Shlomlux2 פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 אפשרות לתפוס טרמפ באוטו שלי... :idea: ולא נראה לי שיהיו תגובות להודעה הזאת כי אני ויניב היחידים מהצפון הרחוק פחחחחחחח
yuval_el פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 גם אני מגיע מהצפון ה"רחוק" אבל האוטו מלא... :cry:
Shlomlux2 פורסם אפריל 8, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2004 חחח... בכוונתי הייתה מעכו-נהריה.... לך תראה לי מישהו חובב תעופה מעכו??? אני היחיד שחושב בכלל על תעופה, מטיס טיסנים וכל זה... וזה למה אני כ"כ מושא ללעג אצל החברים שלי :oops: שבמקום לדבר על מועדונים, מדבר על מטוסים :wink: אצל יניב זה עוד טוב, כי בעיר שלו יש כמה מטיסי טיסנים (כולל אלוף הארץ) וחובבי תעופה... אז הוא לא לבד :wink:
OmriSoudry פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 לפחות אתה יכול להגיע לשדה כלשהו... אני באשדוד! חוץ מזה שלא שמעתי על נפש חיה אחת מהאזור הזה, חוץ מבדרום (באר שבע וכו'..), לי אפילו אין שדה שאני יכול ללכת להשקיף עליו. רק את המטוסים שעוברים כאן מדי פעם... ולא להתחיל לדבר על זה שאין מי שייקח או יחזיר אותי ממפגשים...
Shlomlux2 פורסם אפריל 8, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2004 יש לכם אחלה מנחת טיסנים! תאמין לי זה גם שווה!!!!
Itai Ganor פורסם אפריל 8, 2004 דיווח פורסם אפריל 8, 2004 יש לכם אחלה מנחת טיסנים! תאמין לי זה גם שווה!!!! אוי הרגת אותי נו אתה לא יודע איזה כיף זה להביא צילומים מקצועים בטיסנים ולקחת משקפת ולצפות מהבית בהם שהם נוחתים?
Aviv Giladi פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אחלה מנחת לטיסנים?! מה פתאום... אחד כביש ארוך ולא סלול בשום מקום, ואחד השטח בט"ו סתם מגעיל... איפה אתה מטיס? שומרת? בר-לב? זה מנחתים.... במקומך לא הייתי בוכה....
Nimrod פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אני היחיד שחושב בכלל על תעופה, מטיס טיסנים וכל זה... וזה למה אני כ"כ מושא ללעג אצל החברים שלי אתה לא לבד
Shlomlux2 פורסם אפריל 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אני כמובן וכמובן מטיס אך ורק בשומרת המקום הכי טוב בארץ... מנחת שקיים כבר שנה, וההסטוריה שלו מפוארת, וגם עכשיו הוא נפתח לאולטרוט, אז בכללל, כל שישבת עושים מעלינו באזים. אם אתם רוצים תמונות, אז הינה קישור לדברים שצלימתי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=29123644 [url/] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=29445983
razgoeta פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 אנא לא ממש יודע מה נושא הדיון אבל אתה ממש לא מהצפון הרחוק....אתה בטח מאיזור עכו...אני ממושב גורן שזה בגבול הצפון אחרי שלומי....
Moshico Biller פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 עומרי אשדוד זה לא אילת תאמין לי תוך חצי שעה אתה שמה לא צריך לעשות סיפור אתה גר קרוב לא רחוק מאד אתה מדבר כאילו איפה אתה כבר גר.... :shock:
yonix4 פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 אשדוד אילת תוך חצי??? תלוי במה :arrow: ולא נראה לי שיש לו איזה מטוס או מסוק פרטי או שאתה מסתיר מאיתנו עומרי
Moshico Biller פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 חחחח מה הקשר אאשדוד אילת? עם תקרא טוב אז תבין שהתכוונתי למשהו אחר עם לא תבין בעיה שלך