עבור לתוכן
yaniv

טיסה באיזור 12

Recommended Posts

פורסם

חזרתי עכשיו מטיסה עם CDH באיזור 12 של הרצליה.

אני וחבר הגענו לשדה ב-10:00 אבל הוא היה סגור להמראות בגלל ראות לא טובה (3-4 ק"מ). מה שכן, המריאו מספר מטוסים בנוהל SCVFR(לטייסים יש הגדר חקלאי) ומסוק של כימניר שעשה רונדלים לאנשי חברת ALITALIA.

הלכנו לבקר במגדל. הפקח היה ניר, בעל חזות קשוחה אבל אני בטוח שיש לו לב זהב אי שם...

התפלאתי מאוד שאין במגדל מסך שמראה את התנועה באיזור הרצליה והכל מתרחש בתוך מוחו הקודח של ניר. יכולה להיות בעיה בזה שהפקח יודע שמטוס מסויים טס בנתיב ובגובה מסויים כמו שהוא הורה לו, אך בפועל הטייס טס בגובה אחר בגלל טעות...(כיוון הלחץ או משהו) פשוט אין בקרה על זה.

השדה נפתח בסביבות 11:30, קצת פחית קולה ומזגן לרגיעה עם עוד חבר שנוסף והטייס שלנו אמיר מגיע.

דיבורים על הא ודא (בכל זאת לא התראינו שנה) ומים קרירים מהמשרד במונאייר מעבירים את הזמן עד שהמטוס מגיע.

בד"ח, פתיחת הסנדל, ואנחנו בפנים. הסבר קצר על הידיות והשעונים (לשני החברים שהיו איתי

זו להם הפעם הראשונה בססנה). הסעה והמראה מ-29, ראות לא טובה במשך כל זמן הטיסה.

בצרה - צומת השרון - ופנייה שמאלית קלה לאיזור 12 (5112 טרנספונדר). מהגובה נראה שכל תושבי השרון הגיעו לנפוש בנחל אלכסנדר. קצת פניות, שמירת גובה לפי הרגש (דווקא הלך לי לא רע) ומשתזפות על חוף הים-גם. היינו 4 במטוס ולכן גם כבדים אז הכל נעשה יחסית ב-Easy.

ירידה תוך כדי צבירת מהירות, נסיקה מהירה וביצוע HammerHead במגבלות הססנה הזקנה.

משם הורדת מהירות: 70, 60, 50, 45 והזדקרות. צפצפה - מטוס מפסיק לטוס ונופל. משיכה קלה בסטיק ואנחנו מתיישרים. אף אחד לא הקיא עד עכשיו אז ממשיכים. אמיר רואה מכר במנחת הטיסנים ליד ויתקין ומנפנף לו (עם הכנפיים...) לשלום, המכר מזהה ומחזיר בנפנופי ידיים. בעצם..יכול להיות שהוא ניסה להעיף מעליו נחיל דבורים. לא יודע...

עוד קצת תמרונים בג'י גבוה ויוצאים מהאיזור. 2000 צומת השרון - בצרה וכניסה לימנית 29, נחיתה מעורבלת משהו, פינוי וחנייה.

בפעם הבאה - 152 בשביל הברל רולים והלופים. וגם המחיר :D

ואולי גם טיסה מעל הבית באשקלון.

בדרך חזרה הבייתה - כביש פקוק בגלל תאונה קטלנית ליד ניצנים. תיזהרו!

חג שמח.

פורסם

מאיזו חניה המריא המסוק בהרצליה :?:

דרך הגב חברים תיזהרו יש גנבות רבות בחניה של נחל אלכסנדר , וזה מניסיון אישי שטילנו לנו כל המישפחה ולאחר שעה שחזרנו לאוטו כבר ניגנב כל מה שהיה באוטו. :arrow:

פורסם

היינו קרוב לשעה. המסוק של כימניר המריא מרחבת חניה C שליד תחילת מסלול 11 ועמדת הרצת המנועים. תחפש בדפיות.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...