Dean89 פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 שיחות מוקלטות אמיתיות בין מגדל הפיקוח וטייסים פיקוח קהיר: כדי להימנע מרעשים פנה ימינה 45 מעלות. Egypt Air: איזה רעשים יכולים להיות כאן בגובה 35 אלף רגל?! פיקוח קהיר: הרעש מ767 שלך כשתתנגש ב747 שלפניך. Austrian Air-Lines : בוקר טוב וינה פיקוח פראג: בוקר טוב, אבל שים לב, כאן פראג. Austrian Air-Lines : אני נמצא בעמדות נחיתה בוינה. פיקוח פראג: אבל כאן באמת פראג. Austrian Air-Lines : פראג? פיקוח פראג: כן. Austrian Air-Lines : אבל רציתי להגיע לוינה! פיקוח פראג: בסדר, צא מעמדות הנחיתה שלנו כבר לעזעזל ופנה 50 מעלות ימינה. פיקוח מדריד: אתה איירבוס 320 או 340? Iberia : כמובן שאני 340. פיקוח מדריד: אז תפעיל את 2 המנועים האחרים שלך לפני שתמריא. פיקוח שיקאגו (למטוס שנחת ממש לא טוב): נחיתה זה לא סוד, לא נורא שהנוסעים הרגישו שהם הגיעו לקרקע. Delta Air-Lines : זה בסדר, ממילא הם תמיד מוחאים כפיים. Alitalia (שחצי מהמכשירים שלו הפסיקו לפעול עקב פגיעת ברק): איבדנו כמעט הכל. כלום לא עובד. הכל הלך. אפילו מד הגובה לא עובד, וגם..... אחרי 5 דקות של קיטורים מגיב EL-AL שעובר סמוך: שתוק כבר ותמות כמו גבר. Air France : אנחנו קצרים מאד בדלק, מבקש הנחיות. פיקוח יוסטון: מה המיקום שלך? אתה לא על המסך שלנו. Air France : אני עומד על מסלול ההמראה ומחכה כבר שעה לדלק!!! פיקוח סידני: אחרי שתנחת לך לנתיב שירות אלפא 7, אלפא 5, וויסקי 2, דלתא 1 ואוסקר 2. Aeroflot : מה זה?! אנחנו לא מכאן. פיקוח סידני: זה בסדר, גם אנחנו פה פחות מיומיים. British Airways : נורת סימון נחיתה שם למטה דולקת. פיקוח טוקיו: אני מקווה שיש שם קצת יותר ממנורה אחת שדולקת. British Airways : כמובן, אני מתכוון שגם עולה ממנה עשן. פיקוח J.F.K (ניו יורק) : יש בעיות? EL-AL : הלך לי המצפן. פיקוח J.F.K : לפי איך שאתה טס, הכל הלך אצלך. IsraAir : מגדל, מבקש אישור המראה. פיקוח בן גוריון: שלילי, אין לנו את תוכנית הטיסה שלך, לאן אתה אמור לטוס ?! IsraAir : כמו בכל יום שלישי, לקפריסין. פיקוח בן גוריון: אבל היום יום שני. IsraAir : יום שני?!?! זה היום החופשי שלנו!!! Lufthansa : אין כאן רכב הכוונה?! פיקוח ביירות: שלילי, למה שלא תיגשו לשער בעצמכם?! פיקוח אריזונה (למטוס פרטי קטן): כמה נוסעים על סיפונך? מטוס: 2 נוסעים וכלב. פיקוח אריזונה (לאחר נחיתה מאד קשה של המטוס): תגידו, זה הכלב שהנחית את המטוס? פיקוח בואונס איירס: תן לי מועד משוער להגעתך. Royal Jordanian : אממ....יום שלישי לא מתאים לי. פיקוח שרל דה גול (פריז):תן לי גובה ומיקום. Turkish Air-Lines : אני מטר ושמונים וממוקם בחרטום המטוס בצד שמאל. פיקוח ברלין: יש לך מספיק דלק או לא? K.L.M: כן. פיקוח ברלין: כן מה? K.L.M : כן, אדוני. פיקוח לוס אנג`לס: אמריקן איירלינס 445, למה אתה נוטה שמאלה?! הלך לך המצפן? American Air-Lines : לא, הלכה לי הכנף השמאלית. פיקוח לוס אנג`לס: השתגעת?!?!? למה אתה לא מדווח על זה?! American Air-Lines : למה מה יקרה אם אני אדווח?! אתה תבוא להחליף לי את הכנף?! Aeroflot : פיקוח, מבקש אישור נחיתה. פיקוח מוסקווה: שלילי, יש פה שיפוצים. Aeroflo : אתה צוחק עליי נכון? פיקוח מסקווה: ממש לא. Aeroflo: אז מה עושים? פיקוח מסקווה: מאיפה אני אמור לדעת?! אני בכלל לא הפקח אני עושה פה צבע במגדל הפיקוח. רק רגע, מייד אקרא לפקח. :mrgreen:
LeoS פורסם מאי 4, 2007 דיווח פורסם מאי 4, 2007 *?* i know that too but: there has not been Israir and El AL originally that was Jet Blue !!!!
crazyblat פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 פיקוח לוס אנג`לס: אמריקן איירלינס 445, למה אתה נוטה שמאלה?! הלך לך המצפן? American Air-Lines : לא, הלכה לי הכנף השמאלית. פיקוח לוס אנג`לס: השתגעת?!?!? למה אתה לא מדווח על זה?! American Air-Lines : למה מה יקרה אם אני אדווח?! אתה תבוא להחליף לי את הכנף?! חחחחזקקקקקקקקק
Matan Solomon פורסם מאי 5, 2007 דיווח פורסם מאי 5, 2007 *?*i know that too but: there has not been Israir and El AL originally that was Jet Blue !!!! המקורי המקורי לדעתי בכלל בלי חברות תעופה, סתם מישהו דף לשם אלעל וישראייר בלי קשר