iroth פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אוקיי, הורדתי את התמונות למחשב (המצלמה בחסות גיסי היקר דני), שיפרתי קצת בפוטושופ (הראות לא הייתה משהו וכשרון הצילום שלי לא מתקרב לאורן...) אז נתחיל: נפגשנו בבוקר יוסי, רן אלמוג ואני בהרצליה. אקדים ואומר לגבי טיסה עם יוסי (ואמרו את זה קודם לפני): החוויה מומלצת בחום רב! יוסי הוא גם טייס שלוו ורגוע וגם מדבר עם כל אחד ב-"גובה העיניים" (ואצל אלמוג גובה העיניים הוא באיזור הצלעות של יוסי :wink: ), ומומלץ לכל טייס סימולטורים לנסות את הדבר האמיתי ולראות ש- א. הסימולטור ממש מדמה את הטיסה האמיתית, למעט ש- ב. בטיסה אמיתית הגוף כולו זז עם המטוס והרוח. זה שונה! בכל אופן המתנו בהרצליה להמראה (אלמוג גם יכול להגיד את אות הקריאה של המטוס שלפנינו): ממראים, מקפלים גלגלים ופונים לכיוון בצרה צילמתי את איזור פארק רעננה לצורך השוואה עם הסינרי של זאב אלמוג על ההגאים עד חיפה מתקרבים ל-"שפיץ" של הכרמל ופונים מעל בת-גלים (ניתן לראות את המסלול בקושי) חולפים מעל השדה ל-"עם הרוח", ניתן לזהות את הרכבים של החבר'ה בחנייה (ומתנצלים על האיחור) מקיפים את האיזור המעושן ופונים לפיינל מסלול 34 פיינל 34 ונגיעה (כמעט) הגענו לחיפה! (בשבילי בניגוד לבוגרי הטכני ובעלי הרשיון זו פעם ראשונה). יוהו זה ממש כמו בסימולטור! נפגשים עם כולם בחדר התדריכים בטרמינל. המשקיענים שלנו (קובי את אילן) אירגנו עם עובדי השדה חדר, כסאות וכיבוד (כשר לפסח). אילן סיפר קצת על מה קורה ומה מתוכנן ונראה שאחרי תקופה "שחונה" קצת הולך להיות יותר אקשן בחטיבה. אילן סיפר על התקדמות סקווקבוקס 3 וזה ממש נשמע חזון אחרית הימים - יגמרו הימים שהתחברות לרשת דורשת צ'ק ליסט כמעט כמו התנעת 737... שמוליק (שהוא בעל לב זהב על אף מראהו המאיים) סיפר קצת על כללי התנהגות ומשמעת בטיסה ברשת - שעם כל זה שיש כאלה שזה נשמע להם יותר מדי קשוח - זה פשוט מה שמאפשר לנו טיסה מהנה וריאליסטית ולא תחושה של חדרי צ'אט. בקיצור: הקפידו על הכללים ואל תסתבכו עם שמוליק! שאדי סיפר קצת על השינויים והתוכניות באתר וזה המקום להודות לו שוב על העבודה המסורה (שמחתי לפגוש אותך סוף סוף שאדי). (וזה יהיה נהדר אם בכתובת הנעה בראש הפורום יופיעו מספר הטיסות האקטיביות כרגע - רעיון מצוין!) אלכס לורנס שעשה את האובייקטים של חיפה והסינרי המעודכן שלו סיפר על ההפתעות שהוא מכין לנו בתחום הסינרי - יש למה לחכות!!! אלכס לא זכה לתמונה אישית, אבל מגיעה לו תודה ענקית מכולנו שנהנים לטוס בנופי ארצנו. בהערה מוסגרת אני אספר שביקרתי השבוע אצל זאב כהן (יוצר הלנדקלאס ואובייקטים שונים) וראיתי אותו בעבודתו על ירושלים (כולכם ראיתם תמונות בפורום) וגם מהכיוון הזה יש למה לחכות!!! אז תודה גם לזאב. היתה נוכחות יפה גם בכמות (כ-30 אנשים להערכתי) וגם באיכות (וותיקים ופעילים לצד חדשים, חבר'ה מגיל 12 ועד 50+). הנה כמה תמונות של החברה: אנשים החליפו טיפים בנושאים שונים (כרטיסי מסך, ריצודים, תוכנות מזג אוויר), רכילויות וסיפורים (על הנוסע המתמיד היווני, הפקחים בלונדון שמתמודדים עם טייסינו, ועוד) היה נהדר והגיע זמן לחזור, עוברים ביקורת בטחונית בשדה, תעודות זהות והרמת גבה לגבי אלמוג (של מי הילד?) מתכוננים לטפס ל-CHU, צילום קבוצתי לפני את ההמראה מחיפה לא צילמתי כי הייתי קצת עסוק בלשמור כיוון וגובה (תודה על החוויה, יוסי) אבל לקראת הנחיתה צילמתי עוד כמה תמונות. בית לווינשטיין (כמעט כמו של זאב...): והנחיתה המדהימה ברוח צד (שימו לב לשרוול) בקיצור - יום מוצלח ביותר ! תודה לכולם ! להתראות בפעם הבאה בחוף הנכים... ישראל
