אורח פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 אני מריץ סימולטור מרוצים שאצל חובבי המרוצים הוירטואלים הוא המקביל של X PLANE ברמה הפיזיקלית עם גרפיקות שמשאירות את FSX הרחק מאחור..... אלסי :mrgreen: - תן פרטים :!: RFactor - פלטרפורמה שעליה חברים טובים מפתחים מודים שונים ובחינם. אחד המודים המדוברים ביותר, מוד 79 ל F1. אחד המודים המטורפים ביותר עליהם נהגתי. וזה אלזי .. זא'ן בשבילך
Erez Savir פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 תגיד רן יש לך מושג אם יש מוד לF1 2007 לRfactor? יש לי קנוי ועדיין לא השתמשתי בו :? ואני לא בקטע של הענתיקות האלה..
אורח פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 תגיד רן יש לך מושג אם יש מוד לF1 2007 לRfactor?יש לי קנוי ועדיין לא השתמשתי בו :? ואני לא בקטע של הענתיקות האלה.. עד כמה שאני יודע אין עדין מוד 2007.
Eran Granola פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 חפרתי עכשיו בשרשור הענק של SP1 בפורום של AVSIM.מה שאני אעשה, זה יעיף את FSX ונתקין מחדש עם SP1. אנשים עם מערכות זהות לשלי, קיבלו שיפורים מטורפים ביותר. למרות שראיתי הרבה שלקחו את המעבד שיש לי והמהירו אותו לרמות מפחידות ביותר (מ 2.4 ל 3.2G :shock: ). במהלך הסופ"ש נעשה ניסויים וניראה מה יצא. אם יש בעיות, זה באמת נשמע טוב להתקין הכל מחדש. נמתין לבדיקות שלך. אגב, אולי יש למישהו איזה מפרט מינימלי כזה שנותן גם תוצאות טובות? ואגב, לא ראיתי שמישהו התייחס כלל לחלונות ויסטה. כשם ששמעתי שכשכתבו או הוציאו את FSX ייעדו אותו למעבדים החדשים וגם לויסטה. יחד, לפי מיטב זכרוני, זה יתן תוצאות טובות. אחרת, פחחות טובות. תקנו אותי אם אני טועה.
rubi פורסם מאי 17, 2007 דיווח פורסם מאי 17, 2007 יכול להיות שזו הסיבה שאצלי הורגש שיפור ,פשוט הסרתי אותו והתקנתי מחדש ועוד בכלל לפני שנסיתי להתקין את ה SP1 על שכבר הותקן ,קיצר הסרתי ,התקנתי מחדש וישר את הSP1 ועשיתי דפרגמציה לארדיסק. ורן ..שלח בבקשה קישור לF1 :wink:
אורח פורסם מאי 18, 2007 דיווח פורסם מאי 18, 2007 אחרי התקנה מחודשת של FSX DL + SP1. שינוי קל לטובה באזור JFK. מחזיק באזור ה 30 פריימים עם נפילות לאזור ה 16 באזורים צפופים. כמו יכולתי לתת הגדרות מעט יותר גבוהות כולל תנועת רכבי שדה בינונית. ב"ג ות"א פוטוריל, קורעים אותו לחתיכות ושם אני מגרד את ה 20 מלמטה . יותר מאוחר ננסה להמהיר מעט את המעבד וניראה מה זה יתן.
Izik Bakshi פורסם מאי 19, 2007 דיווח פורסם מאי 19, 2007 להלן לינק לשרשור שנפתח בפורום ואטסים בו משתמשים מכל העולם רושמים על ההתרשמות שלהם מ SP1, שווה קריאה. http://forums.vatsim.net/viewtopic.php? ... c&start=15
Doron_Angel פורסם מאי 19, 2007 דיווח פורסם מאי 19, 2007 מסכים עם רן לגבי שיפור ביצועים. ההתקנה עברה אצךי חלק ללא בעיות (אולי בגלל שאין לי תוספים מותקנים על ה-FSX). מעניין אותי מה תהיה רמת הביצועים בטיסה עם תוספים שונים. מכונת הטיסה שלי עם מעבד Dual Core 6400 2.13GHZ ו-2Gbytes זיכרון. כרטיס מסך 7600GS עפ 512Mb זיכרון. עדיין הייתי מצפה לביצועים גבוהים יותר. :!:
3Dvg פורסם מאי 19, 2007 דיווח פורסם מאי 19, 2007 מסכים עם רן לגבי שיפור ביצועים.ההתקנה עברה אצךי חלק ללא בעיות (אולי בגלל שאין לי תוספים מותקנים על ה-FSX). מעניין אותי מה תהיה רמת הביצועים בטיסה עם תוספים שונים. מכונת הטיסה שלי עם מעבד Dual Core 6400 2.13GHZ ו-2Gbytes זיכרון. כרטיס מסך 7600GS עפ 512Mb זיכרון. עדיין הייתי מצפה לביצועים גבוהים יותר. :!: ואז יצרניות החומרה יפסידו כי החומרה שיש לך עכישו כבר מספקת לך את כול הצרכים.... :wink: