אורח פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 התנצלותי על איחור בהעלאת התדריך, אבל זו לא אשמתי. אתמול ישבתי להכין את התדריך ומיקי גרר אותי לטיסה. לאחר הטיסה פשוט ברח לי מהראש לגמרי שלא העלתי תדריך. לכן אני רוצה להתנצל בפני חברי TFC על כך שהתדריך יעלה רק בערב.
אורח פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 תדריך קצר עלה. המקסיקנים האלה אוהבים לעשות חיים קשים עם דפיות מזורגגות (סליחה על הביטוי :roll: ). ושוב סליחה על האיחור עם התדריך. 2130 בחניה במקסיקו סיטי.
Or Netzer פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 כנראה שאצטרף :} אחרי המון זמן שלא הייתי:] להת' על האפרון
Amir Paz פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 התנצלותי על איחור בהעלעת התדריך, אבל זו לא אשמתי.אתמול ישבתי להכין את התדריך ומיקי גרר אותי לטיסה. לאחר הטיסה פשוט ברח לי מהראש לגמרי שלא העלתי תדריך. לכן אני רוצה להתנצל בפני חברי TFC על כך שהתדריך יעלה רק בערב. ואתם עוד רוצים לעשות אצלי מילואים... :mrgreen:
אורח פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 התנצלותי על איחור בהעלעת התדריך, אבל זו לא אשמתי.אתמול ישבתי להכין את התדריך ומיקי גרר אותי לטיסה. לאחר הטיסה פשוט ברח לי מהראש לגמרי שלא העלתי תדריך. לכן אני רוצה להתנצל בפני חברי TFC על כך שהתדריך יעלה רק בערב. ואתם עוד רוצים לעשות אצלי מילואים... :mrgreen: צריך להקים ועדת דיז'ון במיוחד למחדלים שלך יצא צו 8 שהפך להיות צב שינה...
Amir Paz פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 התנצלותי על איחור בהעלעת התדריך, אבל זו לא אשמתי.אתמול ישבתי להכין את התדריך ומיקי גרר אותי לטיסה. לאחר הטיסה פשוט ברח לי מהראש לגמרי שלא העלתי תדריך. לכן אני רוצה להתנצל בפני חברי TFC על כך שהתדריך יעלה רק בערב. ואתם עוד רוצים לעשות אצלי מילואים... :mrgreen: צריך להקים ועדת דיז'ון במיוחד למחדלים שלך יצא צו 8 שהפך להיות צב שינה... האמת שאתה צודק. יש לי מחסור במודיעין. סרן בקשי יעדכן בהמשך :mrgreen:
AaronDagan פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 התנצלותי על איחור בהעלעת התדריך, אבל זו לא אשמתי.אתמול ישבתי להכין את התדריך ומיקי גרר אותי לטיסה. לאחר הטיסה פשוט ברח לי מהראש לגמרי שלא העלתי תדריך. לכן אני רוצה להתנצל בפני חברי TFC על כך שהתדריך יעלה רק בערב. רואים שמיקי הוציא אותך מאיפוס.........זו עברית, זו? בוש והכלם לך, נער....... :mrgreen: אגב, תודה על התדריך , גם אם באיחור....... C U BAADEN ב-MMMX .....
אורח פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 התנצלותי על איחור בהעלעת התדריך, אבל זו לא אשמתי.אתמול ישבתי להכין את התדריך ומיקי גרר אותי לטיסה. לאחר הטיסה פשוט ברח לי מהראש לגמרי שלא העלתי תדריך. לכן אני רוצה להתנצל בפני חברי TFC על כך שהתדריך יעלה רק בערב. רואים שמיקי הוציא אותך מאיפוס.........זו עברית, זו? בוש והכלם לך, נער....... :mrgreen: אגב, תודה על התדריך , גם אם באיחור....... C U BAADEN ב-MMMX ..... :oops: ככה זה כשעושים כמה דברים בייחד כולל הקלדה עיוורת תרתי משמשע
Or Netzer פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 התנצלותי על איחור בהעלעת התדריך, אבל זו לא אשמתי.אתמול ישבתי להכין את התדריך ומיקי גרר אותי לטיסה. לאחר הטיסה פשוט ברח לי מהראש לגמרי שלא העלתי תדריך. לכן אני רוצה להתנצל בפני חברי TFC על כך שהתדריך יעלה רק בערב. רואים שמיקי הוציא אותך מאיפוס.........זו עברית, זו? בוש והכלם לך, נער....... :mrgreen: אגב, תודה על התדריך , גם אם באיחור....... C U BAADEN ב-MMMX ..... :oops: ככה זה כשעושים כמה דברים בייחד כולל הקלדה עיוורת תרתי משמשע אם היה לי שקל על כל תרוץ שלך הייתי כבר מליונר :mrgreen:
אורח פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 התנצלותי על איחור בהעלעת התדריך, אבל זו לא אשמתי.אתמול ישבתי להכין את התדריך ומיקי גרר אותי לטיסה. לאחר הטיסה פשוט ברח לי מהראש לגמרי שלא העלתי תדריך. לכן אני רוצה להתנצל בפני חברי TFC על כך שהתדריך יעלה רק בערב. רואים שמיקי הוציא אותך מאיפוס.........זו עברית, זו? בוש והכלם לך, נער....... :mrgreen: אגב, תודה על התדריך , גם אם באיחור....... C U BAADEN ב-MMMX ..... :oops: ככה זה כשעושים כמה דברים בייחד כולל הקלדה עיוורת תרתי משמשע אם היה לי שקל על כל תרוץ שלך הייתי כבר מליונר :mrgreen: בגלל זה אתה עני :mrgreen:
Almog Atar פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 אני מבין שאת הלקח אתה לומד בדרך הקשה... להתרחק מאוהדי בית"ר !!
Izik Bakshi פורסם מאי 10, 2007 דיווח פורסם מאי 10, 2007 התנצלותי על איחור בהעלעת התדריך, אבל זו לא אשמתי.אתמול ישבתי להכין את התדריך ומיקי גרר אותי לטיסה. לאחר הטיסה פשוט ברח לי מהראש לגמרי שלא העלתי תדריך. לכן אני רוצה להתנצל בפני חברי TFC על כך שהתדריך יעלה רק בערב. ואתם עוד רוצים לעשות אצלי מילואים... :mrgreen: צריך להקים ועדת דיז'ון במיוחד למחדלים שלך יצא צו 8 שהפך להיות צב שינה... האמת שאתה צודק. יש לי מחסור במודיעין. סרן בקשי יעדכן בהמשך :mrgreen: למה אתה משקר? תגיד את האמת שגף טכני לא עמדו במשימה, כנראה שכמה נגדים ילכו הביתה. :mrgreen: