avigilad99 פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 חשבתי על זה.....בהרבה משעות הפנאי שלי אני רוצה לראות מה קורה בבן גוריון....ואין לי איך.. חיפשתי בגוגל חיפשתי באתר של נתב"ג ולא מצאתי תשובה. לכל החברים שבקשר עם אל על אני פונה בבקשתי אליכם. אפשר להזיז עניינים ואין צורך בלהתקין מצלמות. המצלמות כבר קיימות. רק לחבר אותם לאינטרנט שתהיה גישה זמינה לראות מה קורה בטרמינל3 במסלול 30\12 ו26\08.....ובין היתר על הגישות.. המשך ערב טוב ושבת שלום
Or Netzer פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 אבי, אני בטוח שאתה בן אדם חכם, באמת, תנסה לחשוב על דברים אפשריים מבחינת המצב הבטחוני במדינה ומבחינת רגישות השדה, אל תשכח בן גוריון הוא בחלקו גם שדה צבאי. אל שתכח את המציאות בה אנחנו חיים, היום גם בחו"ל לא בטוח. אחי, תתקין FS , תתקין SB, תעלה להקפות תבהרצליה תתקדם לCVFR ואז לIFR בארץ ואז לIFR לחו"ל , ואז לטראנסאטלנטי, תתחיל לטוס ותשכח מהמציאות .. תעשה אותה פה. או בקיצור, חדל עם רעיונות משוגעים, תתחיל לטוס, VATSIM... THE FLIGHT WAY.
Yahav Barzilay פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 אבי,אני בטוח שאתה בן אדם חכם, באמת, תנסה לחשוב על דברים אפשריים מבחינת המצב הבטחוני במדינה ומבחינת רגישות השדה, אל תשכח בן גוריון הוא בחלקו גם שדה צבאי. אל שתכח את המציאות בה אנחנו חיים, היום גם בחו"ל לא בטוח. אחי, תתקין FS , תתקין FSINN, תעלה להקפות תבהרצליה תתקדם לCVFR ואז לIFR בארץ ואז לIFR לחו"ל , ואז לטראנסאטלנטי, תתחיל לטוס ותשכח מהמציאות .. תעשה אותה פה. או בקיצור, חדל עם רעיונות משוגעים, תתחיל לטוס, VATSIM... THE FLIGHT WAY.
Or Netzer פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 אבי,אני בטוח שאתה בן אדם חכם, באמת, תנסה לחשוב על דברים אפשריים מבחינת המצב הבטחוני במדינה ומבחינת רגישות השדה, אל תשכח בן גוריון הוא בחלקו גם שדה צבאי. אל שתכח את המציאות בה אנחנו חיים, היום גם בחו"ל לא בטוח. אחי, תתקין FS , תתקין FSINN, תעלה להקפות תבהרצליה תתקדם לCVFR ואז לIFR בארץ ואז לIFR לחו"ל , ואז לטראנסאטלנטי, תתחיל לטוס ותשכח מהמציאות .. תעשה אותה פה. או בקיצור, חדל עם רעיונות משוגעים, תתחיל לטוס, VATSIM... THE FLIGHT WAY. פרסומת סמויה :roll:
uvdude פורסם מאי 25, 2007 דיווח פורסם מאי 25, 2007 אבי,אני בטוח שאתה בן אדם חכם, באמת, תנסה לחשוב על דברים אפשריים מבחינת המצב הבטחוני במדינה ומבחינת רגישות השדה, אל תשכח בן גוריון הוא בחלקו גם שדה צבאי. אל שתכח את המציאות בה אנחנו חיים, היום גם בחו"ל לא בטוח. אחי, תתקין FS , תתקין FSINN, תעלה להקפות תבהרצליה תתקדם לCVFR ואז לIFR בארץ ואז לIFR לחו"ל , ואז לטראנסאטלנטי, תתחיל לטוס ותשכח מהמציאות .. תעשה אותה פה. או בקיצור, חדל עם רעיונות משוגעים, תתחיל לטוס, VATSIM... THE FLIGHT WAY. היום התקנתי FSINN - באמת יותר נחמד, רק חבל שהממשק מכוער והוא מוריד לי בטירוף את הframe rate :\