Yakov Kraus פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 באחד הפורומים ברוכי כתב שיש תוסף נפלא של בואינג 727 של דריםפליט. הייתי אצלו בבית ואכן יופי של מטוס. תוך חמש דקות הוא הדליק אותו ממצב קר וחשוך המריא מבן גוריון ונחת - קלי קלות. בא לי החשק ומאז שבועיים אני אוכל קש. דבר ראשון המחשב הפסיק לזהות את יציאות הUSB. לפני שהלכתי לאופיס דיפו להחזיר את הHUB נכנסתי לגוגל ולאחר חיפושים מצאתי את העצה הבאה לנתק את כל יציאות הUSB להוציא את הכבל מהחשמל ללחוץ 10 שניות על כפתור ההדלקה (בלי חשמל) לשתות קפה ולחבר והכל יהיה בסדר. עשיתי את זה ולא להאמין זה עזר. אבל עכשו צצה בעייה חדשה המצערות של CH לא מזהות את המצערות של הסימולטור. שלושה ימים ניסיתי להגדיר דרך הסימולטור אבל ללא הואיל. הגעתי למסקנה ש FSUIPC מקולקל. ברגע האחרון נתקלתי במאמר איך להגדיר את הצירים דרך הFSUIPC וסוף סוף הכל עובד. ועכשו ל727 יחד איתו הגיע מנואל של כ300 דפים. רק לעבור ממסך למסך לקח לי יומיים. ניסיתי לעבור על השק ליסט הדלקתי בטריה דלוקה הפעלתי APU דלוק רק אז התחלתי לחשוד שמה שמוגדר כקר וחשוך הוא לא כזה. השק ליסט ארוך כמו הגלות כל כפתור בודקים ארבע פעמים אולי הילדים שלי סגרו אותו. כל הכפתורים עם מכסים אי אפשר לדעת אם הם ON או OFF. עד היום לשלב של הדלקת המנוע לא הגעתי. כאמור הכל בגלל ברוכי.
Baruch Spiegel פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 אהלן יעקב. קודם כל סליחה :oops: כוונותי היו טובות. לענייננו: דבר ראשון שצריך לבדוק במצב כזה זה אם המצערות בסימ מגיבות לתנועה במצערת הפיזית שיש לך. לפתוח חלון מצערות או לבדוק ב VIRTUAL COCKPIT ולוודא שהם אכן זזות. ידית בצערת היא משהו מכני בלבד תוכל לוודא שהיא מגיבה בלי קשר למצב המנוע (מותנע או לא) ובלי קשר למה שמראים מחווני המנוע. לגבי סד"פ בהתנעה: זה כללי ונכון בעצם לכל המטוסים המתקדמים: 1. לאחר בדיקות בטיחות והשוואה בין ידיות וסמנים: הפעלת BAT. 2. חיבור כח חיצוני ו\או APU. 3. לאחר וידוא מתח ותדירות נכונים (400HZ 24V) חיבור MAIN BUSSES לכח חיצוני \APU (הכפתורים העליונים בלוח חשמל - בפאנל עלוןו של מהנדס טיסה.). העברת ESSENTIAL POWER ל APU או כח חיצוני לפי מה שמשתמשים. 4. בפאנל תחתון הפעלת משאבות דלק עבור כל מיכל. פתיחת שסתום בין משאבות דלק למנוע (אור כחול בזמן מעבר). 5. פתיחת שסתומים של BLEED AIR וניתוב האוויר מה APU למנוע רלוונטי. 6. בפאנל עליון - העברת IGNITION ל ON, ושסתום התנעה רלוונטי ל GROUND. - כש N2 מגיע ל20 % העברת שסתומי דלק (מחלק האחורי של הפדסטל) לON והחזרת השסתום של אוויר להתנעה ממצב GRD ל OFF ( ב727 זה לא חוזר אוטומטית...) 