AaronDagan פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 לא הבנתי כלום. אפשר הסבר? בבקשה: הנחת היסוד שלי בהכנת הטיסה - בהתבסס על נתוני מז"א שהיו לי באותה עת הביאו אותי לתכנן נחיתה על 19 מטעמים של "נוחות יחסית" וקיצור גישה לשדה עם מסלול אחד. כזכור, טסתי ב-767 CARGO כבד (עם 46 טון PAYLOAD, כמעט על קצה המעטפת יחד עם כמות הדלק שנשארה במיכלים - 2200 גלון). בסופו של דבר, בצעתי גישה ל-19 לפי ה-STAR אבל המטוס פשוט לא נשמע לי וירד כמו אבן, ללא כל אפשרות מצידי לשלוט בו ידנית כפי שאני נוהג לעשות בשלב הגישה הסופית. אני משוכנע שגישה לנחיתה לפי ה-STAR למסלול 01 היתה הרבה יותר מוצלחת מבחינתי, ואני מתכוון - כתרגול נוסף - לבצע את הטיסה בפעם נוספת בתנאים מעט שונים ובמטוס אחר. מקווה שהסברתי עצמי.
אורח פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 לדעתי לא היתה אמורה להיות לך כל בעיה. אולי הוא היה עמוס עם CG גבולי ולכן היתה לך בעית שליטה ? יכול להיות שהיום אני יעשה את הלג הזה והפעם עם ה LDSX. היה מענין לראות שדה על גבעונת. שבת שלום VATIL
AaronDagan פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 אולי הוא היה עמוס עם CG גבולי ולכן היתה לך בעית שליטה ? במחשבה לאחור, אני מנסה לשחזר את ה-CG ונראה לי שהוא היה מאד קדימה, מה שמביא למסקנה שהמטוס - שהיה כבד כזכור - היה עם "אף כבד" וכל ה-TRIM שבעולם וכוח המנועים שנתתי לא הספיק כדי לייצב אותו בגישה הסופית. לומדים כל הזמן וזה הכייף שבעסק שלנו ולא להתעסק בשטויות........ שבת שלום ידידי ולכל VATIL באשר הם......
ha5mvo פורסם יוני 22, 2007 דיווח פורסם יוני 22, 2007 אולי הוא היה עמוס עם CG גבולי ולכן היתה לך בעית שליטה ? במחשבה לאחור, אני מנסה לשחזר את ה-CG ונראה לי שהוא היה מאד קדימה, מה שמביא למסקנה שהמטוס - שהיה כבד כזכור - היה עם "אף כבד" וכל ה-TRIM שבעולם וכוח המנועים שנתתי לא הספיק כדי לייצב אותו בגישה הסופית. לומדים כל הזמן וזה הכייף שבעסק שלנו ולא להתעסק בשטויות........ שבת שלום ידידי ולכל VATIL באשר הם...... That's strange. The loader won't allow you to go out of boundaries, unless you exceed the allowed weight. If I remember correctly, you can go with CoG only as far as -1% on that model (the loaders presets just won't let you have it any other way) For this a trim of 10-11 should be enough to keep you stable for any speed >1.3Vs The automatic range is up to 12 and manual is max 14 , if my memory serves me right, so I can't see how you could have run out of trim...strange...