yossilevy פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 באתר זה מכניסים מספר טלפון והלווין מוצא את כתובת לפי המספר שהוזן תבדקו את זה בדוק עובד 10 http://www.sat-gps-locate.com/hebrew/index.html
Or Netzer פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 חח חרש לי ת'אימייל:] בקיצור כל הנשואים תבדקו איפה אישתכם נמצאת.
Barak Palesznicki פורסם מאי 3, 2007 דיווח פורסם מאי 3, 2007 חחחחחחחח אני ככה להוט לראות אם הוא באמת מצא את המיקום של הפלאפון שלי פתאום אני רואה את התמונה נקרע מצחוק פשוט!
Zeev Bucki פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 חהחהחהחהחה מצד שני זה לא מצחיק אשתי יכולה לגלות באיזה מלון אני עם הדיילת... בוקי זאב:4X-MJB
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 חחחחחחחחחח אוי איזה רעיון גדוללל!! כבר חשבתי שמפיות יתחילו לחפש אחד את השני באתר הזה ויחסלו אחד את השני חחחחח
Ohad Shalev פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 חחחחחחחחחח אוי איזה רעיון גדוללל!! כבר חשבתי שמפיות יתחילו לחפש אחד את השני באתר הזה ויחסלו אחד את השני חחחחח בחיים לא ראיתי מפית מחפשת משהו במיוחד שלחסל את המפית המתחרה :shock: אלוהים ישמור יהיה פה מלחמת עולם של מפיות!! איך ננקה את השפתיים אחרי האוכל?!
ראם אדם פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה דיי וואו קרעתם אותי ואני כזה לא מבין מחפש אולי שחכתי את הפל' בבצפר או משהו.....