אורח פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אומנם באיחור של חודש חודשים ,אבל עדיין שווה לראות(אל תתבלבלו זה החלק השני של מה שאיציק פרסם בעבר)
Yahav Barzilay פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 קודם כל, הכתבה הזאת פורסמה כאן כבר 4 פעמים בארבעת החודשים האחרונים :? דבר שני, אחלה תמונה הם שמו שם..... גנבים :roll: ודבר שלישי, אם מדברים על סלבריטאים, אז במקום הראשון: אלמוג עטר בערוץ 2 :mrgreen:
Yahav Barzilay פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אה ועוד משהו (אני מוסיך תגובה ולא עורך כי עד שאני אגיע לצד השני יקח לי יומיים), אם כבר עדיף שתשים לינקים לכתבות, זה קצת מפריע שצריך לגלול 20 דקות לכל צד על כל הודעה בפורום.
Niv Malin פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 קודם כל, הכתבה הזאת פורסמה כאן כבר 4 פעמים בארבעת החודשים האחרונים :? דבר שני, אחלה תמונה הם שמו שם..... גנבים :roll: ודבר שלישי, אם מדברים על סלבריטאים, אז במקום הראשון: אלמוג עטר בערוץ 2 :mrgreen: אלמוג, אתה רוצה לספר לנו משהו?
Ido Rosenthal פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 ניב יא צעיר :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Or Netzer פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 קודם כל, הכתבה הזאת פורסמה כאן כבר 4 פעמים בארבעת החודשים האחרונים :? דבר שני, אחלה תמונה הם שמו שם..... גנבים :roll: ודבר שלישי, אם מדברים על סלבריטאים, אז במקום הראשון: אלמוג עטר בערוץ 2 :mrgreen: אלמוג, אתה רוצה לספר לנו משהו? בסוף 2004 תחילת 2005 אם אני לא טועה אלמוג ועוד מישהו ששחכתי מי היה לידו הופיעו בתוכנית הבוקר של ערוץ 2 (נדמה לי עינב גלילי), אלמוג המריא מחיפה עם ליר וכמעט ברח מהמסלול כי המסך של הלפטופ נפל לו. כדימוי פיקוח דרך הטלפון היה לנו את איציק בקשי ידידנו עם הקול המוכר. היה משהו כמו 2 דקות. אלמוג, המעריצות בדרך. (וגם יהב)
Izik Bakshi פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 הבחור שהיה עם אלמוג היה עדי ארנסט שהראה להם כמה חלקים מהקוקפיט שלו, לאחר מכן אלמוג ביצע המראה מחיפה, אלעד היה הפקח בחיפה ואני ההיתי על פלוטו, הכל בשידור חי הפיקוח לא היה דרך הטלפון אלה ממש דרך האינטרנט מהאולפן. באולפן עם אלמוג היו ערן רגנשטרייף ויונתן פרלמונטר. הקלטתי את התוכנית והיא שמורה אצלי על קלטת וידאו, אילן יונש היה היוזם של זה אם אני לא טועה, רק שהוא היה במילואים בעובדה באותו זמן...
Yahav Barzilay פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 הבחור שהיה עם אלמוג היה עדי ארנסט שהראה להם כמה חלקים מהקוקפיט שלו, לאחר מכן אלמוג ביצע המראה מחיפה, אלעד היה הפקח בחיפה ואני ההיתי על פלוטו, הכל בשידור חי הפיקוח לא היה דרך הטלפון אלה ממש דרך האינטרנט מהאולפן. באולפן עם אלמוג היו ערן רגנשטרייף ויונתן פרלמונטר. הקלטתי את התוכנית והיא שמורה אצלי על קלטת וידאו, אילן יונש היה היוזם של זה אם אני לא טועה, רק שהוא היה במילואים בעובדה באותו זמן... נראה לי זמן מעולה להעלות את זה לרשת :mrgreen:
E.Z פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 יש לי את ההקלטה על קובץ במחשב אני יעלה את ותוכלו לראות.
Izik Bakshi פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 איני יודע איך להמיר וידאו לקובץ מחשב :oops: מי שיכול מוזמן לפנות אלי.
