עבור לתוכן
Erez Savir

PMDG עם אתר חדש,והפתעה לא כול כך נעימה..

Recommended Posts

פורסם

http://www.precisionmanuals.com/

עיצוב חדש ופרטים חדשים על המוצרים שלהם.

להפתעתי נכנסתי לחנות לראות אם אולי במקרה הורידו מחירים,והפתעה!המחירים נשארו ואפילו שונו ליורו.כלומר אם מקודם ה744 עלה 55 דולר,עכשיו הוא עולה 55 יורו,שזה 74 דולר!

הלכתי לפורום שלהם וכתבתי להם מדוע שינו את המחירים ליורו,ואולי שינסו לעשות מדיניות כמו הרבה אתרים בתחום,שלאנשי אירופה יהיה VAT ולאנשים מחוץ לאירופה לא יהיה VAT(כולל אנחנו).אחרי מספר דקות,נעלמה ההודעה מהפורום.

ברגע זה הם איבדו אותי כקונה פוטנציאלי בעתיד.

בכול מקרה,כפי שרשום שם,ה744X נכנס לבטא שבוע הבא.והיציאה של המטוס קרובה מאד,אז כול הטייסים בFSX,בקרוב נוחת אצלכם מטוס חדש 8)

פורסם

הם מפתיעים אותי כל פעם מחדש לרעה.

קודם כל עם העלאת מחירים הזאת ביציאה של ה-744 שגרמה לכל ה"שוק" של המטוסים לעלות. ועכשיו זה.

כמוך ארז, עוד לקוח פוטנציאלי שהלך.

אם יש לאנשים בתחום שכל, צריך לעשות עליהם חרם צרכנים כי הם כל פעם מחדש מעלים את המחירים של המוצרים וגורמים בעצם לעלית מחירים של כל החברות.

פורסם

גם אותי הם הפתיעו מאוד.מה שהם עשו זה בהחלט לא פייר ואני משוכנע שהם יפסידו המון המון לקוחות,

אבל כמו שכולם מכירים בעולם העסקים,ברגע שיש ביקוש ההיצע עולה,כמו בכול חנות בגדים,סופר,כולבו,רשת גדולה,חברת תעופה,כאשר המוצר מצליח מאוד,המחיר עולה.

כמובן שאינני שמח מכך,ושהדבר בהחלט יגרום לחברות האחרות להעלוןת גם את המחירים.

אבל שוב,מה ציפיתם שהמוצר יצליח כלכלית מאוד(אם הוא לא היה מצליח לא הייתם רואים כזו השקעה באתר ובכלל המשך פיתוח המוצרים שלהם|) שהמחיר לא יעלה?

פורסם

דבר לא יגרום לעליית מחירים אם הצרכנים לא יהיו אידיוטים ויקנו.

לחרם תקראו בפורומים העולמיים - סימפלייט, פלייטסים וכו'.

פורסם

אפילו אם זה היה 40-50 דולר לא הייתי קונה, זאת ממש גנבה לאור היום.

בגלל זה אני אף פעם לא קונה payware.

לגבות לתוסף בסביבות ה200 שקל כשכל הסימולטור עולה 250 זאת ממש חוצפה.

פורסם

זאת לא חוצפה אם זה מוצר טוב שאתה רוצה והוא שווה לך.

אבל זו יומרנות מטורפת לחשוב שהמוצר שלהם באמת שווה 75$.

אבל אם הצרכנים לא יראו להם שהמוצר לא שווה כך - הרי שהוא כנראה באמת שווה 75$.

פורסם

אז איך אתה טס על ה LDS ? :roll:

וכן 200 ש"ח על מוצר טוב, שווה את הכסף.

לא מתאים לך, טוס על Posky אחלה מטוס חינמי.

פורסם
דבר לא יגרום לעליית מחירים אם הצרכנים לא יהיו אידיוטים ויקנו.

לחרם תקראו בפורומים העולמיים - סימפלייט, פלייטסים וכו'.

מסכים בהחלט!

