 2007 דיווח פורסם מאי 2, 2007 שמע לא שמעתי דבר יותר מצחיק מאז רשת נהדרת.. אבללללל זה נראה לי שזה אפילו טוב יותר מהסדרה הכי קצרה בעולם רשת נהדרת חחחחחח.. גדול.. עכשיו תכלס, מה לקחתם לפני שזה קרה? :|
Or Netzer פורסם מאי 2, 2007 דיווח פורסם מאי 2, 2007 שמע לא שמעתי דבר יותר מצחיק מאז רשת נהדרת.. אבללללל זה נראה לי שזה אפילו טוב יותר מהסדרה הכי קצרה בעולם רשת נהדרת חחחחחח.. גדול.. עכשיו תכלס אמיר, מה לקחת לפני שזה קרה? :| אני? :roll: לא נורמלייייםםםםםםםםםםם למה נראה לכם שזה אמיר? :mrgreen: אמיר ת'כלס מקצוען.
Ilan Nemirovski פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 חחחח קרעתם אותי! חברה שימו לב היה כתוב! אחרי בקבוק וודקה! ולהבא אם אתם עושים סרט כזה תקראו לי אני רוצה גם !
Elad Levy פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 גזענים חחח לא כל הישראלים ככה או שאולי כן חחחחח סרטון טוב חח ומצחיק חח
Ben Cohen פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 "וואו וואו וואו לאט לאט, אמרת לימע לימע מה אחרי זה?" "כשתגיע ללימה לימה נדבר" "מה אתע מזלזל בעבנה שלי???" (כל ה"ע" זה לא טעויות כתיב זה להדגיש את המבטא הערסי) אחלה סרטון.
zmatan פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 וואי וואי איזה שרוטים הרגתם אותי עם הקטיושה והוודקה פשוט שני קטעים קורעים!! אולי תעשו סדרה בהמשכים?
Almog Atar פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 מוח נדפק ? לפי דעתי לא היה מוח מההתחלה, גם לא הכנה למוח :shock:
ראם אדם פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 וואו אני ממש רציני עכשיו! אבא של חבר שלי הוא פסיכולוג מצויין! רק תגידו אני קובע לכם טור והוא יעשה מחיר מצויין.... אני מבטיח! ואפילו יותר מזה יש כמה בתי חולים מצויינים שאתם יכולים לאשפז את עצמכם: איתנים, אברבאנל..... אגב "ריטלין", "קונצרטה" וכאלו עלולים מאוד לעזור לכם ולשפר את המצב הנפשי שלכם! סתם!!! אתם גדולים זה מצחיק בטירוף!
אורח פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 ניראה לי שיש מקום לפתוח מחלקה סגורה מיוחדת :roll: פרופ' דוד לחדר הרופאים בבקשה. ד"ר ליפ לחדר הרופאים בבקשה האחות סווטלנה, לחדר הרופאים בבקשה מתמחה פינקלס, האחות סווטלנה ממתינה בסבלנות שתסיים לתפור את הריפוד למחלקה החדשה ותגיע לחדר הרופאים בבקשה אחיי אתם דפוקיייים :mrgreen:
Ilan Nemirovski פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 אולי תעשו סדרה בהמשכים? אם כן אני בפנים! או שתעשו אודישנים או משו?!
Amir Paz פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 ניראה לי שיש מקום לפתוח מחלקה סגורה מיוחדת :roll: פרופ' דוד לחדר הרופאים בבקשה. ד"ר ליפ לחדר הרופאים בבקשה האחות סווטלנה, לחדר הרופאים בבקשה מתמחה פינקלס, האחות סווטלנה ממתינה בסבלנות שתסיים לתפור את הריפוד למחלקה החדשה ותגיע לחדר הרופאים בבקשה אחיי אתם דפוקיייים :mrgreen: ואוו כמה אנשים יטפלו בי! כן, אני עשיתי את כל הקולות בסרט :oops: תומר שכנע אותי!!!! באמת!!!!!!!
Or Netzer פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 ניראה לי שיש מקום לפתוח מחלקה סגורה מיוחדת :roll: פרופ' דוד לחדר הרופאים בבקשה. ד"ר ליפ לחדר הרופאים בבקשה האחות סווטלנה, לחדר הרופאים בבקשה מתמחה פינקלס, האחות סווטלנה ממתינה בסבלנות שתסיים לתפור את הריפוד למחלקה החדשה ותגיע לחדר הרופאים בבקשה אחיי אתם דפוקיייים :mrgreen: ואוו כמה אנשים יטפלו בי! כן, אני עשיתי את כל הקולות בסרט :oops: תומר שכנע אותי!!!! באמת!!!!!!! בווואאאאאאאאאאאאאדי. האחות סווטלנה... והדיילת טטיאנה... להנגר להריח דס"ל בבקשה
Amir Paz פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 חכה חכה... תומר עוד ערך את זה. יש עוד את הקולות מ הר הרצל להשמיע... והמפגן שסרן א.בקשי מוביל
Or Netzer פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 חכה חכה... תומר עוד ערך את זה.יש עוד את הקולות מ הר הרצל להשמיע... והמפגן שסרן א.בקשי מוביל בקשי מקרה אבוד. תומר בכלל.... חשבתי שלך יש תקווה, טעיתי :mrgreen:
mickey lip פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 ניראה לי שיש מקום לפתוח מחלקה סגורה מיוחדת :roll: פרופ' דוד לחדר הרופאים בבקשה. ד"ר ליפ לחדר הרופאים בבקשה האחות סווטלנה, לחדר הרופאים בבקשה מתמחה פינקלס, האחות סווטלנה ממתינה בסבלנות שתסיים לתפור את הריפוד למחלקה החדשה ותגיע לחדר הרופאים בבקשה אחיי אתם דפוקיייים :mrgreen: זה מה נקרא בשפה מדיצינית- זפטה שמש. מכה מהשמש, אז מה עושים ד"ר? תעשו אמבטיה חול, אמבטיה בחול? מפגרים אבל אופטימים. אני מבין אתכם, החום , המלחמות, כל טייס היה יוצא מדעתו. דרך אגב, אני למדתי ציקום אצל סמי.
mickey lip פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 וואו אני ממש רציני עכשיו!אבא של חבר שלי הוא פסיכולוג מצויין! רק תגידו אני קובע לכם טור והוא יעשה מחיר מצויין.... אני מבטיח! ואפילו יותר מזה יש כמה בתי חולים מצויינים שאתם יכולים לאשפז את עצמכם: איתנים, אברבאנל..... אגב "ריטלין", "קונצרטה" וכאלו עלולים מאוד לעזור לכם ולשפר את המצב הנפשי שלכם! סתם!!! אתם גדולים זה מצחיק בטירוף! שמע אני אגיד לך מה הבעיה באברבנל, יש שם משוגעים, באמת , התאשפזנו שם , כל המחלקה הסגורה, אבל גירשו אותנו , משוגעים , אמרו שהמחלקה נותנת דוגמא לא טובה למאושפזים ועושה ברדק , ככה יפה להעיף אותנו? ממש משוגעים, כאילו לא משלמים מספיק מיסים פה. ורטלין שותים עם הקפה בבוקר, זה כבר לא משפיע עלינו.