crazyblat פורסם יוני 5, 2007 דיווח פורסם יוני 5, 2007 אוהד יא צעיר הגנת מחנה עלק... כן, אוהד, יא צעיר :roll: :wink: (עכשיו אני אחטוף מאפיק) ומעומר :x חכה חכה היום :wink: במבות....עושים כיף חיים...חכו חכו לקיץ...מזגנים לא יעזרו לכם!!!
oz פורסם יוני 8, 2007 דיווח פורסם יוני 8, 2007 ואי ואי ואי איזה חיים... בזמן שאתם נהנים לכם אני נמצא 2 קילוממטר ואפילו קילומטר ממכם מתאמן על הטנקים ללא הפסקה משעות הבוקר המוקדמות 3-4 עד שעות הלילה המאוחרות 1-2 (כן באימון מתקדם שיריון לא יושנים :x )
Elad Zeierman פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 ואי ואי ואי איזה חיים...בזמן שאתם נהנים לכם אני נמצא 2 קילוממטר ואפילו קילומטר ממכם מתאמן על הטנקים ללא הפסקה משעות הבוקר המוקדמות 3-4 עד שעות הלילה המאוחרות 1-2 (כן באימון מתקדם שיריון לא יושנים :x ) דווקא בצמ"פ ישנתי יותר טוב מהטירונות המקצועות :mrgreen: הייתי עכשיו בצימר ברמה וראיתי את הקולגות שלך עושים שבת בשטח בש.א אחמדיה עורר זכרונות.....
Koobe פורסם יוני 12, 2007 דיווח פורסם יוני 12, 2007 אהלן אנשים, חזרנו (אני וליאב) מ-21 יום ראשונים בקורס פיקוח טיסה ורציתי לשתף אתכם במה שהיה לנו עד עכשיו (כמובן מבלי לעבור על בטחון מידע וכאלה, או לפחות לנסות שלא :roll: ). ולכן הכנתי סדרה של 5 פרקים שתעקוב אחרי הקורס...סתאאאםםם...ולכן החלטתי לכתוב לכם מהתחלה מה היה... גבר גבר, שיהיה הרבה בהצלחה! מקווה לראות אותך מגיע לשדה-דב ומפקח בעינים עצומות עם ידיים קשורות. :-)
Roy Shani פורסם יוני 13, 2007 דיווח פורסם יוני 13, 2007 יפה מאוד, רק רציתי לציין ש3/4 מהשפצורים במגדל חצור קיימים ע"י בן דודי שהשתחרר לפני חודשיים.(ערן שני). בין אם זה המיקרוגלים או הארונות הנעולים... תהנו!
OmriSoudry פורסם יוני 13, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 13, 2007 דורון, ליאב כבר בונה על שדה דוב. מספיק...ליאב, שומסקי, נועם...השתלטנו אני דווקא חושב על פלמה-דה-מחים - יגיע יום שבו VATIL1 שלנו יטוס דרומה לאיזו טיסה רומנטית, וידבר עם 2 מגדלים שונים שמאויישים ע"י ואטילניק. כבוד! (אגב, אורן לימוני אם מישהו זוכר נמצא פה בעובדה בקורס בקרים ככה שיהיה ואטילניק לשעבר גם באחת הבקרות). אם כבר מדברים..אני חייב לצאת ליחידת בקרה פה...יאללה ביי!
Amir Paz פורסם יוני 13, 2007 דיווח פורסם יוני 13, 2007 דורון, ליאב כבר בונה על שדה דוב. מספיק...ליאב, שומסקי, נועם...השתלטנו אני דווקא חושב על פלמה-דה-מחים - יגיע יום שבו VATIL1 שלנו יטוס דרומה לאיזו טיסה רומנטית, וידבר עם 2 מגדלים שונים שמאויישים ע"י ואטילניק. כבוד! (אגב, אורן לימוני אם מישהו זוכר נמצא פה בעובדה בקורס בקרים ככה שיהיה ואטילניק לשעבר גם באחת הבקרות). אם כבר מדברים..אני חייב לצאת ליחידת בקרה פה...יאללה ביי! ההורים שלך עוד חייבים לי חדב! :wink:
Or Netzer פורסם יוני 13, 2007 דיווח פורסם יוני 13, 2007 אמיר פולניות רק יודעות להבטיח.. קיום זה משהו אחר.. בעיקר בנוגע ללכלוך הזזת רהיטים והורדת קירות