פורסם

אז איך אתה טס על ה LDS ? :roll:

וכן 200 ש"ח על מוצר טוב, שווה את הכסף.

לא מתאים לך, טוס על Posky אחלה מטוס חינמי.

אם המחירים החדשים של PMDG אתה כבר מגיע ל-300-400 ש''ח זה כבר מוגזם

פורסם

למרות שאני יודע שחייתי באשליה עד עכשיו, רק אתמול קלטתי סופית שב- MD-11 שלהם אני לא אטוס כנראה, אותו מטוס שחיכיתי לו בעצבים מאז שהם הכריזו עליו לפני כמה שנים.

לפי מה שמר רנדאזו אמר, הם עשו את ההחלטה הזאת רק משיקולים עסקיים ואני מסכים עם ההחלטה שלו אבל באותו זמן לא מאוד מרוצה ממנה.

בכל מקרה, לכל מי שכן יהיה לו זמן ומחשב לטוס ב FSX, תהנו, ה MD-11 הולך להיות התוסף הכי טוב שיצא לסימולטור טיסה אי פעם ואני אומר לכם את זה בוודאות. :)

פורסם
למרות שאני יודע שחייתי באשליה עד עכשיו, רק אתמול קלטתי סופית שב- MD-11 שלהם אני לא אטוס כנראה, אותו מטוס שחיכיתי לו בעצבים מאז שהם הכריזו עליו לפני כמה שנים.

לפי מה שמר רנדאזו אמר, הם עשו את ההחלטה הזאת רק משיקולים עסקיים ואני מסכים עם ההחלטה שלו אבל באותו זמן לא מאוד מרוצה ממנה.

בכל מקרה, לכל מי שכן יהיה לו זמן ומחשב לטוס ב FSX, תהנו, ה MD-11 הולך להיות התוסף הכי טוב שיצא לסימולטור טיסה אי פעם ואני אומר לכם את זה בוודאות. :)

אני לא מבין עדיין מה הבעיה בלהוציא את המטוס ל-FS9, ובמקביל להוציא פאצ' אשר יתאימו ל-FSX. הרי קהל גדול מאוד מחובבי הסימולטור ימשיכו לטוס עם FS9 לפחות בשנתיים הקרובות.

וכך הם יוכלו להרויח את שני סוגי המשתמשים.

פורסם

אני לא מבין עדיין מה הבעיה בלהוציא את המטוס ל-FS9, ובמקביל להוציא פאצ' אשר יתאימו ל-FSX. הרי קהל גדול מאוד מחובבי הסימולטור ימשיכו לטוס עם FS9 לפחות בשנתיים הקרובות.

וכך הם יוכלו להרויח את שני סוגי המשתמשים.

לעיונך:

http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_topic&forum=136&topic_id=131492&mesg_id=131492&page=

הצוות מודע למה שהוא הקריב אבל גם מודע לעובדה שהוא לא יכול לדחות את המוצרים שלו יותר.

תחשוב, מה עדיף?

1. לפתח MD-11 לשני גירסאות של FS, כל אחת ממודלת בפלטפורמה נפרדת ולאבד בערך שנה של פיתוח ועיקוב ה NGX בחצי שנה.

2. לפתח MD-11 רק ל FSX ולשחרר אותו עד סוף 2007 וגם לאפשר פיתוח מהיר של ה NGX וה 747X.

מן הסתם, בגלל ש PMDG זה עסק, הם בחרו באופציה השניה.

אני מאחל להם בהצלחה ובטוח שההחלטה שלהם היא הנכונה ביותר, או בעצם, ה"מוטעית פחות". :wink:

פורסם

מסכים עם כל מה שאורן ורן אמרו,אבל בכל זאת ברור שעדיין יהיו את "פריקים" הקבועים של PMDG שיקנו את המטוס בכל מחיר והם יודעים את זה.ולאור ההצלחה הם לא רואים סיבה לא להעלות מחירים עד כמה שזה חבל.

