AaronDagan פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 Thanks But No Thanks ...... כבר לפני זמן רב (שנה לפחות) ניסיתי, ניסיתי, ניסיתי , השתדלתי , נתתי קרדיט, בקיצר: לא מצא חן בעיניי, לא ידידותי וגורם לצרות במחשב.....שלי לפחות........
Or Netzer פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 Thanks But No Thanks ......כבר לפני זמן רב (שנה לפחות) ניסיתי, ניסיתי, ניסיתי , השתדלתי , נתתי קרדיט, בקיצר: לא מצא חן בעיניי, לא ידידותי וגורם לצרות במחשב.....שלי לפחות........ חחח אהבתי שניסית לחכות ת'שיר.. או שלא? מכיר כבר את הטכניקה ניגשתי גיששתי ביקשתי ת'חננתי אין לי בעיות
AaronDagan פורסם יוני 21, 2007 דיווח פורסם יוני 21, 2007 חחח אהבתי שניסית לחכות ת'שיר.. או שלא? מכיר כבר את הטכניקה ניגשתי גיששתי ביקשתי ת'חננתי אין לי בעיות הללויה !!!!!!!!!!! :!: :!: אמן כן יהי רצון !!! :!: :!: :!:
אריק א. פורסם יוני 23, 2007 דיווח פורסם יוני 23, 2007 הבעיה שבדרך כלל התלוננו עליה היא הפריימים - אבל עם מחשב ממוצע אין סיבה כיום לסבול מבעיה זו. יש להם גם 3 גרסאות עבור רמת מחשבים שונה. בחירה במודל ללא VC לא פוגעת בפריימים ב99% מהזמן (אני לא מתחייב על 100%) כולל נחיתות על 12/30. במודל עם הVC יש ירידה אבל היא לא תמיד חמורה מדי לטיסה מהנה (לא פחות מ8/9 פריימים אם אני זוכר נכון). הבעיה הכי מעצבנת מבחינתי במודל זה היא ההנמכה משיוט אצלו, שלא משנה מה ניסיתי, תמיד מגיעים לVS גבוה מאוד מאוד :roll: בסך הכל באמת מומלץ למי שלא רוצה/יכול כרגע להשקיע בתוספים בתשלום. אריק
Or Netzer פורסם יוני 23, 2007 דיווח פורסם יוני 23, 2007 חחח אהבתי שניסית לחכות ת'שיר.. או שלא? מכיר כבר את הטכניקה ניגשתי גיששתי ביקשתי ת'חננתי אין לי בעיות הללויה !!!!!!!!!!! :!: :!: אמן כן יהי רצון !!! :!: :!: :!: ת'שיר הזה אנלא מכיר