elik פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 קרובת משפחה מגיעה לארץ מקנדה וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות כרטיס מסך. מישהו יכול להמליץ על חנות באינטרנט שעושה משלוח לקנדה?, האם זה כדאי כלכלית ?. כמו כן אשמח לקבל המלצה על כרטיס חזק (512 MB) למחשב עם שני גיגה זכרון ומעבד 6300. תודה !
אורח פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 קרובת משפחה מגיעה לארץ מקנדה וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות כרטיס מסך.מישהו יכול להמליץ על חנות באינטרנט שעושה משלוח לקנדה?, האם זה כדאי כלכלית ?. כמו כן אשמח לקבל המלצה על כרטיס חזק (512 MB) למחשב עם שני גיגה זכרון ומעבד 6300. תודה ! חבל על הכסף וכאבי הראש, שאל את מויש שיסביר לך למה לא כדאי. הפרשי המחירים בארץ זניחים לאומת ארה"ב. על חלקי מחשבי אין מיסוי ולכן המחירים כמעט זהים ולפעמים אף יותר זולים בארץ (בחלקים) מאשר בארהב.
Moshe Mizrahi פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 לגבי להביא מחו"ל - במחירים רגילים אין הבדל גדול, יש חנויות שלפעמים דוחפות מוצר מסוים טוב ע"י הורדה של המחיר שלו, ואז זה משתלם. מבחינת תחזוקה, אם יש בעיה עם הכרטיס ותרצה פשוט להיכנס לחנות ולקחת אחר, יש בעיה רצינית וזה כדאי רק אם אתה על הקו לחו"ל לעתים קרובות.... אני הבאתי מארה"ב 7950 שחשוד כבעייתי ובמקום להיכנס לחנות ופשוט לקחת חדש אני הופך את כל העולם ואחותו כדי לאתר בדיוק איפה הבעיה. היום במבט לאחור לא הייתי נכנס לכאב הראש הזה ופשוט קונה בארץ, עם אחריות ומחנות שיש לה דלת.
אורח פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 לא תמיד זה נכון. את ה-FX5900 בזמנו הבאתי בארה"ב ב-400$ כשהוא עלה 3000 שקל בארץ והוא היה אחלה של כרטיס (בתקופה שאותי שאלו על כל תמונה ששמתי "מה המפרט שלך?"). אבל כמובן שצריך להיות הפרש מחירים שמצדיק את זה, וזה עדיין סיכון - כי לא תהיה לך שום אחריות מעשית וזה עדיין סכום כסף רציני.
AaronDagan פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 מסכים כללית עם אורן. גם אני קניתי ב- COMPUSA לפני מספר שנים את ה- FX5600ULTRA שלי בארה"ב במחיר מצחיק של $, כאשר דומה - אם בכלל - בארץ עלה אז כפול פלוס. נכון שתמיד קיים הסיכון של בעייה טכנית ולמי לפנות וכו, אבל לדעתי - במידה ויש הפרש ורק אם יש הפרש משמעותי - כדאי לרכוש בחו"ל. ועוד משהו: תמיד ללכת על דגם משופר עם תכונות מתקדמות (512 וצפונה) ולא להתפשר על בינוניות......אם כבר, אז כבר....
אורח פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 מסכים כללית עם אורן. גם אני קניתי ב- COMPUSA לפני מספר שנים את ה- FX5600ULTRA שלי בארה"ב במחיר מצחיק של $, כאשר דומה - אם בכלל - בארץ עלה אז כפול פלוס. נכון שתמיד קיים הסיכון של בעייה טכנית ולמי לפנות וכו, אבל לדעתי - במידה ויש הפרש ורק אם יש הפרש משמעותי - כדאי לרכוש בחו"ל. ועוד משהו: תמיד ללכת על דגם משופר עם תכונות מתקדמות (512 וצפונה) ולא להתפשר על בינוניות......אם כבר, אז כבר.... לפני הרבה שנים DVD בארהב עלה בעשרות אחוזים פחות מבארץ, היום אצלינו יותר זול ברוב הדגמים בייחוד באסייאתים. חומרת מחשב בארץ לרב תעלה פחות מבארהב מסיבה פשוטה, מה שמגיע מטאייון קוריאה סין ושות' יעלה פחות בגלל מיסי יבוא עצבניים ביותר בארה"ב. יש דברים שאין ברירה ואין בארץ, אבל כרטיס מסך זה משהו שגם אם היה עולה עוד 200-300 ש"ח בארץ, כרטיס טיסה או משלוח לחול עולה יותר.