אותי יותר מטריד איך בכלל מטוס שאני אשקיע עלייו 55 יורו יתפקד בFSX מבחינת פריימים. זה יכול להיות נפילה לא קטנה ועוד בסופו של דבר לטוס על 6 פריימים ולזרוק כסף.

פורסם
אני לא מבין עדיין מה הבעיה בלהוציא את המטוס ל-FS9, ובמקביל להוציא פאצ' אשר יתאימו ל-FSX

הבעיה היא שאם אתה יוצר מתח וציפיה כל כך גדולים אז כל החכמים פה שמקטרים על המחיר רצים וקונים את זה ביום הראשון ב-80$.

אז למה להתעסק ב-FS9 בכלל?

פורסם

זה לא שהם רוצים להוציא רק ל FSX, הם אולצו להוציא רק ל FSX כי היו להם בעיות קוד.

תקראו את הדיון שפורסם באתר של PMDG...

פורסם

בגלל מחירים כאלה המון אנשים מורידים בצורה לא חוקית כלומר מ"החמור", אני מאמין שהרבה אנשים יעדיפו לא לשלם מחיר מוגזם עבור תוסף שעולה יותר מהמשחק עצמו ויורידו אותו בצורה לא חוקית, ואני בטוח שיהיו כאלה שיגידו שאסור לדבר על כך פה אבל זה שלא מדברים על כך זה לא אומר שזה לא קיים, מכירים את שלושת הקופים? 8)

פורסם
בגלל מחירים כאלה המון אנשים מורידים בצורה לא חוקית כלומר מ"החמור", אני מאמין שהרבה אנשים יעדיפו לא לשלם מחיר מוגזם עבור תוסף שעולה יותר מהמשחק עצמו ויורידו אותו בצורה לא חוקית, ואני בטוח שיהיו כאלה שיגידו שאסור לדבר על כך פה אבל זה שלא מדברים על כך זה לא אומר שזה לא קיים, מכירים את שלושת הקופים? 8)

This is totaly unrelated!

Those who wish to steal will do so wether it costs 20,50 or 70 euros.

The problem in this case is not the price but the fact one can get away with it.

BTW, I believe that LDS had made a similar decision regarding their 757.

P.S

As long as "PMDG" or "LDS" are chanted as holy mantras, there's no reason why they won't regard simmers as " You blocks, you stones, you worse than senseless things"

פורסם

This is totaly unrelated!

Those who wish to steal will do so wether it costs 20,50 or 70 euros.

The problem in this case is not the price but the fact one can get away with it.

BTW, I believe that LDS had made a similar decision regarding their 757.

P.S

As long as "PMDG" or "LDS" are chanted as holy mantras, there's no reason why they won't regard simmers as " You blocks, you stones, you worse than senseless things"

ההבדל המהותי בין שתי החברות הוא, היחס המדהים של LDS ללקוחות שלהם, המחשבה איך אני אוכל לתת להם תמורה מלאה ל 40$ שאני גובה מהם.

אם הם יעלו ל 70 ארו (ואני בספק רב שהם יעשו זאת), עדין המוצר שלהם שווה את זה ולו רק בגלל התמיכה והתמורה שהלקוח מקבל.

לגבי PMDG, עם כל הכבוד ל 744 שלהם שהוא באמת ברמה, זו חברה שמשתינה בקשת על הלקוח, לא שמה עליו ולא מקשיבה למה שהלקוח רוצה מהמוצר שלה.

המזל שלהם שהם מוצרים באמת ברמה גבוהה אחרת הם היו באותה הליגה של PSS.

ב 70 ארו, את ה 74X שלהם הם יכולים לדחוף עמוק ל ....

פורסם
ההבדל המהותי בין שתי החברות הוא, היחס המדהים של LDS ללקוחות שלהם, המחשבה איך אני אוכל לתת להם תמורה מלאה ל 40$ שאני גובה מהם.

אם הם יעלו ל 70 ארו (ואני בספק רב שהם יעשו זאת) עדין המוצר שלהם שווה את זה ולו רק בגלל התמיכה והתמורה שהלקוח מקבל.

