עבור לתוכן
iroth

רשמים מהמפגש בחיפה + תמונות

Recommended Posts

פורסם

אוקיי,

הורדתי את התמונות למחשב (המצלמה בחסות גיסי היקר דני), שיפרתי קצת בפוטושופ (הראות לא הייתה משהו וכשרון הצילום שלי לא מתקרב לאורן...) אז נתחיל:

נפגשנו בבוקר יוסי, רן אלמוג ואני בהרצליה. אקדים ואומר לגבי טיסה עם יוסי (ואמרו את זה קודם לפני): החוויה מומלצת בחום רב!

יוסי הוא גם טייס שלוו ורגוע וגם מדבר עם כל אחד ב-"גובה העיניים" (ואצל אלמוג גובה העיניים הוא באיזור הצלעות של יוסי :wink: ), ומומלץ לכל טייס סימולטורים לנסות את הדבר האמיתי ולראות ש-

א. הסימולטור ממש מדמה את הטיסה האמיתית, למעט ש-

ב. בטיסה אמיתית הגוף כולו זז עם המטוס והרוח. זה שונה!

בכל אופן המתנו בהרצליה להמראה (אלמוג גם יכול להגיד את אות הקריאה של המטוס שלפנינו):

Hold29.jpg

ממראים, מקפלים גלגלים ופונים לכיוון בצרה

TurningToBazra.jpg

צילמתי את איזור פארק רעננה לצורך השוואה עם הסינרי של זאב

RaananaPark.jpg

אלמוג על ההגאים עד חיפה

Almog.jpg

מתקרבים ל-"שפיץ" של הכרמל

HaifaShpitz.jpg

ופונים מעל בת-גלים (ניתן לראות את המסלול בקושי)

BatGalim.jpg

חולפים מעל השדה ל-"עם הרוח", ניתן לזהות את הרכבים של החבר'ה בחנייה (ומתנצלים על האיחור)

Downwind34.jpg

מקיפים את האיזור המעושן

aroundTheSmoke.jpg

ופונים לפיינל מסלול 34

IntoFinal34.jpg

פיינל 34

final34.jpg

ונגיעה (כמעט)

touchdown34.jpg

הגענו לחיפה! (בשבילי בניגוד לבוגרי הטכני ובעלי הרשיון זו פעם ראשונה). יוהו זה ממש כמו בסימולטור!

נפגשים עם כולם בחדר התדריכים בטרמינל. המשקיענים שלנו (קובי את אילן) אירגנו עם עובדי השדה חדר, כסאות וכיבוד (כשר לפסח).

אילן סיפר קצת על מה קורה ומה מתוכנן ונראה שאחרי תקופה "שחונה" קצת הולך להיות יותר אקשן בחטיבה.

אילן סיפר על התקדמות סקווקבוקס 3 וזה ממש נשמע חזון אחרית הימים - יגמרו הימים שהתחברות לרשת דורשת צ'ק ליסט כמעט כמו התנעת 737...

Ilan.jpg

שמוליק (שהוא בעל לב זהב על אף מראהו המאיים) סיפר קצת על כללי התנהגות ומשמעת בטיסה ברשת - שעם כל זה שיש כאלה שזה נשמע להם יותר מדי קשוח - זה פשוט מה שמאפשר לנו טיסה מהנה וריאליסטית ולא תחושה של חדרי צ'אט. בקיצור: הקפידו על הכללים ואל תסתבכו עם שמוליק!

Shmulik.jpg

שאדי סיפר קצת על השינויים והתוכניות באתר וזה המקום להודות לו שוב על העבודה המסורה (שמחתי לפגוש אותך סוף סוף שאדי). (וזה יהיה נהדר אם בכתובת הנעה בראש הפורום יופיעו מספר הטיסות האקטיביות כרגע - רעיון מצוין!)

Shadi.jpg

אלכס לורנס שעשה את האובייקטים של חיפה והסינרי המעודכן שלו סיפר על ההפתעות שהוא מכין לנו בתחום הסינרי - יש למה לחכות!!!

אלכס לא זכה לתמונה אישית, אבל מגיעה לו תודה ענקית מכולנו שנהנים לטוס בנופי ארצנו.

בהערה מוסגרת אני אספר שביקרתי השבוע אצל זאב כהן (יוצר הלנדקלאס ואובייקטים שונים) וראיתי אותו בעבודתו על ירושלים (כולכם ראיתם תמונות בפורום) וגם מהכיוון הזה יש למה לחכות!!! אז תודה גם לזאב.

