עבור לתוכן
tsh

ATC2 simulator "Aerosoft" סיקורון קטן

Recommended Posts

פורסם

שלום חברים יקרים לשמים!

רציתי לעלות בפניכם משהו שנראה דיי נחמד ATC2 סימולטור

לפי השם קל להבין שזה סימולצייה של פקחי טיסה

קודם כל אתר:

http://www.atcsimulator.com/

דבר שני לחלק הראשון רציתי להגיד שכל מה שאני אומר זה בערבון מוגבל כי זה חדש

לי הסימולטור הזה ויצא לי לשבת עליו קצת והוא ממש מסובך וההתרשמות גדולה!

נתחיל: קודם כל כמו כל דבר רציני צריך לקרוא מדריך של איזה 140 דפים.

לא קשה כל כך כי מבינים, אתה יכול לפתוח קריירה כמו שהבנתי ומקבל כאילו כסף וכדומה בתור פקח גישה, לנהל dep ו arr . ועשרות מקומות בארה"ב ושמעתי שיצא גם עורך שיאפשר ליצור סקטורים אז אתם מבינים לאן אני מוליך :wink: ...

יש שם מכם ישן ומכם חדש, מלא מטוסים - אפשר לשלוח סטריפים אוטומאטי להדפסה

נשמע טוב! והדובדבן שהבנתי שאפשר לדבר במייק ולא לכתוב ,זה מזהה קול...

תציצו באתר כמו כן כמובן שזה לא חינמי...קיצרתי במילים , תראו באתר שלהם אני הולך לבדוק את זה עוד בינתים ריסקתי שנים,,היה נחמד ישר לגבעה :lol:

אבל הם לא צעקו "מיידיי" אז לא משו לא יודע.. :shock:

חג שמח תהנו :lol:

פורסם

היה לי את המשחק.. זיהוי הקול עובד ע"י תוכנה של מיקרוסופ.. תגיד wall זה יזהה לך מלים אחרות רק לא את המילה עצמה...

משחק ממש גרוע.. לא כמו הASRC ברשת.. הקול כמובן לא עובד.. וגם בטקסט לא עובד...

אולי כי אני לא יודע להשתמש מעוצב יפה (חבל שה ASRC לא מעוצב בסגנון)

פורסם

יששששש ענו לי חחח

שמע גם אני חשבתי עד שידעתי להשתמש גם עם מקלדת זה נחמד כי לכל היותר אתה משתמש בשתי אותיות כדי להדריך מאוד שווה ASRC ברור ששוה יותר פשוט שם תעשה סימולציה בוא נראה אותך מיישר 20 מטוסים על ליין לנחיתה ומשאיר מסלול "חם" כמו במציאות

בקיצור תפטם את המגדל במטוסים :)

פורסם

יתי ידידי כמו שיש לפקח את הראדר העגול זה מה שיש לך. אתה בהתחלה בוחר את השדה ואז מתחיל לפקח. אתה יכול לבחור לפקח על טיסות נכנסות/יוצאות או שניהם.

וטל תודה רבה אני ממש מודה לך.

פורסם

חברה לדעתי כל פקחי הגישות וכל הפקחים אם ילמדו את זה וישתמשו בזה הם יהיו פי 20 יותר טובים לדעתי כי פה ברמות מתקדמות יש צורך בחלוקת קשב ברמה גבוהה מאוד, דברו איתי במסנגר אם צריכים עזרה

חג שמח

פורסם

פשוט מדהים בשעה טובה הצלחתי להנחית כמו שצריך ואז בדקתי והוא בעצם פיענח לי את ה"עבודה" ונותן לי טיפים , ד"א אפשר להקליט ואז לבחון את היכולות. הנה התוצאות שהוא נתן לי:

============================== PERFORMANCE WORKSHEET ================================

DATE: 11אפריל2004

NAME: Tal Shum

PAY GRADE: GS-7 ATC Trainee ($ 29,825)

SCENARIO: ACT/1512/N

SEPARATION ERRORS(x10): 000 (000)

PROCEDURAL ERRORS(x2): 001 (002)

OTHER ERRORS(x1): 000 (000)

CRASHES/COLLISION(x100): 000 (000)

--- ---

TOTAL ERRORS: 001 (002)

TECHNICAL SCORE: 098.0%

TOTAL AIRCRAFT: 005

COMPLETED ARRIVALS: 003(060.0%)

COMPLETED DEPARTURES: 000(000.0%)

============================== ERROR LOG ============================================

TIME | ERR | AIRCRAFT | DESCRIPTION

=====================================================================================

15:27:31 | P | N25TA | IMPROPER ALTITUDE WHEN CLEARED FOR APPROACH

====================== SUGGESTED READING/REVIEW MATERIAL ============================

ATCS MANUAL, CHAPTER 7-ARRIVAL PROCEDURES

=====================================================================================

RECOMMENDATION: NO CHANGE, SIMULATION TERMINATED EARLY

You must complete 75% of the scenario to be included in pay increase calculations.

DIRECTOR OF AIR TRAFFIC SERVICES, BRANCH CHIEF

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...