7. לאחר התנעה: הפעלת גנרטור של מנוע רלוונטי ל ON (הכפתור התחתון בטור הכפתורים בלוח חשמל - של המנוע הרלוונטי) . בדיקת מתח ותדר של הגנרטור הרלוונטי ושילוב הגנרטור ל BUSS של אותו מנוע (כפתור אמצעי). העברת ESSENTIAL POWER למנוע הראשון שהתנעת. (לשמוע את הטרטור הזה...) העברת משאבות הידראוליות (מכניות וחשמליות) למצב ON. 8. רק ב727: כיוון התדר של הגנרטורים למצב שכולם מסונכרנים (שתי מנורות מהבהבות בצע לבן כבויות. ב727 ניתן להניע באמצעות APU רק את מנוע 2 (זה שבזנב) ולאחר מכן להשתמש בחשמל וב BLEED AIR שלו להנעת שתי המנועים הנותרים. לא לשכוח: כיבוי APU לאחר התנעה - ווידוא שלדלת APU סגורה. (נורות אזהרה (שוקולדה) בלוח תחתון של מהנדס טיסה). אחרת תהיה לך בעייה בדיחוס כשתטפס מעל 10,000 לגבי HUB USB וכו. אין לי מושג. אני איש ברזלים (מכונות) ולא תמצא במחשבים. לגבי המצב שבו המטוס מתחיל כשנכנסים לסימולטור: יש תכנה נפרדת שבאה עם המטוס (727 CONFIG נדמה לי) שבה ניתן להגדיר כל מיני דברים כמו משקלים, מטען כמות נוסעים סוג פאנל וכו. שגם ניתן להגדיר איך המטוס מאותחל כמובן המלצה שלי: COLD & DARK. ברוכי.
Baruch Spiegel פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 ועכשו ל727 יחד איתו הגיע מנואל של כ300 דפים.... כאמור הכל בגלל ברוכי. הדובדבן שבקצפת למטוס הזה: בתוך ה 300 דפים האלה יש QUICK REFERENCE HANDBOOK. מלא הכולל טבלאות ביצועים מלאות ומפורטות. ובנוסף אין למטוס הזה FMC והאוטומציה שלו היא ברמת שמירה על מצב אף כיוון גובה . בלבד. שורה תחתונה: מחייב הכנת תכנית טיסה והתייחסות לטבלאות ביצועים. ממש כמו פעם. מטוס למי שאוהב להזיע... ברוכי.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 מטוס למי שאוהב להזיע... ראשית, כל הכבוד על האומץ וההשקעה להזיע, אחרי שמשתלטים על העסק זו נראית לי חוויה אמיתית. אפשר לקבל המלצות על עוד מטוסים איכותיים כאלה? שמעתי על 742 של RFP ועכשיו על ה- 727 של DF יש עוד כאלה? אפשר לדרג אותם מבחינת ביקורות?
Baruch Spiegel פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 מה שאני אוהב להטיס: הטורבו פרופים: יש את B200 של AEROWORX. ישאת C-130 של CS, שאותו אתה בטח מכיר מושיקו.. יש שמועות על MD 82 לא יצא לי לבדוק עדיין. והאמת: כך 172 דיפולטי, תן לו תקלות חשמל ,צינור פיטו חסום, ג'ירו לא עובד, טוס באיזור סופות רעמים עם גזירות רוח, ברד וראות לקוייה ונסה לבצע ILS... גם מזה תזיע אני מבטיח... ברוכי.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 מה שאני אוהב להטיס: הטורבו פרופים: יש את B200 של AEROWORX. ישאת C-130 של CS, שאותו אתה בטח מכיר מושיקו.. יש שמועות על MD 82 לא יצא לי לבדוק עדיין. והאמת: כך 172 דיפולטי, תן לו תקלות חשמל ,צינור פיטו חסום, ג'ירו לא עובד, טוס באיזור סופות רעמים עם גזירות רוח, ברד וראות לקוייה ונסה לבצע ILS... גם מזה תזיע אני מבטיח... ברוכי. אני הייתי מאד שמח אם מישהו היה מריץ קורס של פעם-פעמיים בשבוע על מטוס ידני כזה (מהגדולים) שהוא שולט בו. את ההרקולס הטסתי מספר פעמים אבל לא הייתי מתיימר להגיד שאני מכיר אותו...
Yakov Kraus פורסם יולי 1, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 1, 2007 ברוכי תודה על ההסברים היום יש לי בר מצווה מחר אני יעבור על ההסברים. במנואל הם צרפו TUTORIAL טיסה מבודפסט למינכן. הם אמרו שיש להקציב לטיסה שעתיים וחצי - על מנת לעבור בפעם הראשונה על השק ליסט. שעתיים וחצי לי לקח שבועיים וחצי ועדיין לא התנעתי.
