E.Z פורסם מאי 29, 2007 דיווח פורסם מאי 29, 2007 אהלן חברים, אגודת התעופה מזמינה אותנו להצטרף לשורתיה במסגרת "ידידי האגודה". במסגרת שיתוף הפעולה בנינו, יוזמני חברי החטיבה לכל כנס/הרצאה המיועדת לחברי אגודת התעופה. ישנה אפשרות שתונפק תעודת "ידידי האגודה" לחברי VATIL, בעלות של 10-15 ש"ח לכרטיס. מצ"ב פרטי ההרצאה הראשונה אליה אנחנו מוזמנים: הנכם מוזמנים להשתתף בערב עיון בנושא: " דע את האויב - מזג האויר"*KNOW THY ENEMY - WEATHER *(תופעות מזג האויר המסוכנות לטיסה) המרצה: רוברט (בוב) אולינסקי , חזאי מזג אויר בשירות המטאורולוגי בישראל במשך 37 שנה , עם נסיון נרחב במטאורולוגיה של תעופה. טייס בחיל האויר האמריקאי על T-33 (מטוס אימון סילוני), T-38 ( F-5 דו מושבי – FREEDOM FIGHTER ), בסיס חיל האויר האמריקאי – ריס , לובוק , טקסס. 5 שנות שרות בחא"א בדרגת סרן (CAPTAIN) מתוכן 3 שנים בנאטו, אנגליה. 20 שנה בח"א הישראלי –בדרגת רס"ן. B.A בפיזיקה-אוניברסיטת " קורנל",איטקה, ניו יורק . B.A במטאורולוגיה -אוניברסיטת טקסס A+M , קולג' סטיישן , טקסס. ניתן לשמעו ברדיו – מדווח על מז"א (במבטא אמריקאי). נשוי באושר לפיי + 4 ההרצאה תתקיים ביום חמישי ה – 31.05.07 בבית חיל האויר, רח' ז'בוטינסקי 15, הרצליה. שימו לב - לבקשת רבים שעת ההרצאה השתנתה: התכנסות בשעה 1900 ההרצאה בשעה 1930 בנוסף, הם מציעים את הסימולטור במחיר מיוחד הן לחברי האגודה והן לחברי חטיבת VATIL. ***שימו לב על מנת להשתתף בהרצאה חובה עליכם להרשם במשרדי האגודה כידידי האגודה ללא עלות בטלפון : 09-9516660****
Moshe Bensal פורסם מאי 30, 2007 דיווח פורסם מאי 30, 2007 אלעד תודה רבה וכל הכבוד על הארגון, מאד אשתדל להגיע, הרצאה מענינת. המחיר ל-FSX באמת אטראקטיבי, חבל שאני כבר רכשתי.
Avi Nadler פורסם מאי 30, 2007 דיווח פורסם מאי 30, 2007 אלעד - כל הכבוד! תגיד, אתה לא נח לפעמים? אוכל, שותה, ישן... ? כל הכבוד! האמת היא שגם אני קניתי. אבל הסרתי וחזרתי ל FS2004 בנתיים :roll:
Ben Cohen פורסם יוני 2, 2007 דיווח פורסם יוני 2, 2007 יש הגבלת גיל? חלף עבר, ההרצאה התקיימה ב31 במאי.
Shireto Shahar פורסם יוני 2, 2007 דיווח פורסם יוני 2, 2007 יש הגבלת גיל? חלף עבר, ההרצאה התקיימה ב31 במאי. אבל אני עדיין יכול להרשם כ"ידיד".
Moshe Bensal פורסם יוני 2, 2007 דיווח פורסם יוני 2, 2007 מישהו היה בהרצאה? אם כן, איך היתה? דרך אגב, אני ניסיתי ביום ה' להרשם כדי להשתתף, אך לא הצלחתי ליצור קשר בגלל הטלפונים, לבסוף שלחתי מאיל, ורק בערב ראיתי את התשובה והיה כבר מאוחר. בכל מקרה, מומלץ ליצור איתם קשר במאייל לכל שאלה.