David Misha פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 איזה כיף זה שבאות קרובות מקנדה...א ני מחכה כבר שנה שתבוא קרובה שלי מקנדה
matan פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 לא תמיד זה נכון.את ה-FX5900 בזמנו הבאתי בארה"ב ב-400$ כשהוא עלה 3000 שקל בארץ והוא היה אחלה של כרטיס (בתקופה שאותי שאלו על כל תמונה ששמתי "מה המפרט שלך?"). אבל כמובן שצריך להיות הפרש מחירים שמצדיק את זה, וזה עדיין סיכון - כי לא תהיה לך שום אחריות מעשית וזה עדיין סכום כסף רציני. אחלה אחלה,עניין של מזל. ואם פתאום הוא היה פגום?אתה היית משלם 100 דולר משלוחה לארה"ב לתיקון? יש חברות שבכלל לא מוכנות לממן את המשלוחה,וככה בעצם אתה צריך לשלם. הכל עניין של מזל,לדעתי כמו שלא קונים בKSP בגלל השנה אחריות העלובה שלהם, עדיף להשקיע עוד כסף לקנות בארץ בחנות רצינית.
AaronDagan פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 יש דברים שאין ברירה ואין בארץ, אבל כרטיס מסך זה משהו שגם אם היה עולה עוד 200-300 ש"ח בארץ, כרטיס טיסה או משלוח לחול עולה יותר. לא רלבנטי כאשר יש אפשרות לכרטיסי חינם........ :mrgreen:
אורח פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 איזה כיף זה שבאות קרובות מקנדה...א ני מחכה כבר שנה שתבוא קרובה שלי מקנדה גם אני מחכה שהיא תבוא
אורח פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 יש דברים שאין ברירה ואין בארץ, אבל כרטיס מסך זה משהו שגם אם היה עולה עוד 200-300 ש"ח בארץ, כרטיס טיסה או משלוח לחול עולה יותר. לא רלבנטי כאשר יש אפשרות לכרטיסי חינם........ :mrgreen: ברור שלא, ועל זה נאמר אגרויסה חוכם :wink:
mickey lip פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 איזה כיף זה שבאות קרובות מקנדה...א ני מחכה כבר שנה שתבוא קרובה שלי מקנדה גם אני מחכה שהיא תבוא מתי מגיעה הקוזינה? :wink:
Or Netzer פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 איזה כיף זה שבאות קרובות מקנדה...א ני מחכה כבר שנה שתבוא קרובה שלי מקנדה גם אני מחכה שהיא תבוא מתי מגיעה הקוזינה? :wink: אתם רוצים לשתף אותי גם?
אורח פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 לא תמיד זה נכון.את ה-FX5900 בזמנו הבאתי בארה"ב ב-400$ כשהוא עלה 3000 שקל בארץ והוא היה אחלה של כרטיס (בתקופה שאותי שאלו על כל תמונה ששמתי "מה המפרט שלך?"). אבל כמובן שצריך להיות הפרש מחירים שמצדיק את זה, וזה עדיין סיכון - כי לא תהיה לך שום אחריות מעשית וזה עדיין סכום כסף רציני. אחלה אחלה,עניין של מזל. ואם פתאום הוא היה פגום?אתה היית משלם 100 דולר משלוחה לארה"ב לתיקון? יש חברות שבכלל לא מוכנות לממן את המשלוחה,וככה בעצם אתה צריך לשלם. הכל עניין של מזל,לדעתי כמו שלא קונים בKSP בגלל השנה אחריות העלובה שלהם, עדיף להשקיע עוד כסף לקנות בארץ בחנות רצינית. כמו שאמרתי - סיכון. אבל כשההפרש במחיר הוא 800$... אין סיבה שהכרטיס יהיה פגום. ומשלוח לא עולה 100$. עניין של 10$ מקסימום. איזה חנות רצינית יש בארץ?