Baruch Spiegel פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 ברוכי תודה על ההסבריםהיום יש לי בר מצווה וואלה???? :shock: :shock: אתה נראה מאוד מבוגר לגילך יעקב... :mrgreen: ברוכי.
אורח פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 השלישיה המובילה של הזקנים הטובים, זה ה RFP (אינשאללה יצא גירסה חדשה במאה הנוכחית ל FSX) בינתיים לסגולי יחידה VIP3 עם שיפורים קלים. DF727 וה MD80 MAD DOG. הסופר קינג איר של AEROWORX לדעתי לא נכנס לקטגוריה כי גם הגירסה האנלוגית, הרבה יותר מצ'וכללת לאומת ה RFP וה DF727. הוא גם יותר סלחן. RFP יבעט לך בתחת ובגדול, מטוס שאסור לעזוב לשניה אחרת אתה תמצא את עצמיך הרחק מהנתיב ואז תתחיל לתרגל התמצאות במרחב לצערי הרב איבדתי את הכושר שהיה לי עליו מלפני כשנתיים כאשר שרצתי בקורס באלעל. הבעיה העיקרית זמן, להכין LDS לטיסה כולל הכל זה חצי שעה עד שעה גג ואני באויר. ה RFP מצריך לפחות שעה של הכנות על הקרקע מבחינת תוכנית טיסה וכל הבלאגן מסביב למטוס. להניע אותו אחרי שרגילים זה כבר לא סיפור של שעה וניתן להזין את ה INSים בזריזות ובעלי VIP3 יכולים בלחיצת קטנה למשוך 9 נקודות ראשונות מהתוכנית של FS, חוסך הרבה זמן. ומאחר ואני לא שופע בהרבה זמן פנוי, לא תמיד יש לי חשק להתחיל, למרות שמדגדג לקחת אותו שוב ל AMS וחזרה. לבצע ARNEM1 S עם הבהמה הזאת ידנית מבלי לחרוג, לא בגובה ולא במהירות, אתגר לא פשוט. מויש אם יש זמן לך על זה, אשתדל לעזור ככל שהזכרון הסנילי שלי יסחוב :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 השלישיה המובילה של הזקנים הטובים, זה ה RFP (אינשאללה יצא גירסה חדשה במאה הנוכחית ל FSX) בינתיים לסגולי יחידה VIP3 עם שיפורים קלים.DF727 וה MD80 MAD DOG. הסופר קינג איר של AEROWORX לדעתי לא נכנס לקטגוריה כי גם הגירסה האנלוגית, הרבה יותר מצ'וכללת לאומת ה RFP וה DF727. הוא גם יותר סלחן. איזה סלחן איזה? המטוס היחיד שאני מכיר שיש לו מודול אחזקה עובד: יש שחיקה למנוע, לפרופלור, לגלגלים. תוריד גלגלים או מדפים מעל המהירות המותרת תשכח מלהרים אותם חזרה. נזק של עשרות אלפי דולרים ומי "משלם" : אתה.... תתכרע על ידית MIXTURE בהתנעה, תקבל HOT START ותגיד ביי ביי לעוד 50K דולר עבור החלפת מנוע... וחוץ מזה: מנוע טורבו פרופ עם מודול לא רע בכלל. זמן תגובה של שנה + - צריך לדעת איך לתפעל. לעצור את החיה הזו בהנמכה : משימה כמעט בלתי אפשרית. והכי חשוב: גם כאן יש QRH סביר עם טבלאות וגרפים. (אבל משום מה רק לשיוט... כנראה המטוס הזה לעולם לא נוסק או מנמיך..) וגם VC מלא: כל הכפתורים תלת מימד, ועובדים. מה שנקרא : HOME COCKPIT לעניים.. (כמוני ) ולגבי RFP: גם בהמה רצינית שצריך ללמוד בכובד ראש. 400 ומשהו עמודים של הסברים על מערכות המטוס. יאללה רן. בא נחדש ימינו כקדם. בכיף הייתי עושה איזה קורס אבל אני כבר עמוס עד מעל הראש עם IFS. אולי מישהו מהוויתיקים הכבדים (הערסים...) יהיה מוכן. מי אמר אורן גבע ולא קיבל? (רמז עבה למי שצריך להבין). ברוכי.
