Izik Bakshi פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 אהלן, מחר ב 4 UTC יתקיימו שני בחינות בחטיבה הירדנית, אתם מוזמנים להגיע ולעזור להם, להלן לינק לפרטים נוספים: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=20711
Moshe Mizrahi פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 השעה היא 7:00 בבוקר יום שבת :mrgreen: אני קם
Izik Bakshi פורסם יוני 28, 2007 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2007 מתנצל על הטעות בזמנים, הסיבה כנראה שהבוחן (ואולי הנבחנים גם) גר באזור זמן ארצות הברית.
Or Netzer פורסם יוני 28, 2007 דיווח פורסם יוני 28, 2007 מתנצל על הטעות בזמנים, הסיבה כנראה שהבוחן (ואולי הנבחנים גם) גר באזור זמן ארצות הברית. חח לצערי ב7 בבוקר אצלי אפשר לדבר רק עם הלמפה.. גם כשאני בעבודה... אני מהלך בשנתי
Moshe Mizrahi פורסם יוני 30, 2007 דיווח פורסם יוני 30, 2007 טוב נו, ביקשתם אז קמתי. רציתי באמת לעזור, אבל אחרי שראיתי שסנטר עמאן השתלט על ירושלים יצא לי החשק :? WTF? השאלה לא מתיימרת לפתח דיון פוליטי, אז נא לא להיכנס לזה, פשוט מעשית זה לא מה שקורה בפועל במציאות עד כמה שאני יודע, ואז זה כבר לא ARAIG :? זה מותר ששני סנטרים יחפפו?
Ilan Jonas פורסם יוני 30, 2007 דיווח פורסם יוני 30, 2007 כבר דיברנו על זה כמה פעמים. אלה הגבולות של ICAO, ובסרבאינפו זה הועתק כמו המקור. רשמית עטרות היא OJJR. זה לא הירדנים קבעו אלא איקאו, וזה נכון לגבי כל המדינות - הגבולות הבין לאומיים קובעים ולא הגבולות שהמדינה עצמה קובעת. זה אפילו די הגיוני - אתה לא מצפה מאיקאו להכריע בסכסוכים בין מדינות ולקבוע מה שייך למי - אז הם פשוט פורסים גבולות לפי האו"ם וזהו. בפועל המטוסים והפקחים הרי יודעים...
Amir Paz פורסם יוני 30, 2007 דיווח פורסם יוני 30, 2007 כבר דיברנו על זה כמה פעמים. אלה הגבולות של ICAO, ובסרבאינפו זה הועתק כמו המקור. רשמית עטרות היא OJJR. זה לא הירדנים קבעו אלא איקאו, וזה נכון לגבי כל המדינות - הגבולות הבין לאומיים קובעים ולא הגבולות שהמדינה עצמה קובעת. זה אפילו די הגיוני - אתה לא מצפה מאיקאו להכריע בסכסוכים בין מדינות ולקבוע מה שייך למי - אז הם פשוט פורסים גבולות לפי האו"ם וזהו. בפועל המטוסים והפקחים הרי יודעים... כנ"ל לגבי רמת הגולן.... אגב - אולי שווה להוציא נוהל לשדה התעופה בעזה. לי אישית היו כמה מקרים של המראות משם. קצת לא ברור העניין. במציאות אני יודע שהפקח המצרי היה מבקר את הגישה לשם בתאום מלא עם הדרומי שלנו...
Moshe Mizrahi פורסם יוני 30, 2007 דיווח פורסם יוני 30, 2007 כבר דיברנו על זה כמה פעמים :oops: טוב נו, עכשיו גם אני יודע :oops: