עבור לתוכן
Barak

סקר ראשון לקראת אירוע REAL OPS ראשון בחטיבה

Recommended Posts

פורסם

צהריים טובים,

נכון שלצערנו לא יצא ורעיון החד"ב נדחה כרגע למועד לא ידוע.

בכל מקרה, צוות אירועים לא רוצה לבאס אתכם, אז אנחנו מציגים בפניכם (עדיין לא באופן מלא) את האירוע הגדול הבא והראשון גם בתולדות החטיבה - REAL OPS.

האירוע הולך באופן כללי להתפצל ליום חמישי ושבת (2,4 באוגוסט), כאשר בחמישי 20 שעות פיקוח רצופות ובשבת עוד 16 (לא סגור לגבי שבת). אנחנו הולכים להפוך את ואטסים לב"ג האמיתי עם לו"זים אמיתיים לגמרי ועוד שלל הפתעות שאנחנו וחברי אלעל VA ועיט מכינים לכם...

ועכשיו לתכל'ס, אני מצרף סקר כאן כדי לראות את ההיענות שלכם, שימו לב ללוח "הבעייתי" ביום חמישי מוקדם בבוקר :

אלעל395 למדריד - 6:00 בבוקר

אלעל385 לרומא - 6:05 בבוקר

אלעל345 לג'נבה - 6:10 בבוקר

אלעל523 לפראג - 6:15 בבוקר

אלעל563 לורשה - 6:20 בבוקר

אלעל381 למילנו - 6:45 בבוקר

אלעל351 לברלין - 7:05 בבוקר

אלעל347 לציריך - 7:45 בבוקר

אלעל337 לאמסטרדם - 7:45 בבוקר

אחרי הטיסות האלה השעות נורמליות יותר...

ועכשיו השאלה קריטית ואני מצרף את הסקר כאן בכוונה כי בזה תלוי אם האירוע יהיה או לא.

כמה מכם הולכים להמריא ב-6 בבוקר או ב-7 בבוקר ובאופן כללי בשעות "לא שפויות" למטרת האירוע והצלחתו, ובאמת הפיכת המרחב שלנו באינטרנט לב"ג האמיתי ?

1. לא מתכוון לטוס בשעות האלה ולא מעניין אותי האירוע.

2. לא מתכוון לטוס, למרות שחשוב לי האירוע.

3. מתכוון לטוס לא משנה מה. (וברק אוהב אותי מאוד על זה ;))

4. מתכוון לטוס, אבל לא סגור על זה.

אפשרות אחרת, נא לצרף תגובה מסודרת ולרשום.

תאמינו לי שיש כל כך הרבה הפתעות ודברים שאתם לא מבינים כמה זה הולך להיות אמיתי.

המשך יום נעים !

פורסם

ומעבר לדבריו של מתן,

באופן כללי בטיסות ברשת אני מאוד עצלן. טס סביב הלו"ז "האמיתי" שלי, ולא מציב את הלו"ז שלי סביב הטיסות. סה"כ אני לוקח את זה כתחביב לשעות הפנאי.

אבל - סוף סוף ארוע REAL OPS. אני מתכוון לנצל אותו עד תום. אין לי בעיה מוסרית עם שעות משוגעות, ופעם או פעמיים בחיים שלי אני מוכן לקום ב-5 בשביל טיסה... 8)

אגב, אלעל VA מתכוונת לפתוח ולהפעיל תדר מבצעים פעיל, כמו במציאות, לתקשורת עם כל מטוסי אלעל, בכל נושא שבמציאות משתמשים בתדר הזה.

פורסם
אין לי בעיה מוסרית עם שעות משוגעות, ופעם או פעמיים בחיים שלי אני מוכן לקום ב-5 בשביל טיסה... 8)

אגב, אלעל VA מתכוונת לפתוח ולהפעיל תדר מבצעים פעיל, כמו במציאות, לתקשורת עם כל מטוסי אלעל, בכל נושא שבמציאות משתמשים בתדר הזה.

אני מקווה שכולכם בגישה הזאת...

ולגבי המבצעים, זו רק ההתחלה.... :)

פורסם

תלוי באיזה יום, בשביל ארוע תמיד מוכן להתעורר בשעות פסיכיות ...

פורסם

אני כמובן אשתתף, אבל לידיעתך ברק - יש כאן לא מעט אנשים (ואני ביניהם) שכבר עושים דברים כאלה הרבה זמן בוואטסים, ההבדל הוא שהפעם זה ייקרא "אירוע", ויהיה פיקוח.