ha5mvo פורסם יולי 1, 2007 דיווח פורסם יולי 1, 2007 עוד 2 איזכורים למטוסים בסגנון, למרות שהם קצת פחות "מיינסטרימים" 1) הקונקורד של SSTSIM - מאד מזכיר את RFP עם טאצ' יותר עדכני. ממש בימים אלו יצא פאטץ' שמשלב את ה INS 1.5. מערכת דלק מאד מעניינת (קיזוז נעשה ע"י הזזת דלק בין המיכלים) ומידול מאד מפורט של רוב המערכות. החסרון - באופי המטוס. מעיוון שזה קונקורד, זה מחייב סוג טיסות מאד מסויים. 2) טופולב 154B\M - ההשוואה ל727 די מתבקשת , מבחינת מידול מערכות שווה או עולה על ה 72. הדינמיקה באותה רמה (עבודה נפלאה ב 727 של רון פרימוט המנוח). מערכות הניווט ברמה גבוהה יותר (INS סובייטי - כמעט זהה למערבי, KLN90B)GPS( או NVU מערכת ניווט מבוססת דופלר) ה M לכשיצא (כרגע קיימת ה בטא) יכלול פאנל מהנדס חדש לגמרי (בעצם האיטם היחידי שנשאר לססיים לפני השחרור) ביטמפים חדשים (שונים מהבטא) וכל מני צצקעס כמו תאורה משתנה וכו' החסרון - עקומת למידה חדה יחסית ופאנלים ברוסית מה שמצריך ללמוד קצת מה כל מתג (מכל מקום, פיזיקה גרעינית זה לא ,המון משתמשים מאירופה\אמריקה השתלטו טוב מאד) נ.נ בMD יש FMC ו GLASS כך שהוא לא לגמרי בקטגוריה הזו - יותר באמצע בין אוטומציה מלאה סטייל 744 ו steam gauge cockpits כמו הנ"ל נ.נ.ב - רן, ממתי העדכון האחרון של VIP?? פספסתי משהו?
אורח פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 ברוכי, סלחן במובן ההטסה. תשאל את מיקי, טיסה ראשונה שלי אילת ב"ג שילמתי 20K$ החלפת כני נסעה. וואלק, היתי לוקח 737 היה עולה לי פחות כל טיסה עליו אני נהנה מחדש, ועכשיו TFC של יום שלישי מבצעים עם הקינגים טיסה מסביב למזרח :wink: ד"א הוציאו פטץ' שאמור להיות יותר סלחן על הנעות חמות .. עד עכשיו לא עוזר, אחת ל 10 אני מצליח להניע בלי לשרוף אותו :cry:
Baruch Spiegel פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 ברוכי, סלחן במובן ההטסה.ד"א הוציאו פטץ' שאמור להיות יותר סלחן על הנעות חמות .. עד עכשיו לא עוזר, אחת ל 10 אני מצליח להניע בלי לשרוף אותו :cry: תרים את ה MIXTURE עד ל LOW IDLE בלבד כש ה gas producer - N2 הגיע ל 12% זה כל הסיפור. אני מעביר ל HIGH רק לפני המראה. ולפעמים כשהוא לא רוצה לעצור בהנמכה גם אז אני מעביר ל LOW כדי לנסות בכל זאת לשכנע אותו להאט... ברוכי.
