mickey lip פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 שלום חברים, ממשיכים במסורת קיץ, במהלך החודש הקרוב יפתח קורס 737 בקמפוס הדרכת ציוותי אויר באלעל. הקורס יערך בימי רביעי בשעה 1830 בין 3-4 מפגשים בני 3-4 שעות אולי נשלב גם ימי שישי בצהרים ( לא סופי). בהמלך הקורס נלמד להכיר את אופי הטיסה ב737 כפי שטייסי אלעל מכירים, נעבור על זרימת הטיסה, מהבית ועד ההגעה לשדה היעד, ניכנס לתוך עולם האוטומציה, ונעבור על תורת ה CRM. בסוף השיעורים נבצע טיסות משקיף( אני ), במוקאפ. ידע נדרש: הכרה של PMDG737 חבר פעיל בVATIL מעל גיל 16 מינימום 7 אנשים לפתיחת קורס. אתם מוזמנים להיכנס לקישור הבא ולהירשם www.vatil.org/vatil/737course מי שנרשם כבר לקורס ,נא לחדש את הרישום ( סליחה על הסירבול :wink: ). תבלו. מיקי
אורח פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 שמו לב, קיבלנו לקורס הזה 737 עם שני ג'מפ סיטים, הימני מרכזי רגוע ושליו השמאליי :bad-words: ומחלק כאפות על חוסר התיחסות ל FMA (אני מהוועד לשיפור תנאי ה FMA בקוקפיט). ממליץ בחום לכל נהגי PMDG באשר הם :wink: להית' כיף וכאפה ...
Nadav פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 יוזמה ברוכה בהחלט! חיכיתי לזה כבר הרבה זמן. תודה רבה מיקי (וכל המעורבים)
Or Netzer פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 שמו לב, קיבלנו לקורס הזה 737 עם שני ג'מפ סיטים, הימני מרכזי רגוע ושליו השמאליי :bad-words: ומחלק כאפות על חוסר התיחסות ל FMA (אני מהוועד לשיפור תנאי ה FMA בקוקפיט).ממליץ בחום לכל נהגי PMDG באשר הם :wink: להית' כיף וכאפה ... תזהרו בקורס האחרון מי שהיה איתי (רז נדמה לי) העורף שלו בסיום הערב היה אדום. הוא לא התייחס לFMA ורן הלביש עליו את ידו בכל פעם. חברים בתור אחד שעבר את זה, מיקי פשוט מטורף , הוא ילמד אותכם בצורה הטובה ביותר את המטוס 737 AKA עזובתיבאימש'ך (המבין יבין ומי שיהיה בקורס יבין). קורס שווה ברמות מטורפות! הלוואי ולא הייתי עובד בימי שישי והייתי יכול להגיע.
Moshe Mizrahi פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 חברים בתור אחד שעבר את זה, מיקי פשוט מטורף , הוא ילמד אותכם בצורה הטובה ביותר את המטוס 737 AKA עזובתיבאימש'ך (המבין יבין ומי שיהיה בקורס יבין). קורס שווה ברמות מטורפות! מסכים עם כל מילה, מוזמנים להתרשם מהטיזר הבא: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=14055 ועזבותי באימשלכם
Etai Charit פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 מלבד מגבלונת קטנה שאני מקווה שלא תפריע, אני אהיה שם, בשביל החבר'ה. נשמע שהולך להיות כיף.
Zeev Bucki פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 כל הכבוד להשקעה מיקי ורן! אבל חברים בקורס של אהובתי "מלכת השמיים" 747-400 אני אדאג שתהיה שם בסימולטור דיילת חתיכה שתלטף לחניך את העורף והוא יחזור עם עורף כחול ולא אדום כמו ב737... בוקי זאב:4X-MJB
mickey lip פורסם יולי 4, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 4, 2007 כל הכבוד להשקעה מיקי ורן!אבל חברים בקורס של אהובתי "מלכת השמיים" 747-400 אני אדאג שתהיה שם בסימולטור דיילת חתיכה שתלטף לחניך את העורף והוא יחזור עם עורף כחול ולא אדום כמו ב737... בוקי זאב:4X-MJB אם היא יודעת ללטף טוב ..... אני נרשם בטוח.
