Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 כרגע הורדתי, וזה מ צ ו י י ן תודה. נ.ב. אם אתה חושב על להוציא עדכון או גרסה חדשה מתישהו, תהיה בקשר, יש לי הצעה או שתיים לתוספות :wink:
hagay פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אני חושב שבתחום הזה אנחנו הישראלים ביחס לכמות שלנו משקיעים הרבה מאוד אם לא הכי הרבה, רן אתה חלק מהחברה האלה תודה. וזה לשבח למי שלא הבין :wink:
yossid פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 רן אתה תותח!!! :multi: מקווה שזה עובד עם ה-PMDG :wink: יוסי
אורח פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 תודה לכולם ובמיוחד לאילן ושאדי על ארוח הקובץ על שרת החטיבה. אני פתוח לכל הצעה, הארה, הערה בנושא זה. ה Kneeboard הוא ממש כלום לאומת העבודה המצויינת שעושים בוני הסינרים וצבעי המטוסים שיש לנו פה בארץ. בלעדיהם ה FS היה ניראה שומם. להם באמת מגיע הברכה והתודה. רן.
hagay פורסם אפריל 13, 2004 דיווח פורסם אפריל 13, 2004 אני פתוח לכל הצעה, הארה, הערה בנושא זה.רן. יש לי הערה קטנה ברשותך, את סיד דנה צ'ארלי שכחת להכניס התמונה נמצאת רק הדף של HTML לא קיים לא בעיה להכניס אותם זה בדיוק שתי דקות אני עשיתי. ושוב תודה.