mickey lip פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 ברוכי, סלחן במובן ההטסה.ד"א הוציאו פטץ' שאמור להיות יותר סלחן על הנעות חמות .. עד עכשיו לא עוזר, אחת ל 10 אני מצליח להניע בלי לשרוף אותו :cry: תרים את ה MIXTURE עד ל LOW IDLE בלבד כש ה gas producer - N2 הגיע ל 12% זה כל הסיפור. אני מעביר ל HIGH רק לפני המראה. ולפעמים כשהוא לא רוצה לעצור בהנמכה גם אז אני מעביר ל LOW כדי לנסות בכל זאת לשכנע אותו להאט... ברוכי. תכבה מנוע ותרים אף, תראה איזה יופי הוא מנמיך
אורח פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 ברוכי, סלחן במובן ההטסה.ד"א הוציאו פטץ' שאמור להיות יותר סלחן על הנעות חמות .. עד עכשיו לא עוזר, אחת ל 10 אני מצליח להניע בלי לשרוף אותו :cry: תרים את ה MIXTURE עד ל LOW IDLE בלבד כש ה gas producer - N2 הגיע ל 12% זה כל הסיפור. אני מעביר ל HIGH רק לפני המראה. ולפעמים כשהוא לא רוצה לעצור בהנמכה גם אז אני מעביר ל LOW כדי לנסות בכל זאת לשכנע אותו להאט... ברוכי. תכבה מנוע ותרים אף, תראה איזה יופי הוא מנמיך ברוכי , טריק פשוט, מצערת ל IDEL ו FEEDER קדימה מלא, מה זה עוצר. תזהר לא להזדקר
Baruch Spiegel פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 ברוכי , טריק פשוט, מצערת ל IDEL ו FEEDER קדימה מלא, מה זה עוצר. תזהר לא להזדקר זה נכון מאוד. אבל עכשיו תסבירו למה כשמהדחף במצב פסיעה עדינה זה עוצר? ולמה מניצים מדחף של מנוע שלא עובד? עדיין עם כל הפטנטים למיניהם, זה מטוס שפשוט קשה להרוג לו אנרגיה לפחות בסימולטור. יש לי חבר שהטיס קינגים באפריקה תקופה מסויימת. אני אשאל אותו אם יש לזה אחיזה במציאות. לגביLOW IDLE ו HIGH, הוא כבר הסביר לי שמשתמשים ב LOW בחניה ובהסעה לצמצום הרעש. להוריד ל LOW בהנמכה זה אלתור שלי...
אורח פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 ברוכי , טריק פשוט, מצערת ל IDEL ו FEEDER קדימה מלא, מה זה עוצר. תזהר לא להזדקר זה נכון מאוד. אבל עכשיו תסבירו למה כשמהדחף במצב פסיעה עדינה זה עוצר? ולמה מניצים מדחף של מנוע שלא עובד? עדיין עם כל הפטנטים למיניהם, זה מטוס שפשוט קשה להרוג לו אנרגיה לפחות בסימולטור. יש לי חבר שהטיס קינגים באפריקה תקופה מסויימת. אני אשאל אותו אם יש לזה אחיזה במציאות. לגביLOW IDLE ו HIGH, הוא כבר הסביר לי שמשתמשים ב LOW בחניה ובהסעה לצמצום הרעש. להוריד ל LOW בהנמכה זה אלתור שלי... לגבי הנצה למנוע שלא עובד, פשוט מאוד, להוריד כמה שיותר גרר. ולהפך :wink:
Moshe Mizrahi פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 טוב זהו נראה לי שקיבלתי תשובה אני הולך על הקינג עם הרעש של הטורבו פרופ האדרנלין אצלי עולה יופי ובשילוב עם כל השאר נראה לי פתרון יפה. האמת, כמו שאמרתי לרן, מאד קיוויתי שה-CS ייתן לי את מה שחיפשתי אבל יש בו באגים מעצבנים והיום אני אומר שהיה חבל על הכסף.
