Or Netzer פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 יופי התמונה ואיכות הסיקור. ומי ימריא ראשון :wink:
אורח פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 יופי התמונה ואיכות הסיקור. ומי ימריא ראשון :wink: אני
Almog Atar פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 יופי התמונה ואיכות הסיקור. ומי ימריא ראשון :wink: אני אתה שב בשקט
Or Netzer פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 יופי התמונה ואיכות הסיקור. ומי ימריא ראשון :wink: אני לאיזה הורים שישי הבא רן? :mrgreen: להביא לך טובלרון מהדיוטי? :mrgreen:
אורח פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 יופי התמונה ואיכות הסיקור. ומי ימריא ראשון :wink: אני לאיזה הורים שישי הבא רן? :mrgreen: להביא לך טובלרון מהדיוטי? :mrgreen: כניראה שאתם לא יודעים, אבל צלצול קטן שלי ואתם אפילו לא עוברים את הבידוק הבטחוני בטרמינל :mrgreen: כן אני מכיר גם אנשים שם :mrgreen:
Or Netzer פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 יופי התמונה ואיכות הסיקור. ומי ימריא ראשון :wink: אני לאיזה הורים שישי הבא רן? :mrgreen: להביא לך טובלרון מהדיוטי? :mrgreen: כניראה שאתם לא יודעים, אבל צלצול קטן שלי ואתם אפילו לא עוברים את הבידוק הבטחוני בטרמינל :mrgreen: כן אני מכיר גם אנשים שם :mrgreen: :roll: טוב אלמוג אני מניח שפה הוא ניצח אותנו ברגע שהוא מאיים על הטיסה? :roll: :x
אורח פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 יופי התמונה ואיכות הסיקור. ומי ימריא ראשון :wink: אני לאיזה הורים שישי הבא רן? :mrgreen: להביא לך טובלרון מהדיוטי? :mrgreen: כניראה שאתם לא יודעים, אבל צלצול קטן שלי ואתם אפילו לא עוברים את הבידוק הבטחוני בטרמינל :mrgreen: כן אני מכיר גם אנשים שם :mrgreen: :roll: טוב אלמוג אני מניח שפה הוא ניצח אותנו ברגע שהוא מאיים על הטיסה? :roll: :x וואלק לא תביאו סרטים באיכות DVD (באישור כמובן ולא לפרסום ב YouTUBE ושות'), פעם הבאה שולחים אותכם בתא המטען של הקארגו כאשר הם לוקחים פרות לאמסטרדם. את הריח אי אפשר להוציא מהמטוס הזה גם כשהוא שבוע על הקרקע ופתוח מכל הכיוונים.... בעצם ככה תוכל להגיד לבחורות שזה musk oil, טוענים שזה מאוד מגרה .... :mrgreen:
Or Netzer פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 יופי התמונה ואיכות הסיקור. ומי ימריא ראשון :wink: אני לאיזה הורים שישי הבא רן? :mrgreen: להביא לך טובלרון מהדיוטי? :mrgreen: כניראה שאתם לא יודעים, אבל צלצול קטן שלי ואתם אפילו לא עוברים את הבידוק הבטחוני בטרמינל :mrgreen: כן אני מכיר גם אנשים שם :mrgreen: :roll: טוב אלמוג אני מניח שפה הוא ניצח אותנו ברגע שהוא מאיים על הטיסה? :roll: :x וואלק לא תביאו סרטים באיכות DVD (באישור כמובן ולא לפרסום ב YouTUBE ושות'), פעם הבאה שולחים אותכם בתא המטען של הקארגו כאשר הם לוקחים פרות לאמסטרדם. את הריח אי אפשר להוציא מהמטוס הזה גם כשהוא שבוע על הקרקע ופתוח מכל הכיוונים.... בעצם ככה תוכל להגיד לבחורות שזה musk oil, טוענים שזה מאוד מגרה .... :mrgreen: קודם שאני אמצע להשאיל VIDEO CAM.