פורסם
אני כמובן אשתתף, אבל לידיעתך ברק - יש כאן לא מעט אנשים (ואני ביניהם) שכבר עושים דברים כאלה הרבה זמן בוואטסים, ההבדל הוא שהפעם זה ייקרא "אירוע", ויהיה פיקוח.

אני שמח לשמוע אלדר, אז הפעם תהיה לכם את הבמה לעשות את זה בצורה הכי מקצועית. :)

פורסם

חשבתי על הרעיון הרבה בתור מנהל אירוים והגעתי למסקנה שREAL OPS שלנו זה פשוט מטוס אחד בשעה... זה משעמם.

תחשבו על REAL OPS שיקרי.. פשוט תדפקו סלוטים לטיסות.. משהו כמו 100 טיסות יוצאות 100 נכנסות ב3-4 שעות... אם יהיה ביקוש תוסיפו עוד שעת פיקוח ועוד טיסות.

זו דעתי:]

בכל מקרה בשעות הללו אני בדיוק קם לעבודה ככה שאני לא ממש יכול לטוס.

בהצלחה!

פורסם
ומעבר לדבריו של מתן,

באופן כללי בטיסות ברשת אני מאוד עצלן. טס סביב הלו"ז "האמיתי" שלי, ולא מציב את הלו"ז שלי סביב הטיסות. סה"כ אני לוקח את זה כתחביב לשעות הפנאי.

אבל - סוף סוף ארוע REAL OPS. אני מתכוון לנצל אותו עד תום. אין לי בעיה מוסרית עם שעות משוגעות, ופעם או פעמיים בחיים שלי אני מוכן לקום ב-5 בשביל טיסה... 8)

כנ"ל!

אגב, אלעל VA זהו זמן מצויין להפעיל כבר את החברה המחודשת!

פורסם
חשבתי על הרעיון הרבה בתור מנהל אירוים והגעתי למסקנה שREAL OPS שלנו זה פשוט מטוס אחד בשעה... זה משעמם.

תחשבו על REAL OPS שיקרי.. פשוט תדפקו סלוטים לטיסות.. משהו כמו 100 טיסות יוצאות 100 נכנסות ב3-4 שעות... אם יהיה ביקוש תוסיפו עוד שעת פיקוח ועוד טיסות.

בהצלחה!

איפה אתה חי מאיפה תביא 200 טייסים? :P

בחטיבה לדעתי יש משהו כמו 80 טייסים פעילים לכל היותר..

פורסם

בהצלחה!

איפה אתה חי מאיפה תביא 200 טייסים? :P

בחטיבה לדעתי יש משהו כמו 80 טייסים פעילים לכל היותר..

ישראלים ברור שיטוסו

REAL OPS אמור למשוך גם את הזרים.. בעיקר אותם!

ותתפלא, זה תמיד הרף שהצבתי באירועים.. רף מאוד גבוה ותאמין לי שגם ברק כזה... אפילו יותר גרוע ממני...

פורסם

שכחתי לציין עוד היבט שבלקום מוקדם בשביל טיסה. מעבר להשקעה, זו התחושה שמרגישים כשיוצאים לטיסת בוקר במציאות, והרי זה כל העקרון שב-REAL OPS - לחיות לפי סקדואל מוכתב של החברה, ולא רק של מצב העירנות שלך. לקום ב-3-4 במקרה הטוב, להתכונן, להיות במטוס (לצורך העניין להתחיל להכין את הסימולטור) שעה לפני המראה, ולהמריא ב-6. זה הכל חלק מהתחושה.

פורסם

ערב טוב,

למי שדואג מכל מיני סיבות שהן, הנה כמה נתונים סטטיסטיים לגבי יום חמישי ה-2.8 שאולי יעניינו אתכם.

ביום חמישי, כאמור, אמורות לצאת 37 טיסות אלעל, 3 טיסות ארקיע ועוד 3 טיסות ישראייר בין השעות 6 בבוקר ל-1:40 בלילה. (שזה כבר נחשב יום שישי)

מבחינת תנועות זרות, בין השעות הללו צפויות לנו נכון לעכשיו 57 טיסות (יציאות).

אם תחברו את סה"כ הטיסות יצא לכם בדיוק 100 יציאות :)

תחלקו 100 יציאות ב-20 שעות פיקוח, יצא לכם 5 יציאות בממוצע לשעה (יציאה אחת כל 10 דקות), ועוד לא דיברנו על נחיתות.

