Ben Zwebner פורסם מאי 20, 2007 דיווח פורסם מאי 20, 2007 טוב, לכל אלה שלא מכירים, שמי בן צוובנר ואני רכז החברים החדש של החטיבה. התפקיד שלי לדאוג לשביעות רצונם של חברי החטיבה. אני פה בשבילכם ואפשר ליצור איתי קשר או דרך אימייל או MSN ואני מבטיח שאני אענה לכל שאלה, טענה, תלונה והזמנה לארוחת שבת, תוך 48 שעות. אני מבקש את עזרתכם. אני רוצה לקבל תמונת מצב כללית של רמת שביעות הרצון שלכם. באנגלית זה נקרא: MEMBER SATISFACTION INDEX או בקצרה: MSI הייתי רוצה לשמוע מכם את חוות דעתכם על הנושאים הרשומים למטה. אם יש לכם מה להגיד על כל הנושאים, מה טוב. אם יש לכם הערות רק לגבי נושא אחד, אני רוצה לשמוע. אני רוצה לשמוע גם את הטוב וגם את הרע. לא צריך לפחד מ"השלחות". אני מתחייב בפניכם שכל מה שנאמר לי ישאר איתי. אני לא מחלק את המידע עם אף אחד, אפילו לא עם שאר חברי ההנהלה. בסופו של דבר תהיה לי תמונת טובה יותר של הנושאים שצריכים לעבוד עליהם, ואני וההנהלה נוכל לרכז מאמצים. הנושאים שאני רוצה לשמוע עליהם הם: - נהלי החטיבה (נא לקרוא אותם לפני שסתם מגיבים) - הפורום - ההנהלה - מה היית משנה? - מה היית מוסיף? - כל נושא אחר שאתם רוצים להתיחס עליו ששכחתי לציין. נא לשלוח את כל התגובות למייל שלי. vatil8@vatil.org אני מדגיש, לשלוח למייל שלי... נא לא לפרסם כאן את תגובותכם. תודה מראש על השיתוף הפעולה שלכם!