noamkn פורסם מאי 30, 2007 דיווח פורסם מאי 30, 2007 שלום לכולם:!: רצית לאחל מזל טוב לילד שלא ממש פעיל פה אבל עדיין חבר. מזל טוב לאסף סער:!: :new-bday: מ-ז-ל--ט-ו-ב-! :new-bday: :multi: בהצלחה בחיים, הרבה בריאות ואל תשכח את הסימולטור בחיים:!:!:!:
Avi - 4X-KDF פורסם מאי 30, 2007 דיווח פורסם מאי 30, 2007 בבקשה, אם משהו יכול להסביר לי למה אף פעם לא כותבים כמה שנים הבן אדם חוגג. זה פשוט נראה לי מיותר לפרסם שמשהו חוגג יום הולדת אבל בלי לכתוב כמה שנים. בכל זאת, :new-bday: אסף. בן כמה שלא תיהיה....
noamkn פורסם מאי 30, 2007 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2007 בבקשה, אם משהו יכול להסביר לי למה אף פעם לא כותבים כמה שנים הבן אדם חוגג.זה פשוט נראה לי מיותר לפרסם שמשהו חוגג יום הולדת אבל בלי לכתוב כמה שנים. בכל זאת, :new-bday: אסף. בן כמה שלא תיהיה.... הבנאדם הזה לא רק שחוגג יומהולדת הוא חוגג בר-מצווה!!
Shireto Shahar פורסם מאי 30, 2007 דיווח פורסם מאי 30, 2007 בבקשה, אם משהו יכול להסביר לי למה אף פעם לא כותבים כמה שנים הבן אדם חוגג.זה פשוט נראה לי מיותר לפרסם שמשהו חוגג יום הולדת אבל בלי לכתוב כמה שנים. בכל זאת, :new-bday: אסף. בן כמה שלא תיהיה.... מה יעזור אם יכתבו את בן כמה הוא? מה זה משנה? מזל טוב אסף, איזו פרשה אתה?
תומר עינבר פורסם מאי 30, 2007 דיווח פורסם מאי 30, 2007 לא צריך לכתוב מזל טוב לאנשים שלא מכירים, כי אז צריך לומר "מזל טוב" והוא בכלל לא קורא..אז אין לזה משמעות בעיניי..
AsafSaar פורסם מאי 30, 2007 דיווח פורסם מאי 30, 2007 תודה לכולם!!!! הפרשה שלי היא בהעלותך! מישהוא מכיר??? :-) שוב תודה לכולם!