E.Z פורסם יוני 3, 2007 דיווח פורסם יוני 3, 2007 בואו לטוס ואם חלקכם רוצים גם למנוע מימני לשיר לתוך האטיס :roll: משך המשמרת מינימום שעה. קיימת גם נוכחות של רוג'ר במהלך המשמרת שלא תגידו שלא אמרתי
Yahav Barzilay פורסם יוני 3, 2007 דיווח פורסם יוני 3, 2007 יפה אנשים. אלמוג ואני מניעים את הבארונים ומתחילים לטייל בארץ
E.Z פורסם יוני 3, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 3, 2007 אני אצטרף על דרום אולי... ואם כבר קבל נוטאם: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=17431
Ilan Jonas פורסם יוני 3, 2007 דיווח פורסם יוני 3, 2007 רק אוירונים אין לנו :cry: פלוטו, תל אביב, דרום, אילת, מגדל וגישה ב"ג נותנים שירות טריפל A לאלמוג ויהב בינתיים (או במילים אחרות - פי 3 פקחים מטייסים).
E.Z פורסם יוני 3, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 3, 2007 תקופה לחוצה בקרב תיכוניסטים :| בקיץ כבר החבר'ה למודי הניסיון כאן הסבירו לכם שתיכון זה ביזבוז זמן אבל מה שעושה לכם טוב :mrgreen:
Ilan Jonas פורסם יוני 3, 2007 דיווח פורסם יוני 3, 2007 טוב, נעלה גם בקיץ מילא לא בריא שיותר מידי אנשים ישמעו אותי מפקח תוך כדי משחק של בוקה :oops:
Almog Atar פורסם יוני 3, 2007 דיווח פורסם יוני 3, 2007 טוב, נעלה גם בקיץ מילא לא בריא שיותר מידי אנשים ישמעו אותי מפקח תוך כדי משחק של בוקה :oops: אמת...... אחרי חיפה-עין יהב-מצדה (הVOR לא השדה, אנחנו עדיין בטיסה) נכנעתי למכונה וחיברתי AP... אני יודע שזה לא בריא בכלל אבל זה המחשב השני אז אין בעיה . וכן, אילן במשחק של בוקה זה שירותי מכ"ם עצבניים (אם הוא מספק בכלל שירותי מכ"ם :shock: ) אילן, אני תמיד פה בשביל להציק
Yahav Barzilay פורסם יוני 3, 2007 דיווח פורסם יוני 3, 2007 אחחח שעתיים וחצי של IFR לילי משובח בארץ. ת-ע-נ-ו-ג :mrgreen: רק חבל שהיינו בערך היחידים שטסו. תודה רבה לאילן, ארז ואלעד