Yahav Barzilay פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 יש לי את ההקלטה על קובץ במחשב אני יעלה את ותוכלו לראות. אני בטוח שאלמוג ימות על זה
Niv Malin פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 יש לי את ההקלטה על קובץ במחשב אני יעלה את ותוכלו לראות. אני בטוח שאלמוג ימות על זה אני מחכה לראות בקוצר רוח את זה! (ואני בטוח שכל ה"צעירים" כפי שכינה אותנו עידו ישמחו לראות במה בדיוק מדובר).
Erez Savir פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אני זוכר את זה.. גם בזמנו אלמוג הוצג כמו בובה באירוע של מיקרוסופט בהשקה של FS2004.כולם אמרו תראו איזה ילד הוא בן 12 ומטיס 747 לניו יורק
Almog Atar פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 הפכתי לTRADEMARK ? מה נסגר איתכם ? (גם לאבא שלי יש את ההקלטה במחשב בעבודה, בזמנו קובי העלה את זה לשרת של IAL) פיייי זה היה מזמן, הסיפור עם הלפטופ היה ככה, יש לך עינב גלילי בצד שחופרת בשכל + לפטופ מקרטע קצת וסטיק מעפאן, אז המראתי קצת מימין לסנטרל ליין (דחפו לי מטוס מהיר בשביל העברת קשר בבת גלים - בכל זאת זמן מסך). הפאשלה הכי גדולה הייתה שבזמן הכתבה הקודמת שהייתה לפני (איציק או אלעד) עשו בדיקת קשר וכרגיל כל העולם שמע את זה זה צולם לפני שלוש שנים וחצי (הייתי בן 12 ומשהו :shock: )
Almog Atar פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אם כבר מדברים על פאשלות, אלעד מה מזכיר לך הטיסה באירוע השקה של FS2004 ? איייי זה היה גדול.
E.Z פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 תהנו http://rapidshare.com/files/37509232/IA ... _.avi.html
Eldar Sella פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אלמוג ממש באקסטזה שם קצת מרגיזה עינב גלילי :? שתישאר במשחק מכור :roll:
Ben Cohen פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 יפה מאוד!!! רק שאלה קטנה ברשותכם, לאן נעלם עדי?
Niv Malin פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אלמוג ממש באקסטזה שם קצת מרגיזה עינב גלילי :? שתישאר במשחק מכור :roll: דוגרי! (כנראה בגלל זה לא קיבלו אותה להיות דיילת אויר באלעל...) אלמוג, אני רואה בזמנו, עוד לא עשית מספיק טיסות לניו יורק ולא חוויתי ג'ט-לג שלא ידעת לענות להם.... :wink: :wink:
E.Z פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 אלמוג ממש באקסטזה שם קצת מרגיזה עינב גלילי :? שתישאר במשחק מכור :roll: דוגרי! (כנראה בגלל זה לא קיבלו אותה להיות דיילת אויר באלעל...) אלמוג, אני רואה בזמנו, עוד לא עשית מספיק טיסות לניו יורק ולא חוויתי ג'ט-לג שלא ידעת לענות להם.... :wink: :wink: דווקא בתקופה הזאת הוא כבר הגיע לשלב שהוא קובע לגנדר איזה NAT פעילים
E.Z פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 הפאשלה הכי גדולה הייתה שבזמן הכתבה הקודמת שהייתה לפני (איציק או אלעד) עשו בדיקת קשר וכרגיל כל העולם שמע את זה זה צולם לפני שלוש שנים וחצי (הייתי בן 12 ומשהו :shock: ) לפנייך התראיין חיים אתגר אחד הכתבים של פינס בזמנו וכל הלפטופ היה מחובר ופרצתי לקשר לבדיקה בראיון שלו אחרי שערן ביקש מימני 3 פעמים לא לעלות :mrgreen:
Almog Atar פורסם יוני 16, 2007 דיווח פורסם יוני 16, 2007 כן בדיוק, שחכתי את השם שלו, זכרתי מישהו מגיא פינס גלילי: "זה מהאייטם הבא שלנו" או משהו כזה