Or Netzer פורסם מאי 13, 2007 דיווח פורסם מאי 13, 2007 לאחרונה דיברתי עם מישהו מהחטיבה על מפות CVFR שהוא תרגם לאנגלית (אפילו בחלקן). אשמח אם אותו אחד ישלח לי לאימייל את המפות הללו לטובת מחלקת הדרכה mavrik11@gmail.com תודה. אור.
Tomer Haim פורסם מאי 13, 2007 דיווח פורסם מאי 13, 2007 לאחרונה... דיברת איתי וזה היה לפני חצי שנה בינתיים המחשב פורמט והקובץ זכרונו לברכה אולי אצל אלעד או קובי יש עותק.
Ido Rosenthal פורסם מאי 13, 2007 דיווח פורסם מאי 13, 2007 לא הצלחתי למצוא את זה, לדעתי אבד באיזה פרמוט, יכול להיות שלאלעד/איציק/קובי יש עותק...
Or Netzer פורסם מאי 13, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2007 לאחרונה... דיברת איתי וזה היה לפני חצי שנה בינתיים המחשב פורמט והקובץ זכרונו לברכהאולי אצל אלעד או קובי יש עותק. דיברתי לפני שבועיים עם מישהו על זה בקשר לאירוע. נראה לי שזה באמת היה בקשי . והוא נותן לי לרוץ אחרי הזנב של עצמי סתם.
Izik Bakshi פורסם מאי 13, 2007 דיווח פורסם מאי 13, 2007 נצר, אתה עוד תרוץ אצלי הרבה . שמעו אני לא יודע איך הגעתם אלי אבל אמרתי לעצמי בו נבדוק, מצאתי קובץ בן 40 מגה שנקרא Legs & Photos בתוך הקובץ קיימות תמונות מהסימולטור של כל נקודות ה CVFR בארץ, היופי הוא שהטקסט של התמונות באנגלית, אכן קיימת כזו מפה באנגלית אבל אין לי אותה, בתוך הקובץ מצאתי חלק קטן ממנה, והוה הוא לפניכם, אני ימשיך לחפש עוד.
Or Netzer פורסם מאי 13, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 13, 2007 המחשב שלך זה מיזבאללה.. אני לא אתפלא אם SB1.2 יש לך עדיין :]