Ben Cohen פורסם מאי 23, 2007 דיווח פורסם מאי 23, 2007 שלום, בחרתי לשים נושא זה בפורום הראשי אני חושב שכן מגיע לו להיות כאן בתור נושא ולא תגובה. אני רוצה להתנצל על כך שלא אוכל להגיע היום לאירוע עיט פסטיעיט. הסיבה שלא אוכל להגיע היום היא ארוחה משפחתית אצל סבתי שלא ידעתי על קיומה עד עכשיו. אני רוצה לבקש סליחה על ההברזה, אם יהיה מזל אני ואגיע לפני 9 אני מבטיח שאעלה לטיסה! בהזדמנות זאת, גם לפי הכותרת תודה לכל המארגנים, ראיתי שיהב ועידו היו פעילים במיוחד אז תודה אישית לכם וגם לכל מי שהיה מאוחרי הקלעים. כמוכן תודה מראש לכל הפקחים והטייסים שיביאו היום בע"ה לטוס. קדימה חברים, השקיעו כאן השקעה מדהימה ואני רוצה שבמקומי יעלו עוד 10 טייסים לפיצוי! ערב טוב, תודה ושוב סליחה!
Ido Rosenthal פורסם מאי 23, 2007 דיווח פורסם מאי 23, 2007 על הדרך, הפסטיבל התחיל, בואו בהמוניכם רק שתדעו ברק אמר שמי שלא מצלם לפחות 5 תמונות יצטרך להסתכל אחורה כל פעם שהוא נכנס לסמטה חשוכה :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם מאי 23, 2007 דיווח פורסם מאי 23, 2007 מגידו מחובר, וככה נראית עמדת מגידו עם המגדל הוירטואלי.
Matan Solomon פורסם מאי 23, 2007 דיווח פורסם מאי 23, 2007 אם איציק כבר הרחיב את המסך, ככה ב"ג נראה: ונחיתה של לופטנזאי, חבל שאין דרך לעבוד עם המודלים של FSINN במגדל וירטואלי, מקודם 744 הוצג כססנה...
Ilan Nemirovski פורסם מאי 23, 2007 דיווח פורסם מאי 23, 2007 עליתי לכמה הקפות לא מוצלחת אם הססנה =\ התמונה של הלופטי ממש מזכירה את התמונה של רמי....
Niv Malin פורסם מאי 23, 2007 דיווח פורסם מאי 23, 2007 עליתי לכמה הקפות לא מוצלחת אם הססנה =\התמונה של הלופטי ממש מזכירה את התמונה של רמי.... ממש אחד לאחד......