לגבי PMDG, עם כל הכבוד ל 744 שלהם שהוא באמת ברמה, זו חברה שמשתינה בקשת על הלקוח, לא שמה עליו ולא מקשיבה למה שהלקוח רוצה מהמוצר שלה.

רן,

רק להבהיר - אין לי דבר וחצי דבר נגד LDS. נהפוך הוא!

הבעיה היחידה היא בעית תמחור והאשמה כולה בקהל הצרכנים לכן צעקות הגוועלד נראות לי תמוהות.

מה זה "תמיכה ותמורה"? איזו תמיכה אתה צריך עבור מוצר טוב, נטול באגים שמגיע עם דוקומנטציה מקיפה?

נכון שיותר נחמד אם אתה מקבל יחס , תגובה מהירה ואדיבה וכו'. השאלה היא האם זה בראש סולם העדיפויות.

לא זוכר כמה פעמים ביקרתי בפורום התמיכה שלהם (או של LDS) - פשוט לא נזקקתי לו.

יש תוסף, די רציני, super 80 coolsky. אספן אויורדבאקן - המפתח, בחור סופר נחמד שמשתדל, באמת משתדל לתת שרות טוב. אפעס, זה לא ממש עוזר לי אם למוצר יש מספר כשלים עקרוניים שהוא והצוות לא מסוגלים לפתור.

הבעיה עם התמחור של PMDG היא, ראשית, שאין להם מתחרים (LDS לצורך העניין היא one trick pony) ושנית שאנשים ילכו שבי אחר כל hype ולא יהססו לשלם גם אם המחיר גבוה.

ב 70 ארו, את ה 74X שלהם הם יכולים לדחוף עמוק ל ...

צודק!

לא מוצא חן בעינך ( או בעיני)? תצביע עם הארנק! בפראפראזה ממשפט אחר - האמריקאים מבינים רק כסף.

הבעיה, ושנינו יודעים זאת - שכמות המצביעים לא תעבור את "אחוז החסימה"

עד אז- PMDG ימשיכו להתיחס ללקוחות כמו לאותם אנשי רומא במחזה של שייקספיר " You blocks, you stones, you worse than senseless things"

PS

אם הם יעלו ל 70 ארו (ואני בספק רב שהם יעשו זאת)

למה שלא יעשו זאת אם הם יודעים מראש שהצרכנים יתדפקו על דלתותיהם??

אגב, מחשב חדש ל757 (FSX only) שלהם כבר קנית? :)

פורסם

אם הם יעלו ל 70 ארו (ואני בספק רב שהם יעשו זאת) עדין המוצר שלהם שווה את זה ולו רק בגלל התמיכה והתמורה שהלקוח מקבל.

רן,

רק להבהיר - אין לי דבר וחצי דבר נגד LDS. נהפוך הוא!

הבעיה היחידה היא בעית תמחור והאשמה כולה בקהל הצרכנים לכן צעקות הגוועלד נראות לי תמוהות.

מה זה "תמיכה ותמורה"? איזו תמיכה אתה צריך עבור מוצר טוב, נטול באגים שמגיע עם דוקומנטציה מקיפה?

נכון שיותר נחמד אם אתה מקבל יחס , תגובה מהירה ואדיבה וכו'. השאלה היא האם זה בראש סולם העדיפויות.

לא זוכר כמה פעמים ביקרתי בפורום התמיכה שלהם (או של LDS) - פשוט לא נזקקתי לו.

יש תוסף, די רציני, super 80 coolsky. אספן אויורדבאקן - המפתח, בחור סופר נחמד שמשתדל, באמת משתדל לתת שרות טוב. אפעס, זה לא ממש עוזר לי אם למוצר יש מספר כשלים עקרוניים שהוא והצוות לא מסוגלים לפתור.

הבעיה עם התמחור של PMDG היא, ראשית, שאין להם מתחרים (LDS לצורך העניין היא one trick pony) ושנית שאנשים ילכו שבי אחר כל hype ולא יהססו לשלם גם אם המחיר גבוה.

