Yonathan פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 (שלום, אני חדש פה (יצא לי במקרה להיות במפגש אחד שלכם ליד פיינל 12 לפני כשבוע וחצי (תודה לאריה על הטרמפ! ))) אני טס בפלייט כבר הרבה זמן (לא משהו מקצועי) ואני מנסה להתקדם ולהתמקצע אבל משו אחד מפריע לי! אין לי ג'ויסטיק.. עד עכשיו טסתי עם גים פד וזה ממש לא נוח.. מכיוון שאני שמאלי (ועם יד ימין אני לא מסתדר..) אני מחפש כבר הרבה זמן ג'ויסטיק שמותאם לשמאלים (או שיהיה נטראלי). המליצו לי על "Saitek Cyborg 3D Gold USB Joystick" אבל בזאפ לא מצאתי כלום וגם באופיס דיפו בחולון אין. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו בארץ? (או בחו"ל בחנויות ששולחות לארץ..) או אם מישהו מכיר ג'ויסטיק אחר שמותאם לשמאלים והוא יודע איכן להשיג אותו (400 שקל גג) תודה מראש
e_dor פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 תן לי לייעץ לך: אני שמאלי והעניין של סטיק ליד ימין הוא עניין של הרגל. מאוד קל ומהיר להתרגל לג'ויסטיק "לימנים". אז תנסה לטוס אצל חבר או משהו ותראה, באמת עניין של הרגל.
Yonathan פורסם אפריל 12, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 12, 2004 תן לי לייעץ לך:אני שמאלי והעניין של סטיק ליד ימין הוא עניין של הרגל. מאוד קל ומהיר להתרגל לג'ויסטיק "לימנים". אז תנסה לטוס אצל חבר או משהו ותראה, באמת עניין של הרגל. אני לא יכול, זה לא עניין של הרגל. פשוט יש לי בעיה פיזית ביד ימי (לא שאין לי יד חס וחלילה..) שמונעת ממני יכולת תיפקוד עם ג'ויסטיק. לכן אני פשוט "חייב" ג'ויסטיק לשמאלים. אבל תודה על העצה :wink:
BlackRaven פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 יש גם את הסייד-וינדר הרגיל והפשוט של MS שגם הוא מותאם ליד שמאל ויש לך יותר סיכויים למצוא אותו...
Itay Zecharia פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 זה מוזר... כי בד"כ כולם מותאמים לימניים ולשמאליים כאחד... :idea:
Gal פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 יש המון המון ג'ויסטיקים שהם רק לימניים וזה באמת מקשה על אנשים כמוני (שמאלי) אבל אני יכול לטוס עם יד ימין (מזלי). לדעתי כל טייס משנה/נווט שמטיס איירבאס צריך לדעת להשתמש ביד ימין כי אחרת הוא לא יוכל להטיס את המטוס. אז אני פורש מלהיות קברניט ועובר להיות טייס משנה ונווט (טוב לפחות אני יושב בתוך הקוקפיט בלי טובות מאף אחד :wink: ). ועכשיו קצת יותר רצינות למשל הסטיק שלי LOGITECH WINGMAN EXTREME הוא רק לימניים אבל ה 3D-FORCE (אם אני לא טועה) הוא גם וגם.
Shmulik Lin פורסם אפריל 12, 2004 דיווח פורסם אפריל 12, 2004 רבותיי גם אני שמאלי אך למדתי לשלוט בג'וי סטיק לימניים כי אין ברירה 30 40 פעם ומתרגלים מה גם שמי שיושב מצד ימין בססנות ומטיס , אז זה קורה עם יד ימין קשה קצת בהתחלה אבל לא בלתי אפשרי