עבור לתוכן
Itay Zecharia

Boeing 757-300

Recommended Posts

פורסם

מישהו מכיר Boeing 757-300 של ארקיע, במצב טוב?

מכיוון שבאתר של IAL יש מטוס זהה, אך הוא אינו מושלם.

הפאנל שאין לו זו לא הבעייה, אך ישנם פריטים חסרים, הגלגלים אינם נראים טוב, הצביעה של המטוס אינה מושלמת, ויש בעיות קטנות נוספות אשר פחות בולטות.

היכן ניתן למצוא אחד במצב טוב?

פורסם

הצביעה בסדר גמור אבל אתה לא רואה את הגלגלים כי המטוס הזה מיועד ל2002 אז השאלה שלך יותר נכונה שמאיפה אפשר להשיג 300 757 של ארקיע ל2004 וזה אני לא יודע אני אולי יצבע על מקורי ואני ישלח לאווסים

פורסם
הצביעה בסדר גמור אבל אתה לא רואה את הגלגלים כי המטוס הזה מיועד ל2002 אז השאלה שלך יותר נכונה שמאיפה אפשר להשיג 300 757 של ארקיע ל2004 וזה אני לא יודע אני אולי יצבע על מקורי ואני ישלח לאווסים

אז למה לא אמרת?! :?

פורסם
חחחח אני יודע אבל אני אוהב סתם לכתוב ככה כאילו הלא דבר כאילו לא עשיתי כלום זה בסדר....

אלירן כותב תואב ולא תאהב

חחחח יפה מאוד! אבל לא אני כותב ככה אבל למושיקו אני כן כותב ככה כדי שהוא יבין הוא חייב כול עיצור לראות מול העיניים כדי לקרא!... אבל לפאת הכבוד של הפורום וחברי לטייס אני לא אכתוב לכם עוד איך מושיקו כותב כול מיני דברים! זה משפיל מידי!

פורסם

ובכלל מושיקו מה היה חשוב לערב פה את אלירן??? אתה רואה אתה סתם כל הזמן מנסה לסכסך

זה ממש לא יפה כי כמו שאתה יורד עליו למרות שזה לא נכון אז הוא יורד עליך וככה כל הזמן. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :wink: :wink: :arrow: :arrow: :arrow:

פורסם

אויייי יונתן משהו אתה כל כך "חביב" ממש אתה כל הזמן בבצפר אומר לי לחכות את אלירן לרדת עליו וגם יום שישי שעבר אמרת לי ב 1וחצי בלילה כנס לערוץ ברוג'ר תחקה אותו הצפת אותי בהדועות יש לי דרך אגב הסטורי אני יכול להראות.... ואלירן אין לי בכלל שגיאות כתיב תאמין לי וזה בדוק ממקום שלא קשור פה לאף אחד ותאמין לי שאין לי.... אני לא סתם אומר וזה אחד הדברים שאני לא סתם אומר ואלק אתה אומר רק לי אתה אומר את זה לכולם ואתה אמרת לי אז מה אתה מנסה פה להראות שאתה "גאון"? אז תחשוב

ביי

(אין צורך להגבה יותר)

!!!!!!!!!!! :roll:

פורסם

אל תעלב אבל התשובות שלך הן של ילד טיפש

תראה לאיזו רמה אתה מגיע

אתה חושב שאתה 10

אבל אתה לא

תראה מה תמיד מערב את אלירן

ותגיד לאלירן מה שאתה רוצה עם אתה יכול

נ.ב מי שמתחיל תמיד תמריבה זה אתה

ושמת לב

זה תמיד בנושאים שלך

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...