mickey lip פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 איזה כיף זה שבאות קרובות מקנדה...א ני מחכה כבר שנה שתבוא קרובה שלי מקנדה גם אני מחכה שהיא תבוא מתי מגיעה הקוזינה? :wink: אתם רוצים לשתף אותי גם? לא. אור לא לימדו אותך? כשהמבוגרים מדברים , הקטנים שותקים.
matan פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 לא תמיד זה נכון.את ה-FX5900 בזמנו הבאתי בארה"ב ב-400$ כשהוא עלה 3000 שקל בארץ והוא היה אחלה של כרטיס (בתקופה שאותי שאלו על כל תמונה ששמתי "מה המפרט שלך?"). אבל כמובן שצריך להיות הפרש מחירים שמצדיק את זה, וזה עדיין סיכון - כי לא תהיה לך שום אחריות מעשית וזה עדיין סכום כסף רציני. אחלה אחלה,עניין של מזל. ואם פתאום הוא היה פגום?אתה היית משלם 100 דולר משלוחה לארה"ב לתיקון? יש חברות שבכלל לא מוכנות לממן את המשלוחה,וככה בעצם אתה צריך לשלם. הכל עניין של מזל,לדעתי כמו שלא קונים בKSP בגלל השנה אחריות העלובה שלהם, עדיף להשקיע עוד כסף לקנות בארץ בחנות רצינית. כמו שאמרתי - סיכון. אבל כשההפרש במחיר הוא 800$... אין סיבה שהכרטיס יהיה פגום. ומשלוח לא עולה 100$. עניין של 10$ מקסימום. איזה חנות רצינית יש בארץ? זה כבר עניין לגיטימי מה רציני בשבילי ומה בשבילך, אבל מה שבטוח שלא חסר.אנחנו כבר לא מדינת עולם שלישי.
ha5mvo פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 אבל מה שבטוח שלא חסר.אנחנו כבר לא מדינת עולם שלישי. For sure! Judging by the specs of peoples computers, finding the latest hardware in Israel does not seem to be an issue. As far as prices are concerned, don't forget that in North America, it is not the habit to include taxes in the quote. For example in Ontario, you'll need to add 15% on top
אורח פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 גם בישראל זה לפעמים ככה. בכל אופן, כשההפרש במחיר הוא לא רציני, אין ספק שעדיך לקנות בחנות בארץ ולקבל אחריות מלאה ונגישות לנותן האחריות. אבל כשההבדלים הם מאות דולרים זה כבר סיפור אחר.
Hafuta פורסם יוני 11, 2007 דיווח פורסם יוני 11, 2007 מניסיון כואב לקנות רק בארץ!, הזמנתי לפני מספר חודשים נגן (Creative Zen Vision:M), הנגן הגיע עם דפקט, אחרי כמה שניות של פעולה הוא לא היה מגיב, הפתרון היה ריסט ועוד פעם תוך כמה שניות לא היה מגיב. ניסיתי בכל דרך אפשרות להציל אותו בלי לשלוח אותו בחזרה לארה"ב אבל זה לא עזר... במקום ה-1400ש"ח שתכננתי שהוא יעלה לי יצא 2000ש"ח (את המשלוח החנות שלמה, אבל הייתי צריך לשלם עוד פעם מכס + שחרור UPS רק בשביל שהם לא יתקעו את הנגן בנמל עוד חודש). והכי מעצבן שהנגן עולה היום בארץ 1300, אבל לא בוכים על חלב שנשפך :mrgreen: בקיצור מה שאני אומר זה קנה בארץ גם אם תצטרך לשלם עוד 200ש"ח, ממש לא כיף להתחיל להתרוצץ בלשלוח דברים לחו"ל. לגבי KSP והשנה אחריות, אם במהלך השנה הראשונה הכל היה תקין הסיכוי שאחד החלקים ידפק לאחר מכן יותר נמוך מאחוזים של קוטג' לייט. מתן.
