עבור לתוכן
Roman Dreer

אנחנו בעיתונות!

Recommended Posts

פורסם

איפוא היית ב-24 שעות האחרונות? חזרת לכדור-הארץ? :mrgreen:

תסתכל בעמוד המקביל בעיתון, שם יש דברים חשובים ורציניים.....

לטובת השרשור שלך, תעביר נושא.

פורסם

בגדול, היתה כתבה, מהירה כזו, שנכתבה רק כדי לחסות מקום חסר בעיתון, הכתבה מעוותת מציאות אבל לא נורא, לפחות מקדמת את נושא הסימולטורים לציבור הרחב.

על רבע עמוד נמצאת תמונתו של דוגמן הבית שלנו, הלא הוא מיקי ליפ, תודה רבה גם לברוכי שפיגל ולאיציק בקשי בסיוע, המון תודה לשלושתכם שמקדישים זמן יקר בקידום תחביב הטסת הסימולטורים.

ממש כמו בעולם האמתי, צריך לממן קורס טיס לכתבים ורק אז לצפות לכתבות טובות ונכונות בנושא וגם אז לא בטוח :)

פורסם

כתבתי לתומי הודעה שאמורה להודות לVFS על היושרה, אחרי שראיתי אצלם בפורום תשובה לשאלה שנשאלה על מיקי ליפ. התשובה הייתה שמיקי לא פעיל בVFS אלא אצלנו. לפני ששלחתי אמרתי שנבדוק את הפורום שלהם שוב, ולא ממש להפתעתי VFS מיהרו למחוק את ההודעה.

זו דרכם וחבל שכך. אז נבהיר שוב: VFS מלמדת טיסה בסימולטור ואין לה שום קשר לרשתות הטיסה ברשת (גם איבאו וגם ואטסים), שהקיאו אותה מתוכן מסיבות דומות. מאז ומעולם VFS מנסה לרכב על עבודה שלא היא השקיעה ולגזור קרדיטים שלא שייכים לה - הכתבה הפעם לא יוצאת דופן. כמו שאמרתי, האיכותיים שבחבורה יצטרפו אלינו כמו תמיד. אני אישית מאחל הנאה רבה גם למי שלא.

בכל אופן, מי שרוצה ללמוד מהמורים ולא מהתלמידים, שיצטרף לואטסים ולIFS ולא אליהם.

שבת שלום,

אילן

פורסם

אילן, עד כמה שראיתי אלירן כתב בהודעה הראשונה שנשארה עד עכשיו הוא כתב "בכתבה מצויינים גם חברים מרשת ואטיל כגון מיקי וברוכי אנשים שתרומתם לקהילה גדולה מאד ומבורכת."

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in



התחברות לאתר


×
×
  • יצירת חדש...