David Misha פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 לאלאיטליה ולאלעל אותו מספר כוכבים בדירוג העולמי...אז למה לשלם יותר בגלל חגים ?? http://www.airlinequality.com/Airlines/AirlineA-C.htm
Baruch Spiegel פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 לפי דעתי לכל מי שחבר בקהילה הזאת יש שאיפות\חלומות להגיע למקום קבוע אחד בלבד: הכיסא הראשון מצד שמאל. ברוכי.
ha5mvo פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 לפי דעתי לכל מי שחבר בקהילה הזאת יש שאיפות\חלומות להגיע למקום קבוע אחד בלבד:הכיסא הראשון מצד שמאל. ברוכי. Not true
E.Z פורסם יוני 29, 2007 דיווח פורסם יוני 29, 2007 היות ומצבי הכלכלי לא מאפשר לי לקחת טיסות במחלקות משודרגות ושאני יושב בתיירים 5\10\15 שעות לא ממש הייתי צריך ( בטיסות האחרונות) איזה שירותים מהצוות פרט לכוס משקה פעם בכמה שעות, השירות לא מעניין אותי. באותו היבט -אם אתם כבר בתיירים והוזמנתם לקוקפיט ור"ל לא מדובר ב 737 עדיף לכם להישאר שם- הרבה מקום לרגליים, ובדרך כלל ברגע שאתם אורחים של הצוות הדיילים יתנו לכם יותר "צומי" אם באמת תזדקקו לו .
Elad Levy פורסם יוני 29, 2007 דיווח פורסם יוני 29, 2007 היות ומצבי הכלכלי לא מאפשר לי לקחת טיסות במחלקות משודרגות ושאני יושב בתיירים 5\10\15 שעות לא ממש הייתי צריך ( בטיסות האחרונות) איזה שירותים מהצוות פרט לכוס משקה פעם בכמה שעות, השירות לא מעניין אותי.באותו היבט -אם אתם כבר בתיירים והוזמנתם לקוקפיט ור"ל לא מדובר ב 737 עדיף לכם להישאר שם- הרבה מקום לרגליים, ובדרך כלל ברגע שאתם אורחים של הצוות הדיילים יתנו לכם יותר "צומי" אם באמת תזדקקו לו . עם אתה רוצה מקום לרגליים שב לייד דלת קוקפיט כל הטיסה זה משהו אחר פעם אפילו נתנו לי לישון ב-77 וטייס ישן מתחתי חחחחחח