עבור לתוכן
Koobe

long time no see

Recommended Posts

פורסם

השלום והברכה!

כמעט חצי-שנה שאני לא טס... כלומר - בנבכי VATSIM. יוצא לי לטוס פה ושם טיסות "עמידה בכשירות", כמו שקוראים לזה אצלנו במגדל... כלומר - טיסות רק בשביל לשמור על ה"כשירות המבצעית". אבל לטוס ממש, עם פיקוח, דפיות ודלקים... חבל לי, אבל ממש לא יוצא לי.

חלק נכבד מהזמן האחרון נתפס ע"י ביקורת כו"כ (כוננות וכשירות, ליוצאי חה"א שביננו) שעברה אצלנו בכנף לאחרונה, והזמן הנותר מוקדש ללימודי מתמטיקה 4 יח"ל, אני משפר קצת לקראת תחילת לימודים אוניברסיטאיים. אחרי זה אלוהים גדול, וסביר להניח שאני אתחיל פסיכומטרי.

אבל אני בטוח שזה לא מה שמעניין אתכם, ולא למטרה זו אני כותב את ההודעה, אז בואו ואספר לכם סיפור:

ככל ישראלי ממוצע, גם אני אוהב לתור ברחבי ארצנו, בכל מקום אפשרי: מכיוון שאני עובד בתל-אביב - אני מכיר טוב את המטרופולין, לפני כמה זמן ביקרתי בעין יהב, אני מגיע לעיתים לבקר את זוגתי שתחיה בטכניון בחיפה, לפני חודש ביליתי באיזור כרמיאל (קיבוץ רקפת, למי שבאמת מתעניין) ובשבוע האחרון טיילתי קצת באיזור בר-גיורא - איזור הררי מהמם במבואות ירושלים.

ותמיד, תמיד אחרי טיול/נסיעה שכזה, בואו נודה כולנו, אנחנו הולכים לבצע את אותה הדרך - אבל וירטואלית. עוקבים אחרי כבישים, משווים את המפה לנתיבי CVFR ומתפעלים כל פעם מחדש ממשמעות הביטוי "As real as it gets".

והמצב אצלנו בארץ - הוא בלתי יאומן, לפחות בחלקו המרכזי וצפונה. אני נדהם מחדש בכל פעם שאני טס על איילון וממשיך צפונה להרצליה, מסייר כ"משטרה3" מעל כיכר רבין או מבצע ניווט נמוך בגליל העליון וצופה לעבר עמק יזרעאל. אני פשוט נדהם בכל פעם מחדש...

ועכשיו, כשעלעלתי בדפי הפורום המעלים אבק מצטבר מהשבועות האחרונים בהם לא הזדמנתי למקום, נשארתי פעור פה כשראיתי את הודעתו של זאב על הסינרי של ירושלים הממשמש ובא. כירושלמי - המדגם המייצג של הסקרינשוט השאיר אותי חסר מילים. פשוט כך. הציפיה לשחרור הסינרי מורטת עצבים, אך אני משוכנע שהכל שווה את זה. :-)

<כאן מגיע הפאנצ', חכו רגע ;-) >

וזה הזמן להודות, אישית, לכל האנשים שעושים את העבודה הנהדרת הזו. אני משוכנע שבזכותכם ההנאה של כולנו מהסימולטור, גדלה פי עשרות מונים.

זכרו את שדה-דב (OLLLA!) כשדה פצפון עם אנטנה מביישת במקום ארובה... זכרו את איילון כ"כביש הסרגל" עם פניה לא משורטטת ימינה ומשם לך חפש את כביש 5, את אוסף הבניינים הנמוכים המייצגים את גוש דן במקום עזריאלי, הקריה, כלבו שלום ועוד עשרות כאלו...

איפה היינו אז ואיפה אנחנו היום. פשוט מדהים!

אז באמת תודה, מכל הלב. המשיכו לעשות את העבודה המצויינת הזו.

ולסיכום - חברים, שנסו מותניים, הכינו את מפות ה-CVFR, וצאו לטייל בארץ!

המשך חג שמח!

פורסם

דורון ידידי הרבה תודות חילקת לאנשים שעומדים מאחורי הסינרים הנהדרים, אך שכחת לציין עוד מישהו אחד וזה בעצם אתה, מי שלא יודע בזמן פיתוח הסינרי של אזור צפון והמרכז דורון עזר רבות בזה שהוא השקיע המון מהזמן שלו ובדק את הסינרים ותיקן טעויות והציע שיפורים ובסוף הגענו למוצר הסופי שנמצא אצלכם במחשב.

אז דורון גם אתה כלול בצוות העשיה של הסינרי וגם לך צריך לומר תודה!

חג שמח

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...