עכשיו משהו להבהיר לכולנו ואני מבקש לא להגיב לזה.

האירוע הזה הוא לא חד"ב אז אין שום סיבה עכשיו להשוות כל דבר אליו.

אם אנשים יתעסקו בזה יותר מדי זה רק יכול להזיק, אז אני מבקש מכולם להמשיך הלאה ולפתוח את הראש לאירועים אחרים.

יש אנשים שעובדים כבר עכשיו מאוד קשה בשביל ההצלחה של העסק ולהם זה בטח לא עוזר. במקום זה תצביעו שאתם מגיעים לטוס לא משנה מה :)

תודה לכולם !

אגב, צפו למשהו מפתיע מאוד באירוע, בעצם למה דבר אחד אם אפשר כמה...

שכחתי לציין עוד היבט שבלקום מוקדם בשביל טיסה. מעבר להשקעה, זו התחושה שמרגישים כשיוצאים לטיסת בוקר במציאות, והרי זה כל העקרון שב-REAL OPS - לחיות לפי סקדואל מוכתב של החברה, ולא רק של מצב העירנות שלך. לקום ב-3-4 במקרה הטוב, להתכונן, להיות במטוס (לצורך העניין להתחיל להכין את הסימולטור) שעה לפני המראה, ולהמריא ב-6. זה הכל חלק מהתחושה.

ואגב, אם דיברת על תכנון אז "לצערנו" לא נשאיר לכם יותר מדי לתכנן כי הכל הולך להיות מוכתב המציאות גם התוכניות טיסה, הסטנדים והרישומים של המטוסים..לאט לאט נחשוף עוד קצת מההפתעות..

פורסם

אני לא אוכל להשתתף בתאריך הראשון ( 2.8 ) מכיוון שאני יורד לאילת, אבל בלי נדר בתאריך השני אני אהיה.

בקשר לשעות האירוע, אני איש של בוקר ולכן זה לא מפריע לי בכלל, אני הולך להעלות את הסימולטור בלילה לפני שאני הולך לישון, עושה פאוז, קם בבוקר כמו חדש חצי שעה לפני הטיסה וזהו, הכל מוכן.

חבר'ה, לא צריך להשתגע. לא חייבים להישאר ערים כל הלילה, אפשר ללכת לישון ב11-12 לשם שינוי ולקום ב5 וחצי כמו סבא וסבתא. :wink:

פורסם

ערב טוב רבותיי,

לאחר שיחה קצרה הערב עם איציק בקשי שהעלה לי נקודה חשובה ונכונה החלטנו (אני ומתן) להזיז את האירוע קצת.

במקום חמישי ושבת במפוצל, אנחנו נעשה שבת-ראשון מחובר, לכך 2 סיבות עיקריות :

1. טייסים מחו"ל יגיעו בכמויות גדולות יותר ביום א' תוקף כך שזה יום חופש אצלהם.

2. ראינו הרבה אנשים שעובדים בחמישי, ובאופן כללי להזיז עוד קדימה בתקווה שכל הבגרויות יסתיימו עד אז.

המשך ערב טוב, בהמשך השבוע עוד עדכונים :)

פורסם

וגם בגלל עוד כמה שיקולים לא רלוונטים אבל מה שכן צפויות לכם הפתעות נוספות בהמשך אבל הכול לאט לאט אל תדאגו!

בנוסף,הלו"זים יתעדכנו לאלו של ב"ג בימים שבת-ראשון במקום חמישי.

פורסם
וגם בגלל עוד כמה שיקולים לא רלוונטים אבל מה שכן צפויות לכם הפתעות נוספות בהמשך אבל הכול לאט לאט אל תדאגו!

איי איי רק הבטחות

אני רוצה לראות קיום :mrgreen:

פורסם

איי איי רק הבטחות

אני רוצה לראות קיום :mrgreen:

אל חשש הכול בעיתו.

דבר נוסף,פקחים שימו לב!

כל הפקחים שמעוניינים ויודעים שיכולים לפקח בתאריכים של שבת-ראשון ה-4-5/08

מוזמנים ליצור עימי קשר בפרטי.

פורסם

אני מתכוון להשתתף באירוע בכל שעה :D

אבל יש לי שאלה מה עם חדר בקרה? הוא הולך להתקיים בסוף או שזה אירוע חלופי? או שאני לא מעודכן. :|

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...