Or Netzer פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 כל הכבוד להשקעה מיקי ורן!אבל חברים בקורס של אהובתי "מלכת השמיים" 747-400 אני אדאג שתהיה שם בסימולטור דיילת חתיכה שתלטף לחניך את העורף והוא יחזור עם עורף כחול ולא אדום כמו ב737... בוקי זאב:4X-MJB אם היא יודעת ללטף טוב ..... אני נרשם בטוח. את העורף תלטף? נעע לא שווה :mrgreen:
mickey lip פורסם יולי 4, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 4, 2007 כל הכבוד להשקעה מיקי ורן!אבל חברים בקורס של אהובתי "מלכת השמיים" 747-400 אני אדאג שתהיה שם בסימולטור דיילת חתיכה שתלטף לחניך את העורף והוא יחזור עם עורף כחול ולא אדום כמו ב737... בוקי זאב:4X-MJB אם היא יודעת ללטף טוב ..... אני נרשם בטוח. את העורף תלטף? נעע לא שווה :mrgreen: שמתי נקודות ......... איך ידעתי שישר תקפוץ
אורח פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 כל הכבוד להשקעה מיקי ורן!אבל חברים בקורס של אהובתי "מלכת השמיים" 747-400 אני אדאג שתהיה שם בסימולטור דיילת חתיכה שתלטף לחניך את העורף והוא יחזור עם עורף כחול ולא אדום כמו ב737... בוקי זאב:4X-MJB הדיילת שלך עברה קורס אצל דודי, אני לא בטוח שאתה רוצה שהיא תלטף
uvdude פורסם יולי 4, 2007 דיווח פורסם יולי 4, 2007 מה אני לא אתן בשביל להשתתף - מיקי תסתכל במייל שלך ותענה לי בבקשה לפני שאני נרשם תודה!
AaronDagan פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 מיקי, בקר טוב, נרשמתי אמש. נא אשר קבלה. יום טוב.
Moshe Bensal פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 מיקי, כל הכבוד על ההשקעה, נשמע מרתק, למרות הליטופים שאני קורא כאן, נרשמתי וממתין לאישורך.
Yakov Kraus פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 שאלה בגילי המופלג 55 כדאי להרשם או שהקורס מיועד לבני נוער?
mickey lip פורסם יולי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 5, 2007 חברים תודה רבה לכולם, ההרמה נסגרה כעת, לאור הביקוש, אני אפתח קורס נוסף בקרוב. :wink:
mickey lip פורסם יולי 5, 2007 מחבר דיווח פורסם יולי 5, 2007 שאלהבגילי המופלג 55 כדאי להרשם או שהקורס מיועד לבני נוער? אף פעם לא מאוחר ללמוד, ואני לא עושה קייטנות לילדים. :wink:
Or Netzer פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 שאלהבגילי המופלג 55 כדאי להרשם או שהקורס מיועד לבני נוער? אף פעם לא מאוחר ללמוד, ואני לא עושה קייטנות לילדים. :wink: שקרן, אתה עושה לזוג מ6 עד השינה :mrgreen:
אורח פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 שאלהבגילי המופלג 55 כדאי להרשם או שהקורס מיועד לבני נוער? אף פעם לא מאוחר ללמוד, ואני לא עושה קייטנות לילדים. :wink: שקרן, אתה עושה לזוג מ6 עד השינה :mrgreen: זו לא קיטנה ... זה החיים ... :roll:
Or Netzer פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 שאלהבגילי המופלג 55 כדאי להרשם או שהקורס מיועד לבני נוער? אף פעם לא מאוחר ללמוד, ואני לא עושה קייטנות לילדים. :wink: שקרן, אתה עושה לזוג מ6 עד השינה :mrgreen: זו לא קיטנה ... זה החיים ... :roll: במקרה שלו החיים הם כן קייטנה :mrgreen:
AaronDagan פורסם יולי 5, 2007 דיווח פורסם יולי 5, 2007 חברים תודה רבה לכולם, ההרמה נסגרה כעת, לאור הביקוש, אני אפתח קורס נוסף בקרוב. :wink: הצליח לך.....סגרת קופה......
Moshe Bensal פורסם יולי 8, 2007 דיווח פורסם יולי 8, 2007 שאלהבגילי המופלג 55 כדאי להרשם או שהקורס מיועד לבני נוער? יעקב אל דאגה, יש יותר מבוגרים ממך שנרשמו.
AaronDagan פורסם יולי 9, 2007 דיווח פורסם יולי 9, 2007 מיקי, המסר ששלחת לי ב-GMAIL הגיע גיבריש. אשמח אם תשלח פעם נוספת בפרטי. תודה.