Ittai Arnon פורסם יוני 1, 2007 דיווח פורסם יוני 1, 2007 שלום, כחלק מהמשך ההתמחות בטיסות טרנס אטלנטיות as real as it gets. אשמח אם מישהו יסביר לי, כאשר אני מקבל תוכנית טיסה ומופיע הנתיב לדוגמא NATT. אני מקבל זאת באתר Route finder ושם כמובן מופיע הפירוט של מהו NATT והנ"צ שלו. אני פונה לאתר: http://www.flightsimsystems.com/general ... /index.htm איך אני מקשר בין הנתיב למה שמופיע באתר ? האם יש בכלל קשר ? :?: :?: :?: תודה, איתי
Almog Atar פורסם יוני 1, 2007 דיווח פורסם יוני 1, 2007 לא יודע אם הבנתי למה אתה מתכוון. אתה מתכוון האם יש קשר בין מה שROUTE FINDER נותן לך לבין מה שיש באתר ? אם לזה התכוונת אז כן, זה בעצם אותו דבר, ROUTE FINDER משתמש בעידכון הNAT האחרון בשביל הנתיבים שלו והוא מקשר את הNATים לנתיב הטיסה שלך באופן אוטומטי.
Yahav Barzilay פורסם יוני 1, 2007 דיווח פורסם יוני 1, 2007 אהלן איתי, גם אני לא בדיוק הבנתי מדבריך את כוונתך. בכל מקרה RF נותן לך NAT עדכני ומחבר לבד תוכנית לפי ה-NAT המתאים. מה שה-RF לא עושה, זה שיקולי רוחות ו-NOTAMים למיניהם. עצה שלי, אם אתה רוצה לקחת את זה רחוק יותר, ולתכנן תוכנית טיסה "מותאמת אישית", פתח את האתר של ה-NATים העדכניים, במקביל פתח מפת רוחות של איזור האוקיינוס, תבחר את ה-NAT הכי מתאים לך מבחינת מיקום + רוחות, ותבנה את הנתיב שלך בעצמך לפי ה-NAT. השלב הבא, הוא בניה של התוכנית לחציית אירופה, יש לך את הנקדת כניסה ל-NAT, תכוון לשם ותבנה נתיב שוב בעזרת מפת הרוחות כמו שצריך. לאחר מכן החלק של ארה"ב זה כבר חלק קל יותר, נתיבים ארוכים - "אוטוסטרדות". אם יש לך עוד שעה ספייר, ואם בחרת טראנסאטלנטי רוב הסיכויים שיש אז לדעתי לך על זה, לדעתי זה חלק בלתי נפרד מהחוויה שבטיסה חוצת אוקיינוס.