אורח פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 אני מכין את כל הדפיות של השדות בארץ עבור ה Kneepad הבנוי של ה FS. הבעיה היא שהקובץ שמכיל את ה SID ים הוא PDF מוגן ואני צריך את המפות ב JPG. אם למשהו יש את המפות האלה והן לא מהאתר של VATIL או של IAL, אשמח אם יעלה מולי וישגר לי למסנג'ר. תודה מראש, רן.
Omer k פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 אני מכון לקחת לך תמונות שלהם בסקרייןשוט ואז לשמור ב-JPG אם זה נוח לך תגיד לי בכל מקרה אני יחפש לך
OmriSoudry פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 לא PRINTSCREEN ולא כלום. רן, התוכנה פוטושופ פותחת קבצי PDF ואז אתה יכול לשמור אותם כ-JPG. אם אין לך פוטושופ או שאתה צריך עזרה, אתה יכול לפנות אליי לפי הפרטים שבחתימה שלי.. בעצם גם דרך האייסיקיו או מסנג'ר שמופיעים בפרופיל שלי
אורח פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 פוטושופ יפתח PDF מוגן ? כמו שחשבתי, הוא מבקש סיסמה לפתיחת הקובץ :cry: תודה בכל זאת. רן.
Izik Bakshi פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 הסיסמא היא VATIL זה רשום באתר בעמוד ההורדה...
אורח פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 איציק, לא הסיסמה של הקובץ זיפ אלה של ה PDF עצמו כדי שיהיה אפשר להוציא משם את המפות ולהעביר ל JPG. מצאתי בינתיים תחליף באתר של AOPA אבל המפות שם לא באיכות משהו. תודה, רן.
TDK פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 אני הצלחתי ליפתוח את הדפיות :arrow: הקוד הוא vatil :arrow: פשוט חשבתי על הדבר הראשון שעלה לי במוח וזה ניפתח. :wink:
אורח פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 TDK תקרא הודעה אחת מעליך. תודה לכולם הסתדרתי עם המפות של AOPA. חג שמח, רן.
Ben Bogin פורסם אפריל 10, 2004 דיווח פורסם אפריל 10, 2004 יש לי JPG באיכות מצוינת של אלו אם אתה עוד צריך, אבל ללא DEENA.
אורח פורסם אפריל 11, 2004 דיווח פורסם אפריל 11, 2004 היי בן, תודה הסתדרתי עם המפות של המפמ"ת. בינתיים הכנסתי את נתב"ג ואילת. אני יעלה סקרין שוט של איך זה ניראה אחה"צ. אבל עדיין אין תחליף לדפיות מודפסות, הרבה יותר נח. זה טוב כגיבוי או למשל אם איזה פקח קרקע מתחכם ושולח אותכם לראות בכוכבים :wink: כמוכן הכנסתי לשם את התדרים הרלוונטים לכל שדה וכמובן של ה FIR עצמו ולא פחות חשוב את מפות ה CVFR שאיתם יותר נח לטוס כשהן בפנל ולא על כל השולחן :wink: רן.