עבור לתוכן
אורח

בואנה אנחנו כבר סלבריטאים..

Recommended Posts

פורסם

אומנם באיחור של חודש חודשים ,אבל עדיין שווה לראות(אל תתבלבלו זה החלק השני של מה שאיציק פרסם בעבר)

63299698dq8.jpg

22gr4.jpg

פורסם

קודם כל, הכתבה הזאת פורסמה כאן כבר 4 פעמים בארבעת החודשים האחרונים :?

דבר שני, אחלה תמונה הם שמו שם..... גנבים :roll:

ודבר שלישי, אם מדברים על סלבריטאים, אז במקום הראשון: אלמוג עטר בערוץ 2 :mrgreen:

פורסם

אה ועוד משהו (אני מוסיך תגובה ולא עורך כי עד שאני אגיע לצד השני יקח לי יומיים), אם כבר עדיף שתשים לינקים לכתבות, זה קצת מפריע שצריך לגלול 20 דקות לכל צד על כל הודעה בפורום.

פורסם

ודבר שלישי, אם מדברים על סלבריטאים, אז במקום הראשון: אלמוג עטר בערוץ 2 :mrgreen:

אלמוג, אתה רוצה לספר לנו משהו? :)

פורסם

אלמוג, אתה רוצה לספר לנו משהו? :)

בסוף 2004 תחילת 2005 אם אני לא טועה אלמוג ועוד מישהו ששחכתי מי היה לידו הופיעו בתוכנית הבוקר של ערוץ 2 (נדמה לי עינב גלילי), אלמוג המריא מחיפה עם ליר וכמעט ברח מהמסלול כי המסך של הלפטופ נפל לו.

כדימוי פיקוח דרך הטלפון היה לנו את איציק בקשי ידידנו עם הקול המוכר.

היה משהו כמו 2 דקות.

אלמוג, המעריצות בדרך. (וגם יהב)

פורסם

הבחור שהיה עם אלמוג היה עדי ארנסט שהראה להם כמה חלקים מהקוקפיט שלו, לאחר מכן אלמוג ביצע המראה מחיפה, אלעד היה הפקח בחיפה ואני ההיתי על פלוטו, הכל בשידור חי 8)

הפיקוח לא היה דרך הטלפון אלה ממש דרך האינטרנט מהאולפן.

באולפן עם אלמוג היו ערן רגנשטרייף ויונתן פרלמונטר.

הקלטתי את התוכנית והיא שמורה אצלי על קלטת וידאו, אילן יונש היה היוזם של זה אם אני לא טועה, רק שהוא היה במילואים בעובדה באותו זמן... :lol:

פורסם
הבחור שהיה עם אלמוג היה עדי ארנסט שהראה להם כמה חלקים מהקוקפיט שלו, לאחר מכן אלמוג ביצע המראה מחיפה, אלעד היה הפקח בחיפה ואני ההיתי על פלוטו, הכל בשידור חי 8)

הפיקוח לא היה דרך הטלפון אלה ממש דרך האינטרנט מהאולפן.

באולפן עם אלמוג היו ערן רגנשטרייף ויונתן פרלמונטר.

הקלטתי את התוכנית והיא שמורה אצלי על קלטת וידאו, אילן יונש היה היוזם של זה אם אני לא טועה, רק שהוא היה במילואים בעובדה באותו זמן... :lol:

נראה לי זמן מעולה להעלות את זה לרשת :mrgreen:

פורסם
יש לי את ההקלטה על קובץ במחשב אני יעלה את ותוכלו לראות.

אני בטוח שאלמוג ימות על זה :lol:

אני מחכה לראות בקוצר רוח את זה! (ואני בטוח שכל ה"צעירים" כפי שכינה אותנו עידו ישמחו לראות במה בדיוק מדובר).

פורסם

הפכתי לTRADEMARK ? מה נסגר איתכם ? :lol:

(גם לאבא שלי יש את ההקלטה במחשב בעבודה, בזמנו קובי העלה את זה לשרת של IAL)

פיייי זה היה מזמן, הסיפור עם הלפטופ היה ככה, יש לך עינב גלילי בצד שחופרת בשכל + לפטופ מקרטע קצת וסטיק מעפאן, אז המראתי קצת מימין לסנטרל ליין (דחפו לי מטוס מהיר בשביל העברת קשר בבת גלים - בכל זאת זמן מסך).

הפאשלה הכי גדולה הייתה שבזמן הכתבה הקודמת שהייתה לפני (איציק או אלעד) עשו בדיקת קשר וכרגיל כל העולם שמע את זה :lol::lol:

זה צולם לפני שלוש שנים וחצי (הייתי בן 12 ומשהו :shock: )

פורסם
אלמוג ממש באקסטזה שם :D

קצת מרגיזה עינב גלילי :? שתישאר במשחק מכור :roll:

דוגרי! (כנראה בגלל זה לא קיבלו אותה להיות דיילת אויר באלעל...)

אלמוג, אני רואה בזמנו, עוד לא עשית מספיק טיסות לניו יורק ולא חוויתי ג'ט-לג שלא ידעת לענות להם.... :wink: :wink:

פורסם
אלמוג ממש באקסטזה שם :D

קצת מרגיזה עינב גלילי :? שתישאר במשחק מכור :roll:

דוגרי! (כנראה בגלל זה לא קיבלו אותה להיות דיילת אויר באלעל...)

אלמוג, אני רואה בזמנו, עוד לא עשית מספיק טיסות לניו יורק ולא חוויתי ג'ט-לג שלא ידעת לענות להם.... :wink: :wink:

דווקא בתקופה הזאת הוא כבר הגיע לשלב שהוא קובע לגנדר איזה NAT פעילים 8)

פורסם

הפאשלה הכי גדולה הייתה שבזמן הכתבה הקודמת שהייתה לפני (איציק או אלעד) עשו בדיקת קשר וכרגיל כל העולם שמע את זה :lol::lol:

זה צולם לפני שלוש שנים וחצי (הייתי בן 12 ומשהו :shock: )

לפנייך התראיין חיים אתגר אחד הכתבים של פינס בזמנו וכל הלפטופ היה מחובר ופרצתי לקשר לבדיקה בראיון שלו אחרי שערן ביקש מימני 3 פעמים לא לעלות :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...