אורח פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 אתמול למי שלא יודע, טסנו לחיפה עם ססנה 172RG הידוע כ 4X-CHU. אלמוג טען,חיפש ומה לא עשה לשכנע אותנו שכינויה הוא ג'ורגי. האמנו לו :wink: במהלך שיטות ברחבי מאגרי התמונות, נתקלתי בתמונה של ה CHU ועם כיתוב מתחת שאמור שאכן כיוניו ג'ורג'י. זבו רק עכשיו שמתי לב לעוד משהו, התמונה שבלינק היא מעט ישנה, קצת יותר משנתיים ואלמוג טען שהיה רשום גם על המטוס ואכן בתמונה שבלינק יש רישום על המטוס עם השם. כניראה שהוא עבר צביעה והרישום על מכסה המנוע שלו הוסר (ראו את התמונה שלו בשירשור התמנות של ישראל). בעיברית, אלמוג, אתה תותח http://www.airliners.net/open.file/336163/M/ מצטער שזה לינק ולא התמונה עצמה, יש איזו שהיא בעיה (אולי אצלי) לעשות לינק לתמונות :cry: וכמעט שכחתי, שיהיה לך טיסה נעימה (בלגיה אם אני זוכר נכון VIA פריס ?) ובצלחה להפועל ירושלים. רן.
Itay Zecharia פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 היית צריך לראות כשהיינו בפיינל ל-12... הוא ניחש אפילו את "השמות" של כל מטוס ומטוס, לא רק את הסוג שלו.
yonix4 פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 היית צריך לראות כשהיינו בפיינל ל-12... הוא ניחש אפילו את "השמות" של כל מטוס ומטוס, לא רק את הסוג שלו. איך אפשר לא לדעת שביד אחת יש לך דף נחיתות וביד השניה סקאנר
Itai Ganor פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 היית צריך לראות כשהיינו בפיינל ל-12... הוא ניחש אפילו את "השמות" של כל מטוס ומטוס, לא רק את הסוג שלו. איך אפשר לא לדעת שביד אחת יש לך דף נחיתות וביד השניה סקאנר גם אני מזהה כל סוג מטוס וחברת תעופה במפגש בלילה בבן גוריון זיהתי את כל החברות אפילו תהמראה של הקונטינטל עם הצביעה המיוחדת איתרתי
Almog Atar פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 חחח אמרתם שבתמונות יש מטוס לפנינו שאלמוג יודע את הכינוי זה 172 של מוונאיר CGK כן אני טס לפאריז היום בלילה בטיסה 741 של ארקיע מפריז נסיעה של חמש שעות באוטובוס עם עצירות לבריסל אני חזור ברביעי בבוקר טיסת ארקיע 302 שניהם 753
Jonathan Perelmuter פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 היית צריך לראות כשהיינו בפיינל ל-12... הוא ניחש אפילו את "השמות" של כל מטוס ומטוס, לא רק את הסוג שלו. איך אפשר לא לדעת שביד אחת יש לך דף נחיתות וביד השניה סקאנר גם אני מזהה כל סוג מטוס וחברת תעופה במפגש בלילה בבן גוריון זיהתי את כל החברות אפילו תהמראה של הקונטינטל עם הצביעה המיוחדת איתרתי אולי עם סקאנר ודף נחיתות אתם יודעים איזה מטוס זה.... אבל את הכינוי אתם לא יכולים לדעת מהמקורות האלה..... אז תנו לו את הכבוד הראוי לו.....
Itai Ganor פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 אל תדאג אני ירוץ עם שלט של אלמוג מאילת לחיפה