Baruch Spiegel פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 Ben - VATIL8 כתב: כן, זה נראה כאילו שכחו מזה...באו נעשה ככה... לא יודע מה איתכם, אבל ביום שבת הקרוב, ה7 ליולי אני מתכוון לעשות LLBG-KJFK. היציאה שלי מתוכננת ל10 בבוקר. מי שרוצה להצטרף, יבורך :mrgreen: (אלמוג, הפעם אין עצירה בפרנקפורט ) סכנת מוות !!! אפשר למות משיעמום...
Or Netzer פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 Baruchi - VATIL5 כתב: Ben - VATIL8 כתב: כן, זה נראה כאילו שכחו מזה...באו נעשה ככה... לא יודע מה איתכם, אבל ביום שבת הקרוב, ה7 ליולי אני מתכוון לעשות LLBG-KJFK. היציאה שלי מתוכננת ל10 בבוקר. מי שרוצה להצטרף, יבורך :mrgreen: (אלמוג, הפעם אין עצירה בפרנקפורט ) סכנת מוות !!! אפשר למות משיעמום... אפשר??? זה בטוח!
Etai Charit פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 מקווה שאוכל להצטרף, אולי אפילו להתארגן על "צוות כפול".
Ben Zwebner פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 Baruchi - VATIL5 כתב: Ben - VATIL8 כתב: כן, זה נראה כאילו שכחו מזה...באו נעשה ככה... לא יודע מה איתכם, אבל ביום שבת הקרוב, ה7 ליולי אני מתכוון לעשות LLBG-KJFK. היציאה שלי מתוכננת ל10 בבוקר. מי שרוצה להצטרף, יבורך :mrgreen: (אלמוג, הפעם אין עצירה בפרנקפורט ) סכנת מוות !!! אפשר למות משיעמום... פעם, שהייתי בהנהלה של AMERICAN AIRLINES VIRTUAL עשינו טיסה JFK ובגדד, 14 שעות וכולנו (5 טייסים) נשארנו שם לכל הטיסה והיינו מחוברים בTS... איזה צחוקים העברנו, עד שהגענו היינו במצב כפית מטורפת! אישית, אני מת על טיסות כאלו, אבל בכל פעם שאני עושה טיסה של יותר מ7 שעות (גם כנוסע באמיתי), אחרי השעה השביעית אני מתחיל להתחרפן :drinking: אבל הנגיעה הרכה בסוף הטיסה מפצה על הכל...
אורח פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 טיסה מסוג זה לרוב אני מצוייד בהרבה DVDים או לחילופין חיפוש מידע לגבי המשך עבודות קוקפיט. אולי נצטרף למרות שהסיכוי קלוש, בשבת בבוקר משפחה ושות'. לרוב טיסות כאלו אני מתחיל בשישי בצהרים ומסיים בשבת לפנות בוקר :|
Elad Zeierman פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 הכיף בטיסות האלה זה יותר התיכנון מאשר הביצוע לא פשוט להרכיב נתיב עם NAT אקטיבי וחיבור לנתיבים אחר כך על היבשה.
Almog Atar פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 Elad - VATIL3 כתב: הכיף בטיסות האלה זה יותר התיכנון מאשר הביצוע לא פשוט להרכיב נתיב עם NAT אקטיבי וחיבור לנתיבים אחר כך על היבשה. אני עושה את זה מתוך שינה כבר
Etai Charit פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 Elad - VATIL3 כתב: הכיף בטיסות האלה זה יותר התיכנון מאשר הביצוע לא פשוט להרכיב נתיב עם NAT אקטיבי וחיבור לנתיבים אחר כך על היבשה. כל אחד ומה שעושה לו את זה... :mrgreen:
אורח פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 Elad - VATIL3 כתב: הכיף בטיסות האלה זה יותר התיכנון מאשר הביצוע לא פשוט להרכיב נתיב עם NAT אקטיבי וחיבור לנתיבים אחר כך על היבשה. יותר פשוט מלהרכיב נתיב ל TFC בדרום אמריקה
omerd17 פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 טוב אז אני רואה שאחרי שהקפצתי את הדיון יש עוד אנשים חוץ ממני שמעוניינים אז לא הכי טוב שנפתח סקר יקבע מואד ונטוס כולנו בכיף?
avigilad99 פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 אני אומר....עדיף יום ראשון.....חמישי יש לי יום הולדת...שישי אני מטיס ושבת אני גם מטיס....(מי שרוצה לבוא למנחת ראשל"צ מוזמן להצטרף)...ראשון 8.7 יוצא בוולל :wink: וגם כולם בחופש.....מי שעובד ייקח חופש....אני צוחק...אבל אפשר לעשות מאמצים
omerd17 פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 דברר ראשון מזזל טוב לך ושיהיה עד fl120 (איזה מושפע אני מהטיסות חעחעחעחע) ובקשר לטיסה עם אתה מתעקש אני יבואו
avigilad99 פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 BenBezalel כתב: avigilad99 כתב: יום ראשון-אפשרי? עם עצמך,כן ***נערך, אבי לך תשתה כוס מים ותנשום עמוק בבקשה, עידו***
Ben Zwebner פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 אוקיי.... זה לא משהוא רישמי אבל אני מתכוון לטוס מJFK ל LLBG ביום שישי. יציאה מJFK ב22:05 זמן מקומי ישראלי, הגעה משוערת ב8:30 בבוקר זמן ישראל. אחרי הפסקה של כשעתיים, אני ממריא מLLBG לJFK, יציאה תהיה 10:40 זמן מקומי ישראלי, זמן הגעה משוערת 22:50 זמן ישראל. מי שרוצה להשתתף מבורך.