Baruch Spiegel פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 ברוכי , טריק פשוט, מצערת ל IDEL ו FEEDER קדימה מלא, מה זה עוצר. תזהר לא להזדקר זה נכון מאוד. אבל עכשיו תסבירו למה כשמהדחף במצב פסיעה עדינה זה עוצר? ולמה מניצים מדחף של מנוע שלא עובד? עדיין עם כל הפטנטים למיניהם, זה מטוס שפשוט קשה להרוג לו אנרגיה לפחות בסימולטור. יש לי חבר שהטיס קינגים באפריקה תקופה מסויימת. אני אשאל אותו אם יש לזה אחיזה במציאות. לגביLOW IDLE ו HIGH, הוא כבר הסביר לי שמשתמשים ב LOW בחניה ובהסעה לצמצום הרעש. להוריד ל LOW בהנמכה זה אלתור שלי... לגבי הנצה למנוע שלא עובד, פשוט מאוד, להוריד כמה שיותר גרר. ולהפך :wink: אוקיי אם אפשר להרחיב: צריך לצייר את זה ואין לי איך כרגע. אז תנסו לדמיין... כל זמן שהמנוע הוא זה מסובב את המדחף, הכיוון היחסי שהאוויר פוגש את הלהב (= זווית התקפה של הלהב) גורם ללהב לייצר עילוי בכיוון קדימה. (+גרר שיוצר מומנט שעליו המנוע אמור להתגבר) כאשר אין מנוע.. הסל"ד יורד והמדחף עובד כמו שבשבת (WINDMILLING). הכיוון היחסי שהלהב פוגש את האוויר משתנה (הכיוון הזה הוא שילוב בין סל"ד למהירות התקדמות של המטוס). מתקבלת זווית התקפה שלילית והעילוי שמייצר הלהב עובד בכיוון ההפוך. זאת אומרת" המדחף הופך לבלם. כדי למנוע את זה מניצים = מיישרים את הלהבים עם כיוון התנועה של המטוס כך שלא יהווה בלם. תופעת לוואי: המדחף נעצר ומפסיק להסתובב. ועוד אחת קטנה: במטוס יש מנגנון שנקרא AUTOFEATHER. תפקידו: בשלבים הקריטיים של ההמראה (מעבר לאחוז סל"ד מסויים) הוא נדרך ומוכן להניץ את המדחף אוטומטית (ריקון מהיר של בוכנת הPITCH בראדום המדחף) במקרה של אובדן מנוע בהמראה. בתחילת המראה יש לוודא שנורות AUTOFEATHER בצבע ירוק נדלקות. ברוכי.
yaakovbl1 פורסם יולי 3, 2007 דיווח פורסם יולי 3, 2007 יש את קפטיין סים 727 במחיר 15 דולר. לטעמי אחלה מטוס באחלה מחיר. כל מפסק עובד וחוות דעת טובות בהיקף של כדור הארץ כפול 10. הוא אפילו מלווה אותך במהלך הצ'ק ליסט, כאילו יש איש צוות נוסף בתא.
ha5mvo פורסם יולי 3, 2007 דיווח פורסם יולי 3, 2007 יש את קפטיין סים 727 במחיר 15 דולר. לטעמי אחלה מטוס באחלה מחיר. כל מפסק עובד וחוות דעת טובות בהיקף של כדור הארץ כפול 10. הוא אפילו מלווה אותך במהלך הצ'ק ליסט, כאילו יש איש צוות נוסף בתא. Don't know what's the current price, but for a couple of extra $s I'd go for the one from DF
אורח פורסם יולי 3, 2007 דיווח פורסם יולי 3, 2007 יש את קפטיין סים 727 במחיר 15 דולר. לטעמי אחלה מטוס באחלה מחיר. כל מפסק עובד וחוות דעת טובות בהיקף של כדור הארץ כפול 10. הוא אפילו מלווה אותך במהלך הצ'ק ליסט, כאילו יש איש צוות נוסף בתא. CS מבחינתי שווה לרכב סיני. ניראה טוב אבל שווה לתחת. כשמשווים אותו ל DF727 V2, הוא לא מגרד לו אפילו את הקומפרסור אויר החיצוני בגייט.
yaakovbl1 פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 יש את קפטיין סים 727 במחיר 15 דולר. לטעמי אחלה מטוס באחלה מחיר. כל מפסק עובד וחוות דעת טובות בהיקף של כדור הארץ כפול 10. הוא אפילו מלווה אותך במהלך הצ'ק ליסט, כאילו יש איש צוות נוסף בתא. CS מבחינתי שווה לרכב סיני. ניראה טוב אבל שווה לתחת. כשמשווים אותו ל DF727 V2, הוא לא מגרד לו אפילו את הקומפרסור אויר החיצוני בגייט. זה מאוד הגיוני מה שאתה אומר. ה 727CS נולד לפני כ 4 שנים. אבל הוא סבבה. המון תמורה לכסף.. נניח משהו כמו סוברו ב-40 דולר מקבלים מספיק עודף בשביל סינרי הגון עם AES וגם מטוס קרב לליווי. צחוק-צחוק, אבל הוא עושה הכל וכל כפתור עובד, ללא FMC כמובן. גם מצערת אוטומטית אין.