עבור לתוכן
razmatus

FS Passenger ל FSX

Recommended Posts

פורסם

לפי האתר שלהם לא...

ואני לא יודע אם בכלל יהיה

התוכנה יצאה בתאריך 08/07/2005...

מאז היו לתוכנה 4 עידכונים, שהאחרון ביניהם היה ב05/09/2005 ומאז היא לא עודכנה... ובאתר אין סימנים של FSX, אני לא מאמין אבל מאוד מקווה שכן...

עריכה, תקרא את זה:

http://www.fspassengers.com/forum/read. ... 56&stick=1

פורסם

זו תוכנה שמדמה נוסעים ודיילות.

בקצרה מאוד, התוכנה מדמה דיילות, הקלטות לפני המראה, הוראות בטיחות, אתה קובע מתי לחגור חגורות בטיחות, מתי להגיד אוכל לנוסעים, ומתי להראות להם סרט... אתה שומע את הדיילות מדברות וכו'...

חוץ מזה דבר יפה מאוד נוסף בתוכנה זה שהיא מורידה נקודות על דברים לא נכונים שאתה עושה, בהתאם לרמת קושי שאתה בוחר, ונותנת לך דו"ח לגבי זה בסוף הטיסה, לדוגמא, אורות נחיתה מעל 10,000 רגל, שימוש ברוורס מתחת ל40 קשרים, התייחסות לאורות (בהתאם לבחירה שלך לרמת קושי) נחיתות קשות, וכו' וכו'...

תוכנה ענקית ומומלצת מאוד!

פורסם
תוכנה ענקית ומומלצת מאוד!

I beg to differ

For one, fspax comes with a "loader" of sorts. It might work well for generic airplanes. For more serious models with proper dynamics I'd suggest to disable that feature.

The designers of such addons usually include a specific pax/cargo or fuel loader and do so for a reason!

Personally , I get no pleasure in serving food, playing with seatbelt signs or collecting virtual urine for adrenaline level analysis...

I bought FSpax when it just came out but it went off my hard drive almost as quickly as it came on.

From my point of view its no more than a toy, but to each their own...

פורסם

וסימולטור טיסה במחשב זה לא משחק ?? :lol::lol:

בטח משחק!! ואני אהיה הראשון להודות בזה.

ועדיין יש הבדל בין משחק לצעצוע ;)

פורסם

שמע אני לא הולך על הדקויות שבמשפט FSP גם לא צעצוע..וגם הסימ לא צעצוע שניהם משחקי מחשב 8)8)

פורסם

והצעצוע הבן אלף הזה עושה לי כל פעם התקף לב, כשהוא תוקע לי תקלות לא מהעולם הזה :oops:

מעבר לשטויות של הדיילות, דיי משעשע לשמוע צרחות של נוסעים כשאתה עושה שטויות, אבל זה פשוט עושה את הטיסה מעט יותר מעניינת בייחוד בתחום התקלות.

נכון ב LDS ו PMDG ניתן לתכנת משהו דומה דיי בקלות, אבל זה לא מלווה בצרחות ובביקורת.

פורסם

שמע אני לא הולך על הדקויות שבמשפט FSP גם לא צעצוע..וגם הסימ לא צעצוע שניהם משחקי מחשב 8)8)

תראה, זה בדיוק מה שרן אמר. זה צועק,יורה טילים, מוחא כפיים ואם ממש תרצה זה גם ידע לנגן "ירושלים של זהב" אחרי הנחיתה - אבל לא הרבה יותר.

מוסיף איזה אלמנט משעשע? כנראה. בטח ובטח לא משהו יותר מדי רציני (לא שזה רע, לי פשוט זה לא ממש עושה את זה) - זה בעצם מה שרציתי להגיד ב "צעצוע".

פורסם

כמובן שכחתי להוסיף את אלמנט התקלות החשוב ביותר :)

אני לא מסכים איתך לגבי הצעצוע, אבל כל אחד ומה שהוא אוהב...

לגבי הדלק, בעידכון האחרון של FSP יש אפשרות למלא דלק לפי מיכלים, גם לי בעבר הוא גם בעיות עם חלוקת דלק לא נכונה, אבל זה נפתר בעידכון האחרון...

ואם אם לא, אתה תמיד יכול לעדכן לבד את הדלק דרך הLOADER של המטוס או הסימולטור, ורק אחרי זה להטעין את הFSP והוא ישאיר את מצב הדלק כמו שהוא...

פורסם

תראה, זה בדיוק מה שרן אמר. זה צועק,יורה טילים, מוחא כפיים ואם ממש תרצה זה גם ידע לנגן "ירושלים של זהב" אחרי הנחיתה - אבל לא הרבה יותר.

מוסיף איזה אלמנט משעשע? כנראה. בטח ובטח לא משהו יותר מדי רציני (לא שזה רע, לי פשוט זה לא ממש עושה את זה) - זה בעצם מה שרציתי להגיד ב "צעצוע".

תוסיף על זה דייל צבעוני, קברניט עצבני והכל דובר אלעלית :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...