אורח פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 יש את קפטיין סים 727 במחיר 15 דולר. לטעמי אחלה מטוס באחלה מחיר. כל מפסק עובד וחוות דעת טובות בהיקף של כדור הארץ כפול 10. הוא אפילו מלווה אותך במהלך הצ'ק ליסט, כאילו יש איש צוות נוסף בתא. CS מבחינתי שווה לרכב סיני. ניראה טוב אבל שווה לתחת. כשמשווים אותו ל DF727 V2, הוא לא מגרד לו אפילו את הקומפרסור אויר החיצוני בגייט. זה מאוד הגיוני מה שאתה אומר. ה 727CS נולד לפני כ 4 שנים. אבל הוא סבבה. המון תמורה לכסף.. נניח משהו כמו סוברו ב-40 דולר מקבלים מספיק עודף בשביל סינרי הגון עם AES וגם מטוס קרב לליווי. צחוק-צחוק, אבל הוא עושה הכל וכל כפתור עובד, ללא FMC כמובן. גם מצערת אוטומטית אין. RFP הגיע לפניו, PMDG PIC ועוד ועוד .. ה CS727 במקרה יצא להם מטוס יחסית שפוי, אבל כשיש לי אופציה של DF727, אין לי בכלל ספק, DF לוקח אותו בקלות. תמורה לכסף ? סוביקטיבי לחלוטין. CS אצלי אבדו את האמון ביום שה 707 שלהם נרכש ועלה על המחשב ולתדהמתי גיליתי שלושה סטרטרים ושלושה מטפי כיבוי ... כן חברים הם העתיקו מה 727 שלהם ודבר כזה הם עוד הוציאו כמוצר מוגמר. בושה. וזה לא היה הבאג היחידי ...
yaakovbl1 פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 יש את קפטיין סים 727 במחיר 15 דולר. לטעמי אחלה מטוס באחלה מחיר. כל מפסק עובד וחוות דעת טובות בהיקף של כדור הארץ כפול 10. הוא אפילו מלווה אותך במהלך הצ'ק ליסט, כאילו יש איש צוות נוסף בתא. CS מבחינתי שווה לרכב סיני. ניראה טוב אבל שווה לתחת. כשמשווים אותו ל DF727 V2, הוא לא מגרד לו אפילו את הקומפרסור אויר החיצוני בגייט. זה מאוד הגיוני מה שאתה אומר. ה 727CS נולד לפני כ 4 שנים. אבל הוא סבבה. המון תמורה לכסף.. נניח משהו כמו סוברו ב-40 דולר מקבלים מספיק עודף בשביל סינרי הגון עם AES וגם מטוס קרב לליווי. צחוק-צחוק, אבל הוא עושה הכל וכל כפתור עובד, ללא FMC כמובן. גם מצערת אוטומטית אין. RFP הגיע לפניו, PMDG PIC ועוד ועוד .. ה CS727 במקרה יצא להם מטוס יחסית שפוי, אבל כשיש לי אופציה של DF727, אין לי בכלל ספק, DF לוקח אותו בקלות. תמורה לכסף ? סוביקטיבי לחלוטין. CS אצלי אבדו את האמון ביום שה 707 שלהם נרכש ועלה על המחשב ולתדהמתי גיליתי שלושה סטרטרים ושלושה מטפי כיבוי ... כן חברים הם העתיקו מה 727 שלהם ודבר כזה הם עוד הוציאו כמוצר מוגמר. בושה. וזה לא היה הבאג היחידי ... בוא'נה - גם אצלי רק 3 מנועים!! :shock: אבל יש אצלי גם טייסת, קצינה ראשונה בלונדה, במבטא גרמני.. :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 לגבי הנצה למנוע שלא עובד, פשוט מאוד, להוריד כמה שיותר גרר. ולהפך :wink: טוב סליחה על "ההקפצה" בתוך ההודעה. וסליחה שאני מסיט אותכם מהוויכוח החשוב :? מי יותר טוב CS או DF. בהמשך לקישור שהפנתי אליו בפורום של IFS, מצאתי שם את ההסבר לגבי WINDMILLING והנצה של מדחף. תהנו... http://selair.selkirk.bc.ca/aerodynamic ... Page2.html ברוכי.
Yakov Kraus פורסם יולי 12, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 12, 2007 עשיתי זאת. טיסה ראשונה ב727 סימנתי בשק ליסט את כל המתגים שיש להפעיל. התעלמתי מכל הבדיקות הלא נחוצות. אין לי מושג איך מחשבים דלק לכן אני מעמיס לפי הערכה. אבל המטוס טס. לא ברור לי למה יש לו שני טייס אוטומטי אחד בפאנל של הרדיו לפני המצערות ואחד קדימה בלוח השעונים - שלא עובד. הללויה
ha5mvo פורסם יולי 12, 2007 דיווח פורסם יולי 12, 2007 לא ברור לי למה יש לו שני טייס אוטומטי אחד בפאנל של הרדיו לפני המצערות ואחד קדימה בלוח השעונים - שלא עובד. the one on the panel is not an autopilot - it's the FD mode selector.