apereg פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 שלום חברים התכנית כפי שפורסמה אכן יצאה לדרך, וזה היה לחלוטין לא פשוט. כמה הבהרות והערות שלי: 1. מדובר רק בטיסות ללא שהיה, הלוך ושוב, כאשר המטוס חוזר אחרי כשעתיים לארץ. אם הטיסה לא מתוכננת לחזור מיד, לא תוכלו לטוס עליה. 2. יש לכל היותר מקום אחד בכל קוקפיט. בהרבה טיסות יש לנו הדרכה, משקיף, בחינה או כל פעילות שתמנע צירוף משקיף. 3. אנחנו לא רשאים למכור כרטיס מעל מספר מושבי המטוס, ולכן אתם מקבלים מקום בתא הנוסעים. כדי שלא תחסמו מקום לנוסע משלם, תתאפשר טיסה שלכם רק ב STBY, כאשר במקום יש מקום פנוי בשני הכיוונים של הטיסה. בקיץ זו משימה לא פשוטה, ואנחנו מנסים למצוא טיסות כאלו. אם לא יילך בקיץ, אני מאמין שנצליח לעשות את זה בהמשך. 4. נושא חשוב שאנחנו מדגישים: אל על אינה מרוויחה כסף מהטיסה, ולכן לא נוכל גם להשקיע כספים. במקרה של התקרקעות ושהייה בשדה היעד, אתם מוכרחים להיות ערוכים להשארות, כולל אפשרות לשהייה קצרה במלון על חשבונכם. זה לא קורה הרבה, אבל אם כן - אין לתכנית הזו תקציב הוצאות, כי היא אינה מכניסה כספים. 5. ודבר אחרון - אנחנו בשלבי הרצה ראשונים של התכנית ומגלים את הבעיות והמוקשים שבדרך - אנא היו סבלניים, אם לא נצליח לתת לכם הטיסה שביקשתם, אם תצטרכו לבקש שוב, או אם תהיינה טעויות. יש רצון טוב, ואני מאמין שאם קיבלנו את האישורים עד כה, גם נצליח בהמשך. בילוי נעים
Matan Solomon פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 כל הכבוד אלון, אלף תודות... אני חושב שאני אמתין לאחרי החופש, כי בתקופה הזאת באמת נראה לי שזה בלתי אפשרי כמעט לטוס בתור סטנד ביי...
3Dvg פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 זה נחשב בצבירת מיילים בנוסע המתמיד?! איזה מטורף זה. אני לא מאמין, אני מגיע לשיעורים יושב בכתה עם עוד איזה 10 טייסים מקשיב להרצאה נהנה מכמות אדירה של מידע, מאוכל טוב ואירוח ברמה גבוהה, אנשים מדברים אתך בגובה העיניים ומסבירים לך ועוד נותנים לך צ'ופר על כול הימי כייף הללו ונותנים לך לעלות לקוקפיט במחירי זנות?! תצבתו אותי עכשיו!!! כי יותר טוב מזה החלום לא יכול להמשיך!!! :shock: כול הכבוד לכול חברי החטיבה שאירגנו את כול הגן עדן המטוסי הזה והפכו אותו לאפשרי אצלי יש זמן עד שאני יוכל לנצל את הנושא הכייפי הזה.... ד"א מתי מקבלים את התעודה למי שהיה בשת"פ של 744? אני לא מאמין, אני עדיין לא התעוררתי!!!!
avigilad99 פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 תגידו....נגיד טסתי ככה לניויורק. JFK. נגיד...שילמתי 200 דולר תקנו אותי אם אני תועה. נחתנו בשעה 4 בבוקר. שעון מקומי. הטייסים מקבלים חדר במלון? אם כן...גם אתה? :roll:
Ben Bezalel פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 תגידו....נגיד טסתי ככה לניויורק. JFK. נגיד...שילמתי 200 דולר תקנו אותי אם אני תועה.נחתנו בשעה 4 בבוקר. שעון מקומי. הטייסים מקבלים חדר במלון? אם כן...גם אתה? :roll: ביום שתשלם ניו יורק 200$ תדבר איתי
Niv Malin פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 תגידו....נגיד טסתי ככה לניויורק. JFK. נגיד...שילמתי 200 דולר תקנו אותי אם אני תועה.נחתנו בשעה 4 בבוקר. שעון מקומי. הטייסים מקבלים חדר במלון? אם כן...גם אתה? :roll: כמה רואים שלא קראת את השרשור ואת ההודעה המקורית של קובי. הטיסות הם אך ורק לאירופה!
avigilad99 פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 חחחחחחחחחחחחח נו מה זה משנה...כמה שעולה מיסי נמל של ב"ג וJFK ועוד 100$. השאלה שלי זה אם אתה נחשב כחלק מהצוות? כמו שרשמתי מקודם...האם אתה יושן במלון אם הטייסים יושנים (סביר להניח שכן אחרי 12 שעות טיסה.)