Itamar Koren פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 וואי תמונות יפות ולדעתי גם חוויה נהדרת לפגישה הבאה אני בטוח בא
Itai Ganor פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 אהבתי אחלה תמונות! בהחלט יפות נחמד לראות שהיה נוחכות בחיפה נחמד לראות דברים כאלה
Izik Bakshi פורסם אפריל 9, 2004 דיווח פורסם אפריל 9, 2004 תמונות נהדרות ברשותכם אני יתחיל בסקירה קצרה של האנשים בתמונות תמונה ראשונה: אז אני מקווה שכולם מזהים אותי לפי הסמל של 101 מצד שמאל שלי זה מיקי ליפ (תודה מיקי על הטרמפ), מצד ימין שלי זה שגיא ינאי ליד שגיא זה אלעד (VATIL9) ליד אלעד יושב לבון מילק ולידו קובי דוד (IAL2), בשורה השניה מאחורי מיקי יושב לו אלכס שאותו רואים טוב בתמונה האחרונה (הבחור שעשה לכם את הסינרי של חיפה ובקרוב יפתיע עם עוד) מצד ימין שלו שזה פחות או יותר מאחורי זה יוסי לוי הטייס של ה RG בכל התמונות האחרות לידו בחולצה כחולה זה אלמוג עטר שגם אותו רואים טוב בתמונות אחרות, ליד אלמוג יושב מנחם בן אור (חולצה אדומה) לידו יושב יניב גרוס (תקנו אותי אם אני טועה) וליד יניב יושב שלומי לוקסמבורג (תקן אותי אם רשמתי את השם משפחה לא נכון) ולידו שזה יוצא מאחורי קובי יושב רן פילקנשטיין (רואים אותו טוב בתמונה השניה, רן תקן אותי אם רשמתי את השם משפחה לא נכון). שורה שלישית: ראשון משמאל זה אביב לידו שזה יוצא מאחורי יוסי ישב בחור צעיר שלצערי את שמו אני לא זוכר אבל לידו גם עם חולצה ירוקה יושב יובל (תקנו אותי אם אני טועה) ליד יובל יושב יוסי דלל ולידו בנו גל דלל כאשר מאחורי יוסי ישב שמוליק. בתמונה השניה יושב ליד רן הצלם שלנו שהוא גם טייס חדש בחטיבה ששמו צבי (ברוך הבא לחטיבה) בתמונה השלישית מאחורי רן יושב אורן אלקובי (אם אני לא טועה), ובסוף בסוף בצד שמאל ממש צמוד לקיר יושב משה שיטרית (VATIL6). אני מקווה שקלעתי בול לכולם ואשמח אם הבחור שלא זכרתי יציג את שמו, שוב תודה לכל המשתתפים וחג שמח לכולם
Oren-ELY3 פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 איציק מה נסגר איתך חח .. ההוא שאמרת שזה אני זה הבן של צבי רודוס. חפיף לא נורא.. בכל אופן, אני זה שיושב משמאל ליובל אלבז עם החולצה האדומה.. (לא ממש רואים אותי.) חג שמח, שבוע טוב. אורן.
אורח פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 ואיציק, שם המשפחה שלי הוא 56 :wink: סתם, פינקלס (למה לסבך שם משפחה מסובך גם כך ). מה שלא רואים בצלומי הטיסה זה שהשרבול היה רגע לכיוון דרום, שניה אחרי זה צפון והמטוס הרגיש בהתאם. ישבתי בימני וזו חוויה שדורשת עוד אבל בשמאלי.... כמו שאמרתי עכשיו צריך לעבוד קשה ולחסוך (כן בטח :roll: ). שוב תודה לכולם על המפגש המהנה וליוסי על חווית הטיסה. להית' שוב, רן (56) פינקלס.
Itay Zecharia פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 ממש חבל שלא הגעתי... מי זה יובל אלבז... תוכלו לאמר שוב?
Almog Atar פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 היה סבבה !!!!! חוויה כפולה גם הטיסה וגם המפגש
Moshico Biller פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 תמונות מאד מרישמות!!!!! כל הכבוד ובתמונה של אלמוג ורן יש עוד משהו בצד השמאל של אלמוג. מיזה יוסי לוי?
Atar_Omri פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 נראה שהיה לכם יום של כיף שם. חבל שלא יכלתי להגיע גם למפגש.
David Misha פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 אחלה תמונות ישראל.. ישר כוח..ושמח מאוד שנהניתם..!
Moshico Biller פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 יוסי לוי זה הזה שבתמונה מצד שמאל של אלמוכ ליד המטוס בתמונה?