Baruch Spiegel פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 אוהד היקר בהצלחה!!! בהמשך לשיחתנו במסנג'ר. תזכור!!! - -עדכון : אמרתי את זה לליאב נדמה לי...לא לקחתי כדורים... אתה הולך לאכול הרבה חרא... אני מבטיח. אבל במבט של עשר שנים לאחור הכל נשאר בגדר חוויה. אם זוכרים את זה תוך כדי... זה אולי קצת מקל על התחושה... בהצלחה רבה. "ה' ישמורך מכל רע, ישמור את נפשך" ברוכי.
Yahav Barzilay פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 א' !!! שיהיה בהצלחה ענקית ושפשוף נעים ואל תשכח עוד חודשיים כשהכל יתחיל, אנחנו כאן כדי לחפור לנו במקוצרות :mrgreen: בהצלחה אחי..
Ohad Shalev פורסם מאי 12, 2007 דיווח פורסם מאי 12, 2007 תודה רבה אנשים, לאחר כמעט 4 שנים בחטיבה אני מסכם תקופה אבל כל סוף הוא התחלה חדשה ואני סמוך ובטוח שיהיה בסדר, אל תדאגו אני לא עוזב אתכם, אני רק לא אהיה פה כמה שאני רוצה להיות אבל מידי פעם תאלצו לסבול אותי לסופ"ש זה או אחר בהזדמנות זו אני רוצה לאחל הצלחה לליאב ולעומרי שמתחילים את הקורס פק"ט גם-כן מחר שיהיה בהצלחה ובלי שטיות אהה?! החיים שלנו בידיים שלכן בנות :wink: וברוכי אמרת את זה לי, תוריד במינון איש
crazyblat פורסם מאי 13, 2007 דיווח פורסם מאי 13, 2007 אוהד בהצלחה אח שלי...שפשוף נעים וקל יצעיר במבה!!!!