Yahav Barzilay פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 חחחחחחחחחחחחח נו מה זה משנה...כמה שעולה מיסי נמל של ב"ג וJFK ועוד 100$.השאלה שלי זה אם אתה נחשב כחלק מהצוות? כמו שרשמתי מקודם...האם אתה יושן במלון אם הטייסים יושנים (סביר להניח שכן אחרי 12 שעות טיסה.) מה אתה שואל ברצינות? :roll: בתגובה הראשונה חשבתי שבצחוק. התשובה היא כמובן: לא.
avigilad99 פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 תגידו....נגיד טסתי ככה לניויורק. JFK. נגיד...שילמתי 200 דולר תקנו אותי אם אני תועה.נחתנו בשעה 4 בבוקר. שעון מקומי. הטייסים מקבלים חדר במלון? אם כן...גם אתה? :roll: כמה רואים שלא קראת את השרשור ואת ההודעה המקורית של קובי. הטיסות הם אך ורק לאירופה! :roll:
Niv Malin פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 חחחחחחחחחחחחח נו מה זה משנה...כמה שעולה מיסי נמל של ב"ג וJFK ועוד 100$.השאלה שלי זה אם אתה נחשב כחלק מהצוות? כמו שרשמתי מקודם...האם אתה יושן במלון אם הטייסים יושנים (סביר להניח שכן אחרי 12 שעות טיסה.) מה אתה שואל ברצינות? :roll: בתגובה הראשונה חשבתי שבצחוק. התשובה היא כמובן: לא. ....מה אתה אמור לעשות בזמן הזה...הרי אסור לך לנפוש שם. כתבתי לך כבר! וגם אלון כתב בצורה ברורה ומפורשת, העסקה עם אלעל כוללת אך ורק טיסות ליעדים באירופה, שם זמן ההמתנה לטיסה חזור היא קצרה (שעה/שעתים), אם וכאשר נוצר עיכוב בטיסה חזור והנוסעים נאלצים להמתין או במקרה חריג נשלחים לבתי מלון, עלינו כמו שאלון כתב אלעל לא מרוויחה כסף, ולכן אנחנו צריכים לדאוג לעצמינו לשהייה במקום.
ראם אדם פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 באתר של ההזמנות באל על היה כתוב שהמיסים הם 21 דולר.... זה המיסים של הנמלים?
Niv Malin פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 באתר של ההזמנות באל על היה כתוב שהמיסים הם 21 דולר....זה המיסים של הנמלים? לכל שדה ישנו מס נמל שונה, שאתה נכנס באתר להזמנת טיסה, המס שכתוב זה זה אכן מיסי הנמל בטיסות (הלוך וחזור).
avigilad99 פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 זה יוצא 237$ ללונדון. למי שלא השתתף בפרוייקט. למי שכן זה עולה 137$ 1000ש"ח 575ש"ח
Itamar Koren פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 לא יאמן!!!! חזרתי עכשיו לחטיבה אחרי המון זמן שלא הייתי ואתם פשוט גדולים חברים אני אוהב אותכם!! תודה לכל מי שיש לו חלק בדבר! :wink:
Dolav Nitay פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 אגב, עוד משהו:מה קורה אם בטיסת החזור אין מקום על הטיסה? תחשוב קצת.. להגדיל ראש. זה לא קשה. אלעל בודקת גם הלוך וגם חזור, אם הטיסה חזור מלאה בטח ובטח שלא תקבל טיסה הלוך. ברגע שאושר הכרטיס הלוך אושר גם החזור. תחשוב שזה בסך הכל הזמנת כרטיס רגיל בסטנדביי.. ולא יאשרו לך כרטיס הלוך בלי כרטיס חזור גם אם אתה חוזר עוד שבוע. ובכל זאת לא יכול לקרות מצב שיכניסו נוסע נוסף ברגע האחרון? לאחותי שעובדת באל-על קרה מקרה שהיא נתקעה בחו"ל כי הכניסו עוד נוסע לטיסה ברגע האחרון, לא יכול לקרות מצב כזה גם כאן?
Moshe Bensal פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 וואו, איזו הפתעה לאחר חופשה של שבוע, שלא הייתי מחובר לרשת. אין לי מילים, ממש כל הכבוד לכל המארגנים ובמיוחד לקובי, זאת אמורה להיות חוויה לא רגילה, ומקווה לנצל אותה בהקדם.