היתה נוכחות יפה גם בכמות (כ-30 אנשים להערכתי) וגם באיכות (וותיקים ופעילים לצד חדשים, חבר'ה מגיל 12 ועד 50+). הנה כמה תמונות של החברה:

people4.jpg

people3.jpg

people2.jpg

people1.jpg

אנשים החליפו טיפים בנושאים שונים (כרטיסי מסך, ריצודים, תוכנות מזג אוויר), רכילויות וסיפורים (על הנוסע המתמיד היווני, הפקחים בלונדון שמתמודדים עם טייסינו, ועוד)

היה נהדר והגיע זמן לחזור, עוברים ביקורת בטחונית בשדה, תעודות זהות והרמת גבה לגבי אלמוג (של מי הילד?) מתכוננים לטפס ל-CHU, צילום קבוצתי לפני

CHU.jpg

את ההמראה מחיפה לא צילמתי כי הייתי קצת עסוק בלשמור כיוון וגובה (תודה על החוויה, יוסי) אבל לקראת הנחיתה צילמתי עוד כמה תמונות. בית לווינשטיין (כמעט כמו של זאב...):

Levinstein.jpg

והנחיתה המדהימה ברוח צד (שימו לב לשרוול)

final29.jpg

בקיצור - יום מוצלח ביותר ! תודה לכולם !

להתראות בפעם הבאה בחוף הנכים...

ישראל

פורסם

תמונות נהדרות ברשותכם אני יתחיל בסקירה קצרה של האנשים בתמונות

תמונה ראשונה: אז אני מקווה שכולם מזהים אותי לפי הסמל של 101 מצד שמאל שלי זה מיקי ליפ (תודה מיקי על הטרמפ), מצד ימין שלי זה שגיא ינאי ליד שגיא זה אלעד (VATIL9) ליד אלעד יושב לבון מילק ולידו קובי דוד (IAL2), בשורה השניה מאחורי מיקי יושב לו אלכס שאותו רואים טוב בתמונה האחרונה (הבחור שעשה לכם את הסינרי של חיפה ובקרוב יפתיע עם עוד) מצד ימין שלו שזה פחות או יותר מאחורי זה יוסי לוי הטייס של ה RG בכל התמונות האחרות לידו בחולצה כחולה זה אלמוג עטר שגם אותו רואים טוב בתמונות אחרות, ליד אלמוג יושב מנחם בן אור (חולצה אדומה) לידו יושב יניב גרוס (תקנו אותי אם אני טועה) וליד יניב יושב שלומי לוקסמבורג (תקן אותי אם רשמתי את השם משפחה לא נכון) ולידו שזה יוצא מאחורי קובי יושב רן פילקנשטיין (רואים אותו טוב בתמונה השניה, רן תקן אותי אם רשמתי את השם משפחה לא נכון).

שורה שלישית: ראשון משמאל זה אביב לידו שזה יוצא מאחורי יוסי ישב בחור צעיר שלצערי את שמו אני לא זוכר אבל לידו גם עם חולצה ירוקה יושב יובל (תקנו אותי אם אני טועה) ליד יובל יושב יוסי דלל ולידו בנו גל דלל כאשר מאחורי יוסי ישב שמוליק.

בתמונה השניה יושב ליד רן הצלם שלנו שהוא גם טייס חדש בחטיבה ששמו צבי (ברוך הבא לחטיבה)

בתמונה השלישית מאחורי רן יושב אורן אלקובי (אם אני לא טועה), ובסוף בסוף בצד שמאל ממש צמוד לקיר יושב משה שיטרית (VATIL6).

אני מקווה שקלעתי בול לכולם ואשמח אם הבחור שלא זכרתי יציג את שמו, שוב תודה לכל המשתתפים וחג שמח לכולם

פורסם

איציק מה נסגר איתך חח .. ההוא שאמרת שזה אני זה הבן של צבי רודוס. חפיף לא נורא..

בכל אופן, אני זה שיושב משמאל ליובל אלבז עם החולצה האדומה.. (לא ממש רואים אותי.)

חג שמח, שבוע טוב.

אורן.

פורסם

ואיציק, שם המשפחה שלי הוא 56 :wink:

סתם, פינקלס (למה לסבך שם משפחה מסובך גם כך :lol: ).

מה שלא רואים בצלומי הטיסה זה שהשרבול היה רגע לכיוון דרום, שניה אחרי זה צפון והמטוס הרגיש בהתאם.

ישבתי בימני וזו חוויה שדורשת עוד אבל בשמאלי....

כמו שאמרתי עכשיו צריך לעבוד קשה ולחסוך (כן בטח :roll: ).

שוב תודה לכולם על המפגש המהנה וליוסי על חווית הטיסה.

להית' שוב,

רן (56) פינקלס.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...