Shlomlux2 פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 היי, בבקשה, לכל מי שיש תמונות וסרטונים של חיפה (האמיתי), בבקשה שישלח לי לינק או את הקובץ. דבר נוסף, ישנם שדות תעופה בעולם שקרובים מאד לכבישים (כמו אחד עם גשר ואחד שעובר עליו כביש רב נתיבי- לא זוכר את השם שלהם)- בבקשה תעזרו לי למצוא תמונות של שדות תעופה כאלה. ותמונות של מטוסים ואנשים שמאד קרובים אליהם (הייתה פעם תמונה של מישהו שהראש שלו נמצא איזה מטר מגלגל של מטוס- ולא בפרינסס ג'וליאנה). בבקשה, זה חשוב מאד... פרוייקט שאני עושה במגדל חיפה.
ראם אדם פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 שדה תעופה שעובר בו כביש הוא שדה התעופה בג'יברלטר! בשדה עובר בדיוק במצע המסלול כביש שהוא גם המעבר גבול בין ג'יברלטר לבין ספרד הכביש פעיל בזמן שמטוסים לא נוחתים או ממריאים....
Shireto Shahar פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 בקשר לשדות תעופה מסוכנים, יש אתר שאיזה משועמם אחד :mrgreen: חיפש בסימולטור כל מיני שדות וצילם והכניס לאתר שלו. http://www.bobholland.com/fs/goofs/default.htm
yossid פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 שלומי, צור איתי קשר. יש לי שני סרטוני נחיתה בחיפה, אחד על 34 ואחד על 16.
gilad13 פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 בקשר לשדות תעופה מסוכנים, יש אתר שאיזה משועמם אחד :mrgreen: חיפש בסימולטור כל מיני שדות וצילם והכניס לאתר שלו.http://www.bobholland.com/fs/goofs/default.htm איזה כיף! תודה רבה על הקישור!!!! אם למישהו יש עוד שדות שיפרסם
mickey lip פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 למה ללכת רחוק? קח תמונות של הרצליה, פיינל 29 , כביש בדיוק על הגדר.
Or Netzer פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 למה ללכת רחוק?קח תמונות של הרצליה, פיינל 29 , כביש בדיוק על הגדר. הבית של מיקי בדיוק על הפיינל :] מיקי כנס למסנג'ר! :x
razmatus פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 אמת למה ללכת רחוק? ממש 2 מטר משמאל למסלול 26 בב"ג 2006 ישנה אנטנה שמונעת המראות/נחיתות עם מטוסים גדולים
Shai B פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 מופיע באתר של המשועמם שהביא לך סהר - SESM - המלצה אישית שלי. העברתי שם שבתות מאוד משעממות, מבדר ביותר. בהצלחה
guy13 פורסם יולי 2, 2007 דיווח פורסם יולי 2, 2007 מופיע באתר של המשועמם שהביא לך סהר - SESM - המלצה אישית שלי. העברתי שם שבתות מאוד משעממות, מבדר ביותר.בהצלחה קוראים לו שחר ידידי..
Tomer Haim פורסם יולי 3, 2007 דיווח פורסם יולי 3, 2007 הלו הלו, מה אתם עושים?? לאן כל זה הולך? אעזור בכיף אבל אני מקווה שזה לא הולך לטלויזיה או ללשכה זל גרמן אל תירו לעצמיכם ברגל... ברצינות חברים זה חשוב
Shlomlux2 פורסם יולי 3, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 3, 2007 תומר ידידי... זה כולה הולך לטובת הסברה פנים מגדלית וזה גם כדי שלא יסגרו את השדה אם באמת יקרה איזה משהו... אל תדאג, אני לא אתן שיסגרו את השדה- זה החיים שלי!
Elad Levy פורסם יולי 3, 2007 דיווח פורסם יולי 3, 2007 תומר ידידי...זה כולה הולך לטובת הסברה פנים מגדלית וזה גם כדי שלא יסגרו את השדה אם באמת יקרה איזה משהו... אל תדאג, אני לא אתן שיסגרו את השדה- זה החיים שלי! מזה??? שמענו את האייומים האלו נו אולי תסגרו גם את חיפה גם את הרצליה אהה ושדה דב עובר לים נו מה השארתם לנו???
Matan Solomon פורסם יולי 3, 2007 דיווח פורסם יולי 3, 2007 תומר ידידי...זה כולה הולך לטובת הסברה פנים מגדלית וזה גם כדי שלא יסגרו את השדה אם באמת יקרה איזה משהו... אל תדאג, אני לא אתן שיסגרו את השדה- זה החיים שלי! מזה??? שמענו את האייומים האלו נו אולי תסגרו גם את חיפה גם את הרצליה אהה ושדה דב עובר לים נו מה השארתם לנו??? אלעד הכל טוב איתך ? שלומי הוא פקח חיפה, ותאמין לי שהוא לא רוצה הרבה יותר ממך שהשדה שם יסגר...
Shlomlux2 פורסם יולי 3, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 3, 2007 מזה??? שמענו את האייומים האלו נו אולי תסגרו גם את חיפה גם את הרצליה אהה ושדה דב עובר לים נו מה השארתם לנו??? דניאל ידידי... אני מבטיח לך, שכל עוד אני פקח שם השדה הזה לא רק שלא יסגר הוא יהיה פעיל יותר... וכמובן המגדל יהיה מקצועי יותר. ולא סתם חתמתי שם שנה קבע (האמת... שזה בשביל רשיון טיסה) אז אל תדאג :mrgreen:
Niv Malin פורסם יולי 3, 2007 דיווח פורסם יולי 3, 2007 מזה??? שמענו את האייומים האלו נו אולי תסגרו גם את חיפה גם את הרצליה אהה ושדה דב עובר לים נו מה השארתם לנו??? דניאל ידידי... אני מבטיח לך, שכל עוד אני פקח שם השדה הזה לא רק שלא יסגר הוא יהיה פעיל יותר... וכמובן המגדל יהיה מקצועי יותר. ולא סתם חתמתי שם שנה קבע (האמת... שזה בשביל רשיון טיסה) אז אל תדאג :mrgreen: מתן ושלומי, אתם כמובן מתכוונים לאלעד, לא דניאל. ושלומי, אני סומך עלייך שהוא לא ייסגר :wink: .