ha5mvo פורסם יוני 23, 2007 דיווח פורסם יוני 23, 2007 Good news for those using FSX and have the ATR from F1, there's a free compatibility patch that had just been released. Not so relevant for me personally , as I only use FSX with Tileproxy (my only way of getting any decent performance), but others might enjoy it. From a very quick glance, it seems there are mixed reports as to the ATRs performance in FSX
תומר עינבר פורסם יוני 23, 2007 דיווח פורסם יוני 23, 2007 כן אחלה, רק חבל שלא פתרו את בעית ה-(CTD (Crash To Desktop... אני לא יכול לטוס עליו בשקט, לאחר 6 וחצי דקוצ הסימולטור נופל ללא אזהרה וללא כלום.. זה קורה למאות אם לא אלפי משתמשים, ובדקתי בכל פורומי התמיכה, והם אומרים שיש מיליון סיבות לזה, אז אין סיבה שזה ישמח אותי.
ha5mvo פורסם יוני 23, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2007 כן אחלה, רק חבל שלא פתרו את בעית ה-(CTD (Crash To Desktop...אני לא יכול לטוס עליו בשקט, לאחר 6 וחצי דקוצ הסימולטור נופל ללא אזהרה וללא כלום.. זה קורה למאות אם לא אלפי משתמשים, ובדקתי בכל פורומי התמיכה, והם אומרים שיש מיליון סיבות לזה, אז אין סיבה שזה ישמח אותי. You're using ASX?
תומר עינבר פורסם יוני 23, 2007 דיווח פורסם יוני 23, 2007 כן אחלה, רק חבל שלא פתרו את בעית ה-(CTD (Crash To Desktop...אני לא יכול לטוס עליו בשקט, לאחר 6 וחצי דקוצ הסימולטור נופל ללא אזהרה וללא כלום.. זה קורה למאות אם לא אלפי משתמשים, ובדקתי בכל פורומי התמיכה, והם אומרים שיש מיליון סיבות לזה, אז אין סיבה שזה ישמח אותי. You're using ASX? מה זה?
ha5mvo פורסם יוני 23, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2007 Active sky for FSX. It seem to be the cause of many CTDs
תומר עינבר פורסם יוני 24, 2007 דיווח פורסם יוני 24, 2007 Active sky for FSX.It seem to be the cause of many CTDs לא אין לי Active sky, ותמיד לאחר העדכון השלישי (SP3) הסימולטור נופל לאחר 6 וחצי דקות בערך, העדכונים הקודמים לא מהווים בעיה..