ב 70 ארו, את ה 74X שלהם הם יכולים לדחוף עמוק ל ...

צודק!

לא מוצא חן בעינך ( או בעיני)? תצביע עם הארנק! בפראפראזה ממשפט אחר - האמריקאים מבינים רק כסף.

הבעיה, ושנינו יודעים זאת - שכמות המצביעים לא תעבור את "אחוז החסימה"

עד אז- PMDG ימשיכו להתיחס ללקוחות כמו לאותם אנשי רומא במחזה של שייקספיר " You blocks, you stones, you worse than senseless things"

PS

אם הם יעלו ל 70 ארו (ואני בספק רב שהם יעשו זאת)

למה שלא יעשו זאת אם הם יודעים מראש שהצרכנים יתדפקו על דלתותיהם??

אגב, מחשב חדש ל757 (FSX only) שלהם כבר קנית? :)

מאחר ואתה אחד שהינו חלק מפרויקט בנית מטוסים ל FS, יודע שלא כל מחשב מתנהג כמו שכנו ולכן יש כאלה שרואים באגים ויש כאלה שלא.

למזלי אני לא מאלה שסבלו מבאגים, אחרים כן.

אותם אחרים זכו לתמיכה ברמות מדהימות.

התמחור של LDS ל 76X כבר ידוע ופורסם, כולה עוד 15$ לבעלי ה 767 ל FS9 ו55$ (יכול להיות שאני טועה במחיר, אבל מחיר LDS ל FS9 + 15$ ל FSX) עבור גירסה לכאלה שאינם בעלי 76 ל FS9.

זה כבר מראה לך מחשבה של חברה לגבי תמחור מוצרים והמחשבה לא רק על הרווחים שלהם (ברור שהמטרה הסופית היא רווח, אף חברה לא קמה בשביל לעשות טוב לדפוקים כמוני :D ).

עוד דבר לגבי תמיכה.

רק מקריאת הפורומים השונים שלהם, ניתן ללמוד המון לגבי המטוס, תפעול סיוע בתפעול נכון למרות שהכל רשום בצורה סופר מקצועית במדריכים שהם הוציאו.

בפורומים של PMDG, אתה לא מוצא דובים ולא סולר, רק חולר או מימין ומשמאל רק חול וחולרע :mrgreen:

ה 75X לכשיצא, אני מעריך מחיר באזור ה 55$, לפי רמזים שנזרקים באויר מהכיוון שלהם, שווה כל סנט.

עד שאני לא אראה את PMDG, לפחות נותנת אפשרות לפירוק לגורמים של השעונים שלהם כולל התממשקות קלה של חומרה חיצונית מבלי לשאוב עוד כסף מהלקוחות שלהם (מודול ל CDU 20$ לאומת אותו CDU של אנגרביטי ו LDS בעלות של 0$ על המודול), אני אשאר

עם ה LDS .

הרכב מנצח לא מחליפים :D

פורסם
התמחור של LDS ל 76X כבר ידוע ופורסם, כולה עוד 15$ לבעלי ה 767

וואלה? את זה לא ידעתי.

אם ככה, אז באמת כל הכבוד להם (נו, הרי אמרתי שאני לא מדפדף הרבה בפורום שלהם)

מההתרשמות שלי, לא נתקלתי בבעיות שנותרו ללא מענה בסופו של דבר. לגבי תפעול, PMDG הוציאו (ומוציאים) מדריכים מצוינים - מעבר למנואל שבא עם ההתקנה. שווה לקרוא גם אם אין לך את המוצר.

לגבי שעונים וחיבור לקוקפיט - לחלוטין לגיטימי מבחינתך! לגמרי לא רלבנטי ל 99% מהמשתמשים.

בסופו של חשבון - הרי אין בינינו ויכוח.

הנקודה שלי היתה, שאין טעם לבכות עד לב שמיים אם ברגע שיוצא תוסף כולם (כמעט) מתיצבים כמו טאטאלך ומוכנים לשלם כל מחיר. לצערי זה ברור גם לחבר'ה של PMDG

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...