אורח פורסם יוני 12, 2007 דיווח פורסם יוני 12, 2007 מניסיון כואב לקנות רק בארץ!, הזמנתי לפני מספר חודשים נגן (Creative Zen Vision:M), הנגן הגיע עם דפקט, אחרי כמה שניות של פעולה הוא לא היה מגיב, הפתרון היה ריסט ועוד פעם תוך כמה שניות לא היה מגיב. ניסיתי בכל דרך אפשרות להציל אותו בלי לשלוח אותו בחזרה לארה"ב אבל זה לא עזר... במקום ה-1400ש"ח שתכננתי שהוא יעלה לי יצא 2000ש"ח (את המשלוח החנות שלמה, אבל הייתי צריך לשלם עוד פעם מכס + שחרור UPS רק בשביל שהם לא יתקעו את הנגן בנמל עוד חודש). והכי מעצבן שהנגן עולה היום בארץ 1300, אבל לא בוכים על חלב שנשפך :mrgreen: בקיצור מה שאני אומר זה קנה בארץ גם אם תצטרך לשלם עוד 200ש"ח, ממש לא כיף להתחיל להתרוצץ בלשלוח דברים לחו"ל. לגבי KSP והשנה אחריות, אם במהלך השנה הראשונה הכל היה תקין הסיכוי שאחד החלקים ידפק לאחר מכן יותר נמוך מאחוזים של קוטג' לייט. מתן. כניראה שאתה צעיר עם המון מזל, כבר ראיתי כמה מוצרי אלקט. שמתו יומים אחרי תום האחריות :|
singera פורסם יוני 19, 2007 דיווח פורסם יוני 19, 2007 מניסיון כואב לקנות רק בארץ!, הזמנתי לפני מספר חודשים נגן (Creative Zen Vision:M), הנגן הגיע עם דפקט, אחרי כמה שניות של פעולה הוא לא היה מגיב, הפתרון היה ריסט ועוד פעם תוך כמה שניות לא היה מגיב. ניסיתי בכל דרך אפשרות להציל אותו בלי לשלוח אותו בחזרה לארה"ב אבל זה לא עזר... במקום ה-1400ש"ח שתכננתי שהוא יעלה לי יצא 2000ש"ח (את המשלוח החנות שלמה, אבל הייתי צריך לשלם עוד פעם מכס + שחרור UPS רק בשביל שהם לא יתקעו את הנגן בנמל עוד חודש). והכי מעצבן שהנגן עולה היום בארץ 1300, אבל לא בוכים על חלב שנשפך :mrgreen: בקיצור מה שאני אומר זה קנה בארץ גם אם תצטרך לשלם עוד 200ש"ח, ממש לא כיף להתחיל להתרוצץ בלשלוח דברים לחו"ל. לגבי KSP והשנה אחריות, אם במהלך השנה הראשונה הכל היה תקין הסיכוי שאחד החלקים ידפק לאחר מכן יותר נמוך מאחוזים של קוטג' לייט. מתן. למה היית צריך לשלם עוד פעם מכס?
Hafuta פורסם יוני 19, 2007 דיווח פורסם יוני 19, 2007 מתוך אתר רשות המיסים, הדגשתי את החלק החשוב: 8. טובין המוחזרים לישראל לאחר תיקון מי שמייצא טובין לתיקון ובכוונתו להחזירם, חייב למלא לפני היצוא טופס (מכס 85, או מכס 9, לפי העניין), בבית-המכס. את הטופס עליו להציג, בפני פקיד המכס, בעת הגעת הטובין לארץ. טובין שיוצאו לחו"ל, תוקנו במסגרת תקופת האחריות של הספק, ולא שולמה כל תמורה בעבור תיקונם - פטורים ממסים. טובין כנ"ל ששולמה תמורה בעבור תיקונם - יחוייבו במסים על ערך התיקון בלבד. טובין שהוחלפו בחדשים, יחוייבו במלוא המסים החלים, גם אם ההחלפה נעשתה במסגרת תקופת האחריות. החנות החליפה את הנגן בנגן חדש ולכן לפי חוק צריך לשלם עליו את המסים כמו כל מוצר. :wink:
singera פורסם יוני 20, 2007 דיווח פורסם יוני 20, 2007 ולמה החולירות עושים את זה? הרי כבר חייבו אותך.....