AaronDagan פורסם יוני 14, 2007 דיווח פורסם יוני 14, 2007 אני לא יודע מי מכם משתמש בשירותיו של האתר היוצא מהכלל הזה, בתשלום או לא בתשלום. למי שעדיין לא מודע - ויש לי הרושם שחלק מכם עדיין לא מודע לאפשרות הזו - קיימת דרך פשוטה להכנס לאתר (באמצעות שם משתמש וסיסמא) ולהנות מהמאגר העצום של המידע, הקבצים ועוד הרבה גודיס לתועלת הטייס והפקח המצוי..... הנה הקישור שיביא אתכם לדף העזרה : http://www.flightsim.com/help/login.htm#whylogin בצעו רישום חינמי פשוט, ונסו להכנס לאתר. כמה הערות לסדר: לא בכל שעה או יום ניתן להכנס לאתר מכיוון שמספר ערוצי ההתחברות החופשיים מוגבל על ידי מפעילי האתר, מכיוון שהם מבקשים לכסות ההוצאות ע"י גביית דמי-חבר בסך 30 $ לשנה. בהחלט לא נורא למי שעושה את חשבון העלות-תועלת. אני עשיתי זאת במשך מספר שנים כי הבנתי שבכך אני תורם לקהילה. אני עדיין חושב כך. משך זמן ההתחברות וקצב הורדת הקבצים מותנים במספר המתחברים החופשיים בו-זמנית. בדרך-כלל ניתן להיות מחובר במשך שעה לפחות, מנסיון שלי - בדרך כלל מספיק בשביל לחפש, לאתר ולהוריד. מקווה שהייתי לכם לעזר בקטע הזה, שיהיה לתועלת והנאה.
אורח פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אתר ותיק ומצויין - אני מכיר אותו עוד מלפני שהכרתי את הטיסה ברשת. אך הרבה פעמים הוא פחות נוח לשימוש מאבסים. לפעמים כשקבצים יורדים לאט באבסים אני מחפש את אותם הקבצים בפלייטסים וכנראה שהשיטה של רישום והגבלת מספר משתמשים עובדת. בד"כ קצבי ההורדה משם גבוהים הרבה יותר.
Almog Atar פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אתר ותיק ומצויין - אני מכיר אותו עוד מלפני שהכרתי את הטיסה ברשת.אך הרבה פעמים הוא פחות נוח לשימוש מאבסים. לפעמים כשקבצים יורדים לאט באבסים אני מחפש את אותם הקבצים בפלייטסים וכנראה שהשיטה של רישום והגבלת מספר משתמשים עובדת. בד"כ קצבי ההורדה משם גבוהים הרבה יותר. WTF הרגע חשבתי שאני כתבתי את זה כי זה בדיוק הסיפור שלי עם FLIGHTSIM :shock:
AaronDagan פורסם יוני 17, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 17, 2007 לפחות אני מקבל תגובות רציניות ולעניין...... אבל רגע ברצינות: אני עדיין חושב - מנסיוני - ש"פלייטסים" עדיין עדיף על "אווסים" כאשר מדובר במאגר קבצים לכל הסימולטורים עוד מ - DAY 1, ועוד כמה דברים יפים הכלולים באתר ובמדורי החיפוש. לא מפריע לי בכלל קצב מהירות הורדה, כל זמן שאני מוצא מה שחיפשתי או דומה. למה מה יש? זה מירוץ נגד השעון או משהו? :2gunfire: יום נעים וחודש טוב.
אורח פורסם יוני 17, 2007 דיווח פורסם יוני 17, 2007 לפעמים כן - יום חמישי, 17:00, יש TFC ב-21:30. אתה לוחץ על הלינק ב-TFC (שהוא בד"כ לאבסים, כי לפלייטסים יש בעיה לתת לינק ישיר בגלל מערכת זיהוי יוזרים) - והנה, קובץ של 100 מגה יורד ב 2.3K, יסיים בחצות. אז כן, לפעמים זה מירוץ... אני מסכים איתך לגבי מאגר הקבצים, אבל דווקא בשנים האחרונות בגלל שאבסים מרכזי יותר, חסרים שם קבצים מאוחרים לפעמים. כמי שצבע כמה מטוסים בחייו אני גם מבין למה - להעלות את הקבצים שלך למליון אתרים זה דבר שלוקח זמן. הרבה יוצרי FREEWARE מעלים לאתר המרכזי וזהו. כמו כן, מבחינת ביקורות ומאמרים אבסים מוצג טוב יותר מפלייט סים, ולדעתי זה, יחד עם עיצובו הגרפי הוא הגורם העיקרי להובלה שלו.
AaronDagan פורסם יוני 17, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 17, 2007 אין לי משהו אישי נגד אווסים או פלייטסים, אני נהנה משניהם ומהשרותים אותם הם מציעים לקהילה. וכן, יש עוד אתר לא רע - SIMVIATION - שאני נעזר בו לעיתים רחוקות. גם כן עניין של בחירה. לסיכומו של עניין, מדובר בבחירה והעדפה אישית.
ha5mvo פורסם יוני 17, 2007 דיווח פורסם יוני 17, 2007 כמו כן, מבחינת ביקורות ומאמרים אבסים מוצג טוב יותר מפלייט סים, ולדעתי זה, יחד עם עיצובו הגרפי הוא הגורם העיקרי להובלה שלו. Avsim has stopped being a reliable source of information for its reviews for quite some time now. for the last couple of years, those "reviews" seem to be more of a promotional campaign for payware company x or y than an objective review - so I tend to take them with a grain of salt The decline of flightsim.com started, IMO, when they introduced the access fee. At that point,the chances of avoiding the "all nodes are busy" message was the same as winning the lottery. I believe things have changed for the better since, but many simmers had already jumped off flightsims wagon, never to look back.
אורח פורסם יוני 17, 2007 דיווח פורסם יוני 17, 2007 אני בהחלט נסכים עם הניתוח של מיכאל, גם בנושא איכות ומגמתיות התכנים באבסים. אבל אני עדיין משוכנע שהוא מקבל פי כמה וכמה יותר תנועה משאר האתרים. הוא כתוב יפה ומקצועי וכנראה שזה עושה את העבודה. כמקור מידע אני נוטה להעדיף את סימפלייט - שלמרות העניין העסקי שלו במסגרת החנות הקשורה (SIMMARKET) נוטה להיות מאוזן בביקורות וידיעות בו על מוצרים של חברות אחרות ו-FREEWARE.