Or Netzer פורסם יוני 9, 2007 דיווח פורסם יוני 9, 2007 אני באמת עושה רשיון משאית.ככה משיגים כסף בקנדה :wink: סע לאט.. במשאית אין ספויילרים וREVERSE THRUST .. בהצלחה
אורח פורסם יוני 10, 2007 דיווח פורסם יוני 10, 2007 אני באמת עושה רשיון משאית.ככה משיגים כסף בקנדה :wink: סע לאט.. במשאית אין ספויילרים וREVERSE THRUST .. בהצלחה דווקא יש, exhaust brakes עושה רעש דומה לטורבו פרופ ברוורס
Or Netzer פורסם יוני 10, 2007 דיווח פורסם יוני 10, 2007 אני באמת עושה רשיון משאית.ככה משיגים כסף בקנדה :wink: סע לאט.. במשאית אין ספויילרים וREVERSE THRUST .. בהצלחה דווקא יש, exhaust brakes עושה רעש דומה לטורבו פרופ ברוורס ועדיין זה בקושי בולם ת'15 טון האלה. :mrgreen:
Amir Paz פורסם יוני 10, 2007 דיווח פורסם יוני 10, 2007 אני באמת עושה רשיון משאית.ככה משיגים כסף בקנדה :wink: סע לאט.. במשאית אין ספויילרים וREVERSE THRUST .. בהצלחה דווקא יש, exhaust brakes עושה רעש דומה לטורבו פרופ ברוורס ועדיין זה בקושי בולם ת'15 טון האלה. :mrgreen: וזה עדיין בקושי בולם ת' "מעל 15 טון האלה" אני מבקש... ככה זה שאבא שלך מורה נהיגה. עושים רישון שיהיה... :wink:
Matan Solomon פורסם יוני 10, 2007 דיווח פורסם יוני 10, 2007 אני באמת עושה רשיון משאית.ככה משיגים כסף בקנדה :wink: סע לאט.. במשאית אין ספויילרים וREVERSE THRUST .. בהצלחה דווקא יש, exhaust brakes עושה רעש דומה לטורבו פרופ ברוורס ועדיין זה בקושי בולם ת'15 טון האלה. :mrgreen: וזה עדיין בקושי בולם ת' "מעל 15 טון האלה" אני מבקש... ככה זה שאבא שלך מורה נהיגה. עושים רישון שיהיה... :wink: אף פעם לא מזיק
Niv Malin פורסם יוני 10, 2007 דיווח פורסם יוני 10, 2007 אני באמת עושה רשיון משאית.ככה משיגים כסף בקנדה :wink: סע לאט.. במשאית אין ספויילרים וREVERSE THRUST .. בהצלחה דווקא יש, exhaust brakes עושה רעש דומה לטורבו פרופ ברוורס ועדיין זה בקושי בולם ת'15 טון האלה. :mrgreen: וזה עדיין בקושי בולם ת' "מעל 15 טון האלה" אני מבקש... ככה זה שאבא שלך מורה נהיגה. עושים רישון שיהיה... :wink: אף פעם לא מזיק ככל שעולים בדרגות זה מזיק רק לכיס. (למרות שגם אז ההפרש לא כזה גדול...)
Or Netzer פורסם יוני 10, 2007 דיווח פורסם יוני 10, 2007 אני באמת עושה רשיון משאית.ככה משיגים כסף בקנדה :wink: סע לאט.. במשאית אין ספויילרים וREVERSE THRUST .. בהצלחה דווקא יש, exhaust brakes עושה רעש דומה לטורבו פרופ ברוורס ועדיין זה בקושי בולם ת'15 טון האלה. :mrgreen: וזה עדיין בקושי בולם ת' "מעל 15 טון האלה" אני מבקש... ככה זה שאבא שלך מורה נהיגה. עושים רישון שיהיה... :wink: אף פעם לא מזיק ככל שעולים בדרגות זה מזיק רק לכיס. (למרות שגם אז ההפרש לא כזה גדול...) אם אבא שלו מורה נהיגה זה לא ממש פוגע בכיס :mrgreen:
Niv Malin פורסם יוני 10, 2007 דיווח פורסם יוני 10, 2007 אני באמת עושה רשיון משאית.ככה משיגים כסף בקנדה :wink: סע לאט.. במשאית אין ספויילרים וREVERSE THRUST .. בהצלחה דווקא יש, exhaust brakes עושה רעש דומה לטורבו פרופ ברוורס ועדיין זה בקושי בולם ת'15 טון האלה. :mrgreen: וזה עדיין בקושי בולם ת' "מעל 15 טון האלה" אני מבקש... ככה זה שאבא שלך מורה נהיגה. עושים רישון שיהיה... :wink: אף פעם לא מזיק ככל שעולים בדרגות זה מזיק רק לכיס. (למרות שגם אז ההפרש לא כזה גדול...) אם אבא שלו מורה נהיגה זה לא ממש פוגע בכיס :mrgreen: לא לזה התכוונתי, גם אבי מורה לנהיגה. אני מתכוון שהרשיון שלך שווה יותר. (חידוש רישיון הוא גבוה יותר ככל שהדרגה יותר גבוהה).
Omer Efrat פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 וואי אמיר רק עכשיו יצא לי לראות אחלה תרשים עשית למבנה שראית כ 20 דקות, סחטיין
Barak פורסם יוני 22, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 22, 2007 שבת שלום, לא פשוט להודיע אבל בכל זאת נעשה זאת, נכון לעכשיו החד"ב המתוכנן בוטל במושב גאליה בשל סיבות חברי המושב שלא נתחיל לפרט אותן כאן. את ההכרזה משכנו קצת מכיוון שתוך כדי ניסינו למצוא אלטרנטיבה ללא הצלחה כרגע. החד"ב יהיה גם יהיה, רק שפשוט זה יקח מעט יותר זמן. מצטערים על הביטול ומקווים להמשך מוצלח יותר !
yaakovbl1 פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 שבת שלום,לא פשוט להודיע אבל בכל זאת נעשה זאת, נכון לעכשיו החד"ב המתוכנן בוטל במושב גאליה בשל סיבות חברי המושב שלא נתחיל לפרט אותן כאן. את ההכרזה משכנו קצת מכיוון שתוך כדי ניסינו למצוא אלטרנטיבה ללא הצלחה כרגע. החד"ב יהיה גם יהיה, רק שפשוט זה יקח מעט יותר זמן. מצטערים על הביטול ומקווים להמשך מוצלח יותר ! קודם כל חבל!!! המקום נראה פנטסטי כמו לפני שנה, גם הפעם אני מציע מתקן שימושי (אם כי לא כל כך חדיש ומודרני) בקיבוץ בעמק יזרעאל, לא רחוק מרמת דוד. אם נשמע מתאים, אז קשר במייל בבקשה
Meitar Lugasi פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 יכול להיות שאוכל לארגן מתנ"ס\ מועדון נוער במודיעין, לא מבטיח. אם אתם מעוניינים, מבטיח לבדוק כבר בימים הקרובים.
Barak פורסם יוני 22, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 22, 2007 תבדקו אנשים תבדקו.. להזיק בטח שלא יכול. אם קופצת אפשרות שאתם מאמינים שיש בה פוטנציאל אני פתוח להצעות.
uvdude פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 האם הדבר גורר שינוי גם בתאריכים? כלומר, כאשר בודקים חלופות למיקום העניין, יש בערך תאריכים שאפשר להתכוונן עליהם? בעיקר חשוב אם מדובר בחמישי-שישי-